Допоможіть знайти креслення Шахтного котла

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем Oleg_1985, 28 дек 2015.

1. Erni

Erni Заслужений майстер

Симпатии:
    1.858
    я також готую бак на 2 куба, порекомендував 10КВт і 500-800 літрів з думкою, що може у людини місця мало для встановлення великого бака.

2. Vorfolomey

Vorfolomey Інженер

Симпатии:
    836
    В мене того місця зовсім не було, тому котел в майстерні, а бак на вулиці, і в хату 20 м. теплотраси:)
    Я взагалі, противник ТП котла в хаті. Приїхали колись дядько з жінкою, хотіли котла заказати, тільки такого, щоб під розміри тубмочок на кухні підійшов, і під такий же колір покрасить. Вони тільки ремонт зробили, і повинно все бути по феншую.
    Я їм розповів, що занесли дрова, це мусор, попіл вибрали, пил, дим теж буде присутній, котел чиститься не в білих перчастках....
    В результаті, жінака сказала чоловікові. "Тільки через мій труп, буде твій котел, на моїй кухні":-D

3. Erni

Erni Заслужений майстер

Симпатии:
    1.858
    @Vorfolomey, 100%.
    я виніс все на вулицю, залив площадку, поставив инавіс,... котел,..., тепер черга за ТА. IMAGE_339.jpg

4. alexhkh

alexhkh Підмайстер

Симпатии:
    23
    Доброго ранку,дякую за відповідь.Взагалі я не збирався топити весь сезон, вище я писав, що буду топити в тих випадках, коли буде використання газу більше 200куб. В цьому році це був січень, 26 днів температура від -7 до -19С. Два дні було -19С і то зранку, Середня температура -12С о 9 годині. Викинуті кошти, я поверну через два місяці, не заплативши за 200 кубів газу по 700 гривень (лист металу 1500 на 3000мм. я купив за 1300гр.) Якщо б Ви порадили, як зробити нормальний ТО для потужності 6квт. був би дуже вдячний.

5. alexhkh

alexhkh Підмайстер

Симпатии:
    23
    Erni, бачу на фото у Вас антенну, Ви радіоаматор?

6. igoro

igoro Прораб

Симпатии:
    285
    З 1 травня перших 200 куб.будуть коштувати 5.5 гр.за куб,пізніше пільгової ціни взагалі не буде,можливо прийдеться перейти повністю на опалення дровами.Думаю тт котел треба підбирати виходячи з цього.

Sergey1966 и bogdansv нравится это.
  7. alexhkh

alexhkh Підмайстер

Симпатии:
    23
    З 1 травня перших 200 куб.будуть коштувати 5.5 гр.за куб,пізніше пільгової ціни взагалі не буде,можливо прийдеться перейти повністю на опалення дровами.Думаю тт котел треба підбирати виходячи з цього.

Надіюсь, що в нашіх слуг достатьно здорового глузду, щоб цього не робити. Коли не було газу,в місті топили дровами і вугіллям (які виписували на підприємстві), моя бабуся в селі топила соломою та кізяком, дров небуло і печі потужністю 10-20квт. ніхто не робив. 6квт. я вирахував від споживання газу- це опалення, гаряча вода, приготування їжі, потужніший котел мені не потрібний. Але це все не по темі, по суті ніхто відповісти не хоче, або не може, а жаль.

8. Erni

Erni Заслужений майстер

Симпатии:
    1.858
    Антена -то додаток до вишки. там стійка- за її допомогою монтував димохід, на свято на ту стійку вивішу прапор України.

Sergey1966, Володимир П и параска нравится это.
  9. alexhkh

alexhkh Підмайстер

Симпатии:
    23
    Erni, на фото від мачти відходять два дроти, схожі на радіоаматорську антенну, ну ні так ні.

10. vitalikluzen

vitalikluzen Майстер

Симпатии:
    80
    [ОATTACH=full]138128[/ATTACH] Оце аматор.

Вложения:

Поделиться этой страницей