Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Склосітка Амікс

    Проводячи будівельні ремонтні роботи, які пов'язані з оштукатурюванням поверхні ми мріємо про те, щоб поштукатурити стіни один раз і назавжди, без тріщин та щілин. Назавжди не вийде, але якісна штукатурка може протриматися не менше 25 років. Треба лише дотримуватися технології проведення робіт та обрати якісні будівельні матеріали. Одна з важливих умов штукатурки — використовування скло сітки. вона утворює додатковий шар, який покращує адгезію між штукатуркою та стіною, бере на себе частину навантаження і покращує міцність штукатурки. Відмінний результат можна отримати лише використовуючи дійсно якісну скловолоконну сітку.

    Що таке склосітка.

    Плетений зі склониток матеріал з полімерним просочуванням, який накладається на щойно нанесену штукатурку для укріплення будь-яких горизонтальних та вертикальних поверхонь.

    Показники якості.
    1. Щільність. Вона впливає на сфери застосування: для внутрішніх робіт — від 90 г/кв. м; для фасадів - 90 - 220 г/кв. м; для частин будівлі, що знаходяться в ґрунті — від 220 г/кв. м. Найкращі показники щільності у сітки з розміром комірок 5 на 6, 5 на 5, 4 на 5 мм, їх використовують для фасадних робіт.
    2. Міцність на розрив. Даний показник тонкої сітки повинен становити не менше 30 Н/мм для повздовжньої нитки, і 40 Н/мм для поперечної.
    3. Стійкість на розтягування. Для перевірки відповідності матеріалу цьому показнику, зіжмакати невеликий кусок сітки і відпустіть, якщо він повністю повернеться вихідну форму то склосітка якісно сплетена.
    4. Лугостійкість. Саме від цього показника багато в чому залежить надійність та довговічність сітки. Адже він показує, протягом якого часу полотно не втрачає своїх якісних характеристик в лужному середовищі. Штукатурні розчини – це агресивне лужне середовище, в якому склосітка поступово руйнується. Деякі неякісні матеріали можуть навіть повністю розчинитися.
    Одним з найкращих виробників склосітки, є торговельна марка АМІКС. Продукція даного бренду відповідає всім європейським стандартам до даного матеріалу та має доступну вартість.

    Придбати склосітку АМІКС можна в мережі будівельних магазинів АНЖІО перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Перш ніж розпочати будівництво треба обрати матеріал, з якого буде фундамент та стіни. Адже саме від якості та технічних характеристик обраного матеріалу залежатиме надійність, довговічність та комфортність будівлі.

    Останнім часом все більшої популярності набирає газобетон. Адже за якісними показниками він не поступається цеглі чи камінню, а за ціною – значно доступніший, та й часу на монтаж газобетону треба значно менше.

    Чому слід обрати газоблоки.⠀

    Переваги.
    1. Низька теплопровідність – будівля не потребуватиме додаткового утеплення.
    2. Висока паропроникність – будинок «дихатиме», а отже в ньому буде комфортний мікроклімат.
    3. Екологічність – матеріал не містить жодних токсичних складників.
    4. Вогнестійкий – не загоряється та не підтримує горіння.
    5. Легкий і водночас має досить великі розміри – не створює сильного навантаження на фундамент.
    6. Легко піддається обробці – можна зводити будівлі будь-якої форми.
    7. Швидкий монтаж.
    Недоліки.
    1. Не використовують для несучих стін в багатоповерхівках.
    2. Матеріал доволі м’який, через це виникають складнощі з кріпленнями. Щоб повісити на стіну полиці чи кухонну шафу, слід використовувати спеціальні кріплення.
    3. Будь-які деформації ґрунту чи фундаменту призведуть до появи тріщин.
    Якщо дотримуватися технології будівництва, то практично всі недоліки можна нівелювати і отримати за короткий час якісне та довговічне приміщення.

    Придбати якісні газобетонні блоки від виробника можна в мережі будівельних магазинів АНЖІО перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як вибрати шпалери і клей для них.

    Шпалери – перевірений спосіб швидко та бюджетно оновити інтер’єр кімнати. Багато хто переклеює шпалери самостійно. Щоб вони надійно трималися та мали гарний вигляд треба правильно підібрати клей під певний вид шпалер. Для цього слід попередньо ознайомитися з деякими нюансами використання різних видів шпалер.⠀

    1. Паперові шпалери – легкі, пропускають повітря, екологічні, але мають невеликий термін експлуатації (4 -5 років при належних умовах експлуатації). До того ж клеїти їх складно, адже вони швидко розмокають і можуть буквально розлізтися в руках.⠀

    • Для них краще взяти клей КМЦ чи універсальний. Можна самостійно приготувати клей з борошна чи крохмалю з доданням клею ПВА. Користуватися ПВА не бажано – він може викликати пожовтіння шпалер та й сохне довго та нерівномірно.⠀

    2. Вінілові – зносостійкі, гарно маскують недоліки поверхні, за ними легко доглядати. Проте вони не забезпечують гарну циркуляцію повітря, тому жодного власноруч приготованого клею, він буде сохнути вічність.⠀

    • Використовують спеціальний клей на основі метилцелюлози. Зазвичай він так і називається «Вініл» або «Вініловий».⠀

    3. Флізелінові – виготовлені з нетканих матеріалів, містять поліестер. Стійкі до хімічних чи механічних пошкоджень, прості в догляді, легко клеяться. Проте доволі обмежений вибір кольорів та принтів.⠀

    • Використовувати лише спеціальний клей, який наносять на стіну. Універсальний клей тут не підходить.⠀

    4. Текстильні – складаються з паперової чи флізелінової основи та декоративного шару з шовку, бавовни чи іншої тканини. Такі шпалери шикарно виглядають, гарно маскують недоліки стіни, стійкі до ультрафіолету. Вони швидко вбирають сторонні аромати та накопичують пил, для роботи треба мати мінімальний досвід подібної роботи, висока вартість.

