Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Купити клей-піну на сайті АНЖІО.

    Клей-піна — найефективніший засіб для закріплення теплоізоляційних плит. Адже всі позитивні властивості тепло ізолятора може звести нанівець неякісний матеріал для кріплення. Клей-піна забезпечить герметичне з'єднання плит утеплювача з основою що потребує утеплення.

    Переваги використання клей-піни.
    1. Мінімальний розхід — однієї упаковки клея вистачить для обробки 10 - 12 кв. м поверхні.
    2. Швидке застигання — вже приблизно через півгодини можна прибрати залишки клею, без ризику зрушити листи пінопласту, а через 2 - 3 години приступити до наступного етапу робіт, наприклад облицювання.
    3. Зручна тара — піна зазвичай постачається в алюмінієвих балонах під тиском. Конструкція пістолета для піни дозволяє рівномірно наносити її на основу. Заборонено зберігати клей піну біля відкритого вогню, та в приміщеннях з високою температурою.
    4. Високий рівень адгезії – гарантовано забезпечить зчеплення з всіма основами, включаючи бетон та метал.
    5. Простота використання — матеріал легко наноситься, не дає усадки чи розширення, її можуть використовувати навіть ті хто раніше не працював з подібними матеріалами.
    6. Екологічно безпечна – не дає жодних токсичних випаровувань, при роботі непотрібні додаткові засоби захисту органів дихання.
    Недоліки — нанесення можливе лише за допомогою спеціальних інструментів.

    Клей-піна – дає можливість швидко досягти відмінних результатів при мінімальних витратах. Придбати якісний клей-піну відомих виробників можна в мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо кутову шліфувальну машину на сайті АНЖІО.

    Кутова шліфувальна машина або болгарка — незамінний помічник при будівельних роботах. Це універсальний інструмент, що легко впорається зі шліфуванням чи очищенням поверхні, ріже метал, камінь, пластик, плитку. Все залежить від потужності інструменту та встановленого диску.

    Доволі складно зорієнтуватися і правильно підібрати модель, яка відповідатиме саме вашим запитам. Пропонуємо розглянути моделі популярних брендів, які можна придбати на сайті будівельної мережі АНЖІО.

    1. Шліфувальна машина Stanley - чудовий варіант для побутового використання. Вага близько 2 кг, потужність 710 Вт. Інструмент доволі маневрений, підійде для очищення поверхні від іржі, зрізання болтів, та ін. Низький рівень вібрації забезпечують спеціальні косозубі шестерні в конструкції редуктора. Болгарка обладнана системою плавного пуску, система вентиляції забезпечує швидке охолодження. Загальний ресурс двигуна – більш як 300 год. Машинка потребує постійних перерв при тривалому використанні.
    2. Шліфувальна машина Makita - висока якість комплектуючих забезпечує тривалий термін служби. Використовується для проведення будівельно-ремонтних робіт різної складності. Ергономічна конструкція корпуса, блокування кнопки увімкнення дає змогу знизити навантаження на руки при тривалій роботі. Вага 1.8кг дозволяє працювати з машиною однією рукою. Присутня система захисту від агресивного пилу. Потужність – 720 Вт.
    3. Кутова шліфмашина Техас – підходить для виконання складних будівельних робіт протягом. тривалого часу. Потужність - 1250 Вт, вага - 2 кг. Зручний дизайн корпусу та ручки забезпечують комфортну роботу з інструментом. Обладнана системою плавного регулювання оборотів. Багатошарове лакування обмотки двигуна забезпечує довговічність інструменту. Болгарка укомплектована необхідними для роботи аксесуарами.
    В мережі АНЖІО широкий асортимент шліфувальних машин від відомих брендів. Перейшовши за посиланням ви зможете підібрати шліфувальну машину для будь-яких потреб.

    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Що входить в чистове облицювання квартири і які матеріали для такої роботи є в АНЖІО?

    Вирішили придбати квартиру в новобудові? Пропонують придбати помешкання з чистовим облицюванням? Що входить в це поняття і чи варто погоджуватися на подібну пропозицію?

    Ідеальний варіант чистового облицювання — повністю зроблений косметичний ремонт, вам треба лише розставити меблі. Але через те, що не існує єдиного стандарту для даного виду робіт, в кожного забудовника своє поняття про те, що таке завершене чистове облицювання.

