Измельчитель веток "Арпал"

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Vasil77, 15 лис 2015.

  1. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Те що буваэ у більшості випадків. Бажання переганяють наші можливості. Працюємо з "старим другом" Арпал ам 120. Шкода розтаватись з працюючим агрегатом, котрий не приносить проблем. Він просто Працює!
     
    Aleks dp, Iven, s_fly та 3 іншим подобається це.
  2. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Добра бажаю, всій громаді. Маю продовження блокбастера.
    Після тривалих роздумів та перелистування сотень сторінок у мережі було розміщено нове замовлення на щепоріз. Як ви могли здогадатись у компанії.... Було замовлено агрегат МБ-100 БД. З покупкою та оплатою все відбувалось... очікувано та прогнозовано (аванс, нетривале очікування, дзвінок про готовність "приїздіть та забирайте") Забирав "самовивозом" у виробника. На отримання та завантаження пішло біля 10 хв. Після нетривалої розмови з невиличкими інструкціями та розмови про 120 гілкоріз мені подарували додатковий комплет ножів та побажали щасливої дороги.
    Наступного дня було заправлено всі тех.рідини та проведено обкатку двигуну "Вейма" на 18 к.с. Далі слідувала проба в роботі. По швидкості наповнення причіпу авто можу зробити висновок, що реальна продуктивність МБ100 БД та АМ 120 БД (в моїх руках) була приблизно однакова. Дрібний хмиз 100-тий щепоріз заковтує чудово
     
    Aleks dp, Erni, anatoliy22s та 2 іншим подобається це.
  3. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Вирішив доповнити розповідь певними результатами. Прилаштував свого нового агрегата до автомобіля ( на фото) і поїхав "до праці")) В процесі роботи зрозумів: навантаження на руки набагато більше, порівняно з ам 120, потрібно підпихати товсте гілля( в цей час вібрація по руках товче сильно!) Реальна продуктивність 1куб в годину при вже заготовленому хмизі в межах "підняв закинув".
    Коли від палок лишаються невеличкі шматки, цього дрючка розвертає, в коробі, і починає рубати повздовж волокон, від чого вилітаютьчималі лузки ( що дуже неподобається потенційним покупцям щепи). Результат 2 денної роботи (з відбитими в г...но руками) 6 куб дробленого лахміття, без листя .. та черги бажаючих профінансувати Ваш альтруїзм у прибиранні міських смітників. Додатково про результати на https://www.facebook.com/profile.php?id=100011430402069
     

    Вкладення:

    Aleks dp та Erni подобається це.

Поділитися цією сторінкою