Своїми руками Мій піролізний котел на 20-30 кВт

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Dima91, 16 вер 2015.

1. Dima91

Dima91 Майстер

Повідомлення:
    171
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Харків
    @Alien, ніяк. коли я вирішив що буду робити контроль в хаті то поставлю два микроконтроллера. один буде вимірювати і передавати. а другий буде приймати і показувати. тим більше не розумію для чого калібровка? у мене будуть задані умови які повинні виконуватися або не виконуватися.
    --- добавлено: 9 гру 2015 у 20:17 ---
    а який опір провідника до 1 метра? тим більше у мене датчик на 20 кОм.

Останнє редагування модератором: 17 гру 2015
  2. Alien

Alien Майстер

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    29
    Адреса:
    м. Луцьк
    Ніякий. Про які умови йде мова?
    То як планується робити обмін? Маю на увазі програмну реалізацію.

Останнє редагування модератором: 17 гру 2015
  3. Dima91

Dima91 Майстер

Повідомлення:
    171
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Харків
    спитаю одне, ви програмуєте? працюєте з мікроконтроллерами? з яки ?

4. Alien

Alien Майстер

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    29
    Адреса:
    м. Луцьк
    Програмувати тільки почав. З залізом є чималий досвід. Наразі atmel. З практики з ними проблем менше.

5. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Порадьте схемку безперебійного живлення? Принципово, краще на модулях.
    От наприклад, якщо під'єднати паралельно блок мережевого живлення та акумулятор, то чи не буде, при вимкненні "світла", батарея розряджатись на блок? Чи набагато скоротить час розряду батареї, коли до неї буде під'єднаний "мертвий" блок живлення?
    Сам зараз щось вимірювати не можу, бо не маю, треба придбати, а не добре розумію що саме. От наприклад, чи можливо із використанням таких модулів зробити безперебійне живлення для плати Нано, та як?
    Та наведіть будь ласка приклад розрахунку ємності акумулятора. Це треба скласти в купу всі мА споживання всіх модулів та плат, з даташитів, та потім розділити на Агод батареї? Чи може є якісь тонкощі? Чи всі Агод можна буде використати, чи нема яких коеф.?

6. Dima91

Dima91 Майстер

Повідомлення:
    171
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Харків
    Якісь странні у вас запитання якщо чесно.

7. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Ну що маєм.

8. Dima91

Dima91 Майстер

Повідомлення:
    171
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Харків
    Я в том плані що не чітко обяснили що буде бесперебойнік робити, автоматику і вентилятор на котлі крутити чи на компютер. який акамулятор, скільки воль потрібно, і що значить мертвий блок живлення?

9. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Є Нано, на ньому радіомодуль, модулі давачів, працює від блока живлення до планшетів. Треба щоби, при вимкненні світла, воно собі робило далі, наче нічого не відбулось. Хоча добре булоб, якби сповістило в ефір про пропажу світла. Ну а якби сповістило про критичний розряд, було б взагалі харашо.

10. Dima91

Dima91 Майстер

Повідомлення:
    171
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Харків
    Всім привіт . Система працює уже пів зими. ВСе чудово. Зробив автоматику, включає і виключає вентилятор при заданій температурі. Зараз йде розробка над виводом інформації на дисплей і підключення до вай фаю

Поділитися цією сторінкою