    Найчастіше сюди входить:

    • встановлені вхідні та міжкімнатні двері;
    • постелено бюджетний варіант підлогового покриття;
    • змонтовано та повністю під'єднано систему опалення;
    • стіни і стеля пофарбовані або обклеєні шпалерами;
    • проведено електропроводку;
    • підключено сантехніку в туалеті, ванній кімнаті, кухні;
    • у ванній та кухні покладено плитку.
    Якщо у вас немає авторських ідей стосовно оформлення, та часу на ремонт, то такий варіант цілком підходить.

    Але врахуйте, часто для чистового облицювання використовуються низькоякісні матеріали, можливо розетки світильники будуть встановлені не там де вам потрібно. В даному випадку ви ризикуєте з'ясувати що на заклеєних шпалерами стінах є тріщини, а в підлозі залишилися щілини. А змінювати що те що вже зроблено, набагато складніше ніж створити нове. Чистове облицювання і облицювання під ключ — це різні речі. Ремонт під ключ — це встановлені люстри, повноцінна кухня, іноді — часткове меблювання.

    Вирішувати вам - придбати квартиру з чистовим облицюванням, чи достатньо виконання чорнових облицювальних робіт, і далі ви все зробите на свій смак. А придбати будь-які матеріали для проведення чистових облицювальних робіт можна, перейшовши за посиланням на сайт інтернет-магазину АНЖІО.


    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Чим зимова монтажна піна відрізняється від літньої?

    Монтажна піна — сучасний матеріал, який значно полегшив життя будівельникам і всім, хто хоч раз самостійно ставив вікна чи двері Піна продається в балонах і наноситься за допомогою спеціального пістолета. Вона проникає в складнодоступні місця, швидко заповнюючи усі щілини та розширюючись.

    Багато кого, при купівлі піни турбує питання – в чому різниця між зимовою і літньою монтажною піною, і чи можна використовувати літню піну взимку.

    Головні відмінності.
    1. Температура повітря при якій дозволено використання.
    Літня піна розширюється при температурі + 5 - 35 градусів Цельсія, в той час як зимова містить спеціальні добавки що дозволяє використовувати її в температурному діапазоні від -10 до + 30С.

    2. Вологість повітря.
    Для літньої піни мінімально допустима вологість – 60%, в той час як для зимової – 35 %.

    Стійкість монтажної піни не залежить від того, літня вона чи зимова. Захоловши, піна чудово витримує температуру від - 50 до + 90 С.

    Придбати будь-який різновид монтажної піни можна в на сайті будівельної мережі Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Поради з облаштування ганку заміського будинку.

    Ганок – це обличчя будинку. І якщо ви займаєтесь ремонтом будинку чи облаштуванням прибудинкової території — обов'язково потрібно звернути увагу на ганок. Він є невід'ємною частиною будівлі і повинен поєднуватися зі стилем будинку та ландшафтним дизайном ділянки, і водночас бути міцним, безпечним та надійним.

    До цієї невеличкої частини будівлі пред'являється досить багато вимог. Облаштування часто викликає певні труднощі, адже ганку потрібен не лише стильний дизайн, він має витримати кліматичні форс-мажори – проливні дощі, спеку, заметілі, поривчастий вітер.

    Матеріали для оформлення ганку.
    Часто ганки будують з залізобетону або цегли, оформлюючи тротуарною плиткою.
    При виборі матеріалів враховують декоративність та довговічність матеріалу, залежно від фінансових можливостей.
    1. Натуральний камінь — через високу вартість вважається елітним варіантом оформлення ганку. Використовують мармур, граніт, піщаник.
    2. Тротуарна плитка – поширений варіант. Вибирається з урахуванням загального дизайну будинку, та може бути будь-якої будь-якого розміру, форми та кольору.
    3. Бетонна плитка — бюджетний варіант оформлення. Матеріал має високу вологостійкість, але не завжди видержує сильні морози.
    4. Керамічна плитка — дає широкий простір для дизайнерських експериментів завдяки різноманіттю форм та текстур.
    5. Клінкерна плитка – відрізняється високими показниками волого- та морозостійкості. Один з найміцніших варіантів.
    6. Керамограніт — імітує натуральний камінь. Має високі показники зносостійкості, проте взимку на ньому легко посковзнутися.
    Придбати матеріали для оформлення ганку можна в інтернет-магазині мережі Анжіо, перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо червону цеглу на сайті АНЖІО.

    Червона цегла — перевірений часом, надійний та довговічний будівельний матеріал, що використовується при зведенні будь-яких конструкцій – від зовнішніх стін будинків до камінів.

