Яка оптимальна ціна на котел?

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем pputnik, 19 січ 2016.

1. pputnik

pputnik Підмайстер

Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    7
    дякую всім за допомогу) і за спілкування... трішки уточню.... мені потрібно більше котел на дрова (вугілля нема де брати, а сухостою в лісі трошки назбираю)

2. Anjey217

Anjey217 Бригадир

Повідомлення:
    505
    Симпатії:
    154
    Адреса:
    Чернівці
    SDK котел передає вам привіт (до речі теж з Дніпра), про дорожчі Кальвіси і СТС я вже мовчу...

3. Олександер_1

Олександер_1 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
    Мав можливість купити заводський котел але нічого нормального до 20 т не знайшов. Зробив сам по кресленнях Кононенка, не шкодую. На форумі багато чудових майстрів.

4. vasylij_S

vasylij_S Новачок

Повідомлення:
    9
    Симпатії:
    0
    Я б замовляв у майстрів....10 років назад хоті в прикупити заводського... але коштів на хороший теж не вистачало... тому попитався в знайомих. Знайшов аж в Хмельницькій області майстра. Той мені зварив і 10 років тьху-тьху. Чистю, звичайно. Але в хаті тепло і на тому вдячний майстрові

5. Thunder333

Thunder333 Підмайстер

Повідомлення:
    47
    Симпатії:
    3
    Я бы посоветовал заказать пиролизный котел, плюсы кпд до 98%, мультитопливность, и если попросить сделать его высоким (чтобы загрузочная камера была большой) то и подходит. к нему нужно будет крайне редко.

6. Sergey1966

Sergey1966 Заслужений майстер

Повідомлення:
    5.140
    Симпатії:
    5.816
    Адреса:
    Одесса
    За такие деньги вы сможете найти только самоделку , но нормальную , а еще не плохо найти чертеж , нанять сварщика и сварить котел не давно поставил заказчику котел Атон 16 квт стоил 11500 гр. подкидывают каждый час , на ваши деньги можно аквабулерьян найти стоит около 500 у.е. подкидывают раз в 6 часов примерно , но я лучше б заказал здесь много народу клепает котлы на продажу .

7. ghost_lv

ghost_lv Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    26
    Адреса:
    Львів/Наварія
    Собі поставив котел по кресленнях Кононенка (креслення є тут на форумі) Результатом задоволений. Бажано ставити з теплоакумулятором - так економніше (якщо є місце де поставити). Виготовити зможе будь який зварник, який варив котли.

8. Thunder333

Thunder333 Підмайстер

Повідомлення:
    47
    Симпатії:
    3
    А что это вообще за котел, какой тип горения, как расположен теплообменник?

9. ghost_lv

ghost_lv Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    26
    Адреса:
    Львів/Наварія
    Тема в іорумі називається креслення саморобного твердопаливного котла ... з телефону незручно багато писати )

10. Thunder333

Thunder333 Підмайстер

Повідомлення:
    47
    Симпатії:
    3

Поділитися цією сторінкою