    • Використовують клей для вінілових шпалер та німецький клей Бустилат та PUFAS GTV Roll-Kleber. Розчин можна наносити як на стіну, так і на полотно.⠀

    5. Фотошпалери – можуть бути як паперовими, так і вініловими чи флізеліновими.

    • Часто вони мають самоклейку основу, якщо ні, то використовують клей для певного виду шпалер.⠀

    Врахуйте, іноді дорогий клей з економічними витратами обійдеться дешевше, ніж дешевий, але витратний клей.⠀

    Широкий вибір шпалер та витратних матеріалів для них на будь-яких смак та гаманець пропонує мережа будівельних магазинів АНЖІО. Переходьте за посиланням та обирайте свій варіант.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як вибрати масляний обігрівач?

    Централізоване опалення – це звісно добре та зручно. Проте, не завжди його вчасно включають восени та відключають навесні. Тож для таких випадків просто необхідний електрообігрівач.

    Один з найбільш поширених варіантів електрообігрівачів – масляний радіатор – така собі батарея, що працює від електромережі. Масляні електрообігрівачі не шумлять, найчастіше обладнані невеликими колесами, що робить їх зручними при переміщенні, та не мають відкритих нагрівальних елементів, а отже цілком безпечні.

    Щоб вибрати надійний радіатор, який підійде саме вам потрібно звернути увагу на певні технічні параметри.

    1. Потужність.

    Для обігріву до 15 кв.м потрібен обігрівач потужністю від 1.5 кВт, для більшої площі – 2 – 2.5 кВт.

    2. Особливості конструкції:
    • товщина секцій – тут важливо визначитися що вам важливіше – швидкість обігріву чи економне використання електроенергії. В першому випадку оберіть радіатор з товстими секціями, нагріваються повільно, в другому – підходять вузькі секції;
    • кількість секцій – чим їх більше, тим краще і швидше радіатор нагріє кімнату, оптимальний варіант – 5 – 9 секцій.
    3. Перемикачі.

    Якісний обігрівач повинен мати:
    • перемикач режимів обігріву;
    • вбудований регульований термостат;
    • функцію захисту від перегріву.
    4. Додаткові критерії.

    Бажано, щоб радіатор був обладнаний:
    • вбудований вентилятор – сприятиме швидкому прогріванню кімнати;
    • зволожувач повітря – для створення комфортного мікроклімату;
    • таймер – дасть змогу встановити час коли потрібно включити чи вимкнути обігрівач.
    Зважаючи, що перші приморозки Гідрометцентр обіцяє найближчим часом, запрошуємо всіх за масляним радіатором до мережі інтернет-магазинів АНЖІО.

    Переходьте за посиланням купуйте обігрівач і ніякі температурні перепади не вплинуть на комфорт та затишок вашої оселі.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Утеплювачі KNAUF

    Теплоізоляція будинку - це один з найважливіших складників будівництва, який допоможе зробити дім теплішим та комфортнішим та значно зменшить витрати на енергоносії. Проте, бажаний результат можна отримати лише використовуючи якісні та перевірені часом тепло ізолятори. Одним найкращих виробників теплоізоляційних матеріалів є компанія KNAUF.

    Види утеплювачів KNAUF.⠀
    1. KNAUF insulation - призначені для використання на промислових будівельних об'єктах торгові центри, готелі, лікарні, та ін. Форма випуску – переважно плити. Підходить для теплоізоляції будь-якої частини будівлі.
    2. Тепло КНАУФ - використовується для утеплення приватних будинків - фасадів, стелі, підлоги, даху, та має декілька різновидів:⠀
    • Дача - утеплювач товщиною 50 мм, використовують для теплоізоляції літньої кухні, веранди, нежитлових приміщень.⠀
    • Дім - товщина плити 50 - 100 мм. Виготовлений за сучасною технологією 3D-пружність. Надзвичайно щільно прилягає до основи, тим самим можливість появи «містків холоду» зводиться майже до нуля.⠀
    • Котедж - найвищі якісні показники теплозбереження. Виготовлений за технологією три в одному, що дає змогу практично на 100% захистити будинок від сторонніх звуків. Товщина матеріалу 110 мм.
    Всі утеплювачі Knauf:
    • мають низьку теплопровідність;
    • забезпечують високий рівень звукоізоляції;
    • стійкі до відкритого вогню, та біологічних і хімічних пошкоджень;
    • легкі;
    • просто монтуються;
    • не дають усадку при експлуатації;
    • термін дії - до 50 років.
    Мережа будівельних магазинів АНЖІО пропонує широкий вибір утеплювачів Кнауф. Ви можете придбати будь-який вид утеплювача Кнауф перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою