Своїми руками Мій піролізний котел на 20-30 кВт

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем Dima91, 16 сен 2015.

1. gjkzr

gjkzr Заслужений майстер

Симпатии:
    1.698
    Стремно

2. Sergio Suares

Sergio Suares Підмайстер

Симпатии:
    4
    Уважаемый, вы же сами говорите - проверили на 3 Бар, а рабочее будет 1.5 Бар. Сомнения прочь!!! :) Все получится, включайте)
    --- добавлено: 3 жов 2015 у 22:52 ---
    Кстати говоря, одна из поперечин усиления стенок, работать в качестве жесткости у вас не будет, можно было и не приваривать....

Последнее редактирование модератором: 11 окт 2015
  3. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    Можна було і не приварювати, але раму я зробив не залежну від бачка. Тому хоч і не буде працювати в якості жорсткості, але це елемент каркасу )
    --- добавлено: 4 жов 2015 у 09:47 ---
    так і є, але знакомий сказав що буде ставить хоч що я йому не казав. купить редуктор тиску .

Последнее редактирование модератором: 12 окт 2015
  4. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    Сьогодні запустили у знайомого опалення. Опалення паяли також самі. Бачок ,що вище на фото, поставили на піч, через нього йде дим. поставили мотор. Запрацювало доборе, може працювати без мотора. Бачок вміщує до 50 л. води. нагрівається протягом години, можна прискорити цей процес. із плюсів :1- прогрівається вся хата і не буде цвісти як до цього це було; 2- появилася гаряча вода , до цього гріли каструлі на плиті, і можна купатися в душі нормально. ; 3- топить можна і потрібно буквально одною дровинячкою тому що може закипіти система, із цього можу припустити що кпд дуже висока; 4- бачок може і буде служити як ТА після всіх водних процедур. із мінусів : не прокатить така ситуація, не можна накладати багато дров, потрібно постійно контролювати що б не розгорялося і не тухло. ; 2- звичайно минус що не буде горіти постійно, немає автоматики.
    --- добавлено: 19 жов 2015 у 21:48 ---
    На неділі вже займусь доробляти свій котел. Ось виложу фото димаря сендвіча якого я робив сам

2015-10-12 14.59.37.jpg 2015-10-12 14.59.41.jpg 2015-10-12 17.03.13.jpg 2015-10-12 17.02.51.jpg 2015-10-12 17.03.06.jpg

Последнее редактирование модератором: 27 окт 2015
  5. Sergio Suares

Sergio Suares Підмайстер

Симпатии:
    4
    А шо это вы на него намотали? С виду на стекловату Изовер смахивает :)

6. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    так, це стікловата Ізовер. правда можна було щось по-дешевше взяти але рядом у магазині не було, тому взяв що було.

7. Sergio Suares

Sergio Suares Підмайстер

Симпатии:
    4
    А не боитесь что она быстро в труху превратится? Она ж не предназначена для высокой температуры. Думаю, вы рискуете, это пожароопасно. Кровельные конструкции из дерева ж....

8. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    хто вам це сказав? мін вата не горить, я спеціально її взяв. кстаті це не стікловата а мінеральна вата. я її палив, вона не то що горить, а і не димить тому що почитайте з чого її роблять.

9. Anjey217

Anjey217 Бригадир

Симпатии:
    154
    Вона зовсім не схожа на мінвату, мін(базальтова)вата робиться з каменю і відповідно темного кольору. Візьміть краще 100% базальт і переробіть, тим паче там багато не треба.

10. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Мінеральна_вата для початку це почитайте, а тоді це https://uk.wikipedia.org/wiki/Скловата і на фото подивіться моє і що в вікіпедії
    --- добавлено: 21 жов 2015 у 14:31 ---
    і знову я помилився, це у мене саме стікловата. Мінвати є аж 3 вида, ось тому і виникає плутаниця. І ще раз кажу, я її підпалював і вона не горить, взагалі. і не димить.
    --- добавлено: 21 жов 2015 у 14:33 ---
    а ізовер це компанія яка виготовляє і поставляє матеріали для утеплення і т.д. це не тільки мін вата.
    --- добавлено: 21 жов 2015 у 14:35 ---
    люди, невже важко відкрити гугл , почитати і розібратися у всьому . а то я бачу що крім базальтової вати ніхто нічого не бачив більше.

Последнее редактирование модератором: 29 окт 2015

Поделиться этой страницей