Торцева розділочна дошка на кухню

Тема у розділі 'Деревообработка', створена користувачем kytsuk_ua, 22 січ 2016.

1. kytsuk_ua

kytsuk_ua Прораб

Повідомлення:
    312
    Симпатії:
    311
    Адреса:
    Львів
    Ну рейсмус перегибов вже певно 6 десятків дошок - політ нормальний. Стараюсь просто швидше міняти ножі щоб не мучився. Шліфую спочатку ЛШМ а потім орбіталкою. Правда абразив використовую Фестул - просто красота

2. Novell

Novell Прораб

Повідомлення:
    159
    Симпатії:
    252
    Адреса:
    Киев
    что за ЛШМ с рамкой без?? ато ато что-то у меня с ЛШМ както несильно все получается :((

3. kytsuk_ua

kytsuk_ua Прораб

Повідомлення:
    312
    Симпатії:
    311
    Адреса:
    Львів
    ЛШМ Стенлі без рамок. Але скажу чесно що на торцевих спилах наробити ям то дуже складно. Торці дуже складно шліфуються

4. kytsuk_ua

kytsuk_ua Прораб

Повідомлення:
    312
    Симпатії:
    311
    Адреса:
    Львів
    Ви знаєте що на дозвіллі я виготовляю кухонні дошки. Виникало питання із новим дизайном, тому основна професія підказала вихід.
    Хочу познайомити Вас із новим програмним продуктом -3D конструктор для кухонних дошок із торцевих спилів. Переглянути можна в наступній темі
    3D конструктор для кухонних дошок
    А ось посилання на сайт
    https://designer-board.firebaseapp.com

Гаманчук, Rubik та Энки подобається це.
  5. С@ньок

С@ньок Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Киевская обл.
    Цікавить таке питання: - чи використовує хтось термодеревину для торцевих дошок, як вона веде себе по "сусідству"зі звичайною деревиною з часом? Так-як розміри дошки змінюються залежно від вологості, а термодеревина більш стабільна, чи не виникають тріщини? Звернув увагу на китайські бамбукові дошки (полосаті). Я не думаю, що бамбук є червоного кольору, як деревина. Цікаво це покраска по всій товщі деревини, чи термодеревина, чи якісь інші невідомі нам технології?

6. Novell

Novell Прораб

Повідомлення:
    159
    Симпатії:
    252
    Адреса:
    Киев
    вроде делают и с термо деревом.... самое главное не делать обвязку, с обвязкой точно поревет...

7. kytsuk_ua

kytsuk_ua Прораб

Повідомлення:
    312
    Симпатії:
    311
    Адреса:
    Львів
    Мої знайомі робили , але кажуть що воно того не вартує. Поексперементували і дальше з звичайного дерева роблять

С@ньок подобається це.
  8. С@ньок

С@ньок Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Киевская обл.
    Дошку робить із звичайного дерева, але для контрасту пару брусочків кинуть у склейку.

9. kytsuk_ua

kytsuk_ua Прораб

Повідомлення:
    312
    Симпатії:
    311
    Адреса:
    Львів
    Я для контрасту використовую горіх - яблуню грушу. Хоча самому цікаво термодерево використати - але ніде в себе не знайшов в невеликій кількості для покупок

10. figarey

figarey Прораб

Повідомлення:
    338
    Симпатії:
    367
    Попадалась инфа що термодерево потрібно клеїти на пур ,а це вже не досить єкологічно для продуктів харчування ,тим паче на продаж .Щекотливе питання :lulka:

Поділитися цією сторінкою