    Різновиди червоної цегли.
    1. Рядова — призначена для кладки опорних стін та міжкімнатних перегородок.
    2. Облицювальна — декоративний матеріал для оформлення фасадів. Достатньо дорогий матеріал, укладається в півцеглини. Один з видів облицювальної цегли — клінкерна, але вона має кращі естетичні характеристики.
    3. Вогнетривка – для кладки печей, камінів, димоходів.
    Червона цегла також класифікується за наповненням та розмірами.

    За наповненням може бути — повнотілою та пустотною.

    Повнотіла використовується для конструкцій з високим навантаженням. Має високу морозостійкість та високу міцність на вигин та стискання, вологостійкий.

    Пустотна – призначена для ненавантажених конструкцій, може мати як наскрізні, так і закриті отвори. При виготовленні пустотної цегли використовується менше сировини, відповідно знижує нижчою буде її вартість. Така цегла має високі адгезійні властивості, оскільки будівельний розчин заповнює пустоти й надійніше скріплює цеглинки між собою. До недоліків відносять низьку міцність та щільність, високу волого проникність.

    Червона цегла може мати різні розміри. Стандартні розміри цегли 25 см х 12 см х 6.5 см. Але існує цегла 25 см х 12 см х 8.8см, та подвійна цегла - 25 см х 12 см х 13.8см.

    При виборі червоної цегли варто звернути увагу на показники міцності та морозостійкості. Чим вони вищі, тим більше навантаження може витримати цегла.

    Звісно ж, при купівлі цегли вимагайте сертифіката на продукцію, в них вказано вся необхідна інформація.

    За посиланням можна придбати всі різновиди червоної цегли в інтернет-магазині Анжіо.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Цемент білий VS сірий.

    Для більшості людей слово цемент це будівельна суміш сірого кольору. Проте, цемент може бути не лише сірим, а й білим.

    Сфера застосування.
    Білий цемент використовується набагато менше ніж звичайний сірий, та для деяких облицювальних робіт він незамінний.

    Сірий цемент використовується для кладки фундаментів, чорнової штукатурки, стяжки. Білий входить в склад білого бетону, облицювальної плитки, в різні клейові та сухі суміші, а також продається як окрема сировина. Його застосовують для облицювальних робіт, при виготовленні декоративних елементів. Він має більш високі естетичні характеристики, частіше використовується для декору будівель.

    Експлуатаційні переваги.
    • Для виробництва білого цементу використовується чистіша сировина;
    • швидше застигає;
    • з часом не втрачає декоративних та технічних характеристик;
    • не вимагає додаткового декорування;
    • гарно миється;
    • є можливість отримання різнокольорових сумішей при змішуванні з кольоровими пігментами.
    Найбільший недолік білого цементу - ціна. Він дорожчий за звичайний сірий приблизно на 25 %, через складну технологію виготовлення.

    Придбати якісний, сертифікований білий цемент можна в будівельній мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Будівельна тачка.

    Історія мовчить про те, хто перший винайшов та застосував будівельну тачку. Швидше за все, вона з’явилася невдовзі після того, як винайшли колесо. Перші спогади про інструмент зустрічаються в свитках папірусу, знайдених при розкопках давньогрецьких міст.

    Деякі історики стверджують, що тачка була винайдена китайським державним діячем Чжугэ Ляну і використовувалася при будівництві Великої Китайської стіни.

    В Європі будівельна тачка з’явилася в середині 12 сторіччя.

    Незважаючи, на те що технічний прогрес пішов далеко вперед, будівельні тачки широко використовується і сьогодні, для переміщення та підйому вантажів. Їх конструкція з давніх часів майже не змінилася. Звісно, зараз для виготовлення використовують інші, сучасні матеріали. Тачки стали більш зручними, міцними та зносостійкими.

    Придбати будівельні тачки різних модифікацій можна в мережі будівельних магазинів Анжіо, перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Де використовується вогнетривка цегла?

    Вогнетривка цегла – сьогодні, як і багато років тому, залишається найнадійнішим та незамінним матеріалом для спорудження печей, камінів та димоходів. Адже матеріал має високу теплопровідність та здатен витримувати, зберігати та віддавати тепло.

