Купівля будинку у селі. Багато питань

Тема в разделе "Строительство дома - общие вопросы", создана пользователем Pixie, 30 ноя 2015.

1. buddybuild

buddybuild Заслужений майстер

Симпатии:
    6.176
    опалення не дієздатне. бюджет обмежений.
    все інше то ідеї та сумніви.
    щодо "стіни з піщанику" - то у мене сумнів. а чи дійсно то піщаник?
    от і "скачуть" від ідей до грошей", бо дуже хочеться.

2. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Симпатии:
    3.713
    Попробую пояснить. Если начали разграблять дом и соседи никого не заметили, то конца и краю этому не будет. ИМХО.
    По той скудной информации, приведенной выше, уже можно делать выводы и они не в пользу покупки дома. А факторов "за" пока не вижу.

Роман__, Potapapapa, Julla и ещё 1-му нравится это.
  3. Pixie

Pixie Майстер

Симпатии:
    26
    @buddybuild, тільки помітила що ми земляки) Я теж з Черкас
    --- добавлено: 30 лис 2015 у 15:29 ---
    А, дякую, тепер зрозуміла. Ну що ж, з плюсів - дуже сподобався сам будинок і ділянка, місцеположення будинку, саме село досить живе. Так, на цій вулиці хати через одну пусті, і будинок перший на вулиці. Через 4 двори живуть родичі нинішніх власників, кажуть самі не знають як в будинок влізли і як ті батареї пиляли, бо нічого не чуть було.
    Ну таке, дійсно трохи є острах що поки ми будемо перші місяці туди наїздами їздити, можуть ще щось покрасти.
    Але крадуть зараз в принципі майже всюди, навіть у містах страшно на 1-2 дня квартиру залишити. :(
    --- добавлено: 30 лис 2015 у 15:37 ---
    @buddybuild, а не знаєте, є у нас в місті такі люди, щоб заплатити за виїзд на консультацію і приблизний кошторис хоча б по матеріалам, без роботи? Виїзд в Городищенський район

Последнее редактирование модератором: 8 дек 2015
    buddybuild нравится это.
  4. buddybuild

buddybuild Заслужений майстер

Симпатии:
    6.176
    і яке село припало до душі?

5. Pixie

Pixie Майстер

Симпатии:
    26
    Мліїв. Ще дивились вчора в Думанцях, до міста ближче, але саме село ледь живе.

6. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Симпатии:
    3.713
  7. Pixie

Pixie Майстер

Симпатии:
    26
    ну я на це тут і натякаю =)

8. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Симпатии:
    3.713
    Но я бы не брал этот дом

Julla нравится это.
  9. Pixie

Pixie Майстер

Симпатии:
    26
    Дякую за вашу думку, візьму до уваги

Jonic нравится это.
  10. Odissey

Odissey Інженер

Симпатии:
    864
    1)
    Дізнайтеся чи там є можливість провести провідний Інтернет адекватної швидкості (мінімум Укртелеком). Безпровідний в селі я б навіть не розглядав - це шкідливо для нервової системи. ;)

2) Якщо колишні власники зекономили на фундаменті або так грамотно зробили, що почалися проблеми з тріщинами в стінах - подумайте двійчі чи треба вам ці проблеми у спадок. Часто виправляти косяки дорожче ніж будувати з нуля. Будинок з проблемами у фундаменті я б не розглядав взагалі - це основа.

3) Ви збираєтеся купити будинок на початку зими без наявної системи опалення. Якщо ви плануєте там жити цієї зими - погана ідея.

4) Всі сроки, за які ви думаєте зробити ремонт сміливо множте на 2. Щоб потім не розчаровуватися. Витрати теж множте на 2... Краще мати запас.

ПС: поїздіть подивіться інші варіанти. Якщо вас 2-є, то можливо вам підійдуть менші по площі будинки. Можливо є якісь дачі, що підходять вам по ціні, в яких вже є потрібні елементарні зручності. Дачу утеплите і буде не гірше будь-якого будинку.

Тарапунька, Чубака и Julla нравится это.

Поделиться этой страницей