Он есть. Но занят на год вперёд и крупными заказами. Мне проточили по блату, бо я покупал у них станок.
Ну якось центрувати треба буде. Маю всеж таки надію на "допуски" виготовлення. Скрізь будуть в болтів у отворах зазорчики, ну і каретки в зборі, всі болти "внатяжку", рухаєш однією рукою по осі туди-сюди, щоб вільно ходила, а болти потроху кожний іншою рукою підтягуєш.. Десь так собі бачу... Саме ця вісь буде центруватися більшою кількістю менших отворів, що в опорі. А болтами в торці просто натягуватись, вже зафіксована. --- добавлено: 1 бер 2017 у 22:44 --- У меня, для начала, 2,5А в прыжке.
Туп поле для маневру. Я видиш не вірно зрозумів ваше креслення. Видалось мені, що там дві "бази" получилось.
Регульнути можна все. Головне жорсткість конструкції та відповідність конструкції майбутнім задачам для станка. Фрезерна стійка тема ювілірів.
Поперше, треба можливість нарізати "дорожки", типу як для QFP корпусів. Потім треба різати пластикову піну (для цього таке велике "поле"), ну і там щоб ніби малий бабусі якусь шкатулочку різбленням з досочки.., Ну і може треба буде "полизати" метал, ну хоч якось, хоч по 0,2 мм...
У стойки центр везде А сможет лазер в стальном 8мм листе прожечь такое отверстие, в котором можно резьбу М3 нарезать?