    Різновиди.
    Від виду матеріалу залежить сфера використання. Вогнетривка цегла може бути:
    • основна;
    • вуглеводна;
    • шамотна;
    • кварцова.
    Основна цегла — складається з вапна та магнезіальних добавок. Використовується в промисловому будівництві печей для металургійного виробництва. Без проблем витримує температуру до 2000 — це найвищий показник з усіх можливих. Проте має свої недоліки: швидко пошкоджується хімічними засобами, особливо якщо до їх складу входить кислота.

    Вуглеводна – це спресований графіт чи кокс, використовують лише в промисловості, насамперед для доменних та мартенівських печей.

    Кварцова — застосовують, в місцях де поверхня безпосередньо контактує з полум’ям. Витримує температуру до 1600 ℃. До складу входить піщаник та кварц. Не витримує взаємодії з лугами.

    Шамотна — призначена для побутового використання. Підійде для печей та камінів, де температура не вище 1000 - 1300 ℃. До її складу входить велика кількість глини. Завдяки цьому цегла витримує вплив різноманітних хімічних речовин, навіть якщо до їх складу входять кислоти. Використовується для кладки камінів, грубок, барбекю. Допускається використання в промисловому будівництві, для спорудження печей, а також в металургійній, хімічній сферах.

    Шамотна цегла у свою чергу має кілька підвидів, згідно з маркуванням:

    • ШАВ — для промисловості;
    • ШЦУ — для внутрішньої сторони печей промислового значення.
    • ША і ШБ – для приватного будівництва. Найчастіше використовують цеглу ША-5.
    • ШКУ — для спорудження сталеворозливних ковшів.
    • ШПД — для доменних печей.
    Вогнетривка цегла в широкому асортименті представлена в інтернет-магазині Анжіо. Замовляйте матеріал на сайті перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Шланги для поливу: види, функції, поради щодо вибору.

    Без поливу земельної ділянки отримати гарний врожай практично неможливо.

    Який шланг вибрати щоб він прослужив не один рік, був легким та зручним, і при цьому не переплатити за нього? Розглянемо детальніше основні види шлангів, та розберемося, на які саме показники слід звернути увагу при виборі.

    Матеріал виготовлення.
    1. Гумовий шланг — один з найбільш поширених та доступних варіантів. При належному догляді прослужить понад 10 р. Використовують в температурному діапазоні: -30 - + 90 C. Не руйнується під впливом ультрафіолету. Проте, досить важкий, тому носити його по ділянці складно.
    2. Поліхлорвініловий шланг здатен забезпечити стабільний тиск води. Може бути одношаровим прозорим і трьохшаровий зі світловідбивним покриттям. Багатошаровий армований шланг може прослужити близько 35 років, чого не можна сказати про одношаровий. Одношарові неармовані шланги служить менш як 3 роки, руйнується під дією ультрафіолету. При настанні перших заморозків слід прибрати з ділянки.
    3. Термоеластопласт – витримують великий тиск, морозостійкі, зручно тримати в руках. Навіть під напором не висковзне з рук. Не перекручуються та не ламаються, легкий, не руйнується під дією УФ-променів. Термін служби - 15 р.
    4. Силіконовий — пластичний та легкий. Але не витримує високого тиску води і в спеку здатен розширюватися. Під час охолодження, на поверхні можуть з'явитися мікротріщини. За умов бережного використання термін служби - 35 років.
    За технологією виготовлення.
    1. Одношаровий – пошкоджується під впливом несприятливих факторів навколишнього середовища. Зберігають в приміщеннях з плюсовою температурою.
    2. Багатошаровий — стійкий до впливу ультрафіолету та хімічних речовин та має довгий термін експлуатації, витримує високий тиск води, морозостійкий.
    3. Армований багатошаровий — між шарами розташована спеціальна прокладка з армованого волокна. Витримує високий тиск води, довговічний, міцний.
    4. Розтягуючий — такий собі шланг в шланзі. Внутрішній з каучуку, що дуже гарно розтягується, а зовнішній з нейлонових ниток. Легкий в догляді, зносостійкий, незамінний для поливу квіткових клумб.
    5. Спіральний – витримує високий тиск води, не згинається, не перекручується. Зручний для ручного поливу.
    6. Гофрований — не перегинається, жорсткий, використовують для будь-якого паливу.
    Діаметр.
    Чим довший шланг, тим більшим має бути його діаметр. І тим більший потрібен тиск води.

    При купівлі шлангу, обов'язково поцікавтеся:

    • технічними характеристиками;
    • робочим тиском;
    • діапазоном температур;
    • діаметром.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою