Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    7 переваг світлодіодних світильників LED

    Світлодіодні лампи впевнено набирають популярність. На сьогодні широко використовуються побутовими споживачами, та в освітлювальних системах промислових підприємств. Один з найекономніших, найефективніших варіантів освітлювальних приладів.
    1. Економія електроенергії. Світлова віддача — це найважливіший параметр освітлювального приладу, який показує його спроможність дати максимум світла, витративши мінімум електроенергії. Для ЛЕД-світильників цей показник вище 135 лм/Вт, це в декілька раз більше такого ж показника для люмінесцентних ламп та звичних ламп розжарювання.
    2. Мінімальна вартість технічного обслуговування — не вимагають жодного техобслуговування, адже конструкція світлодіодних ламп така, що не потребує заміни будь-яких деталей протягом усього терміну використання.
    3. Тривалий термін служби — працюють понад 50 тисяч годин. Тобто, якщо лампа буде включена протягом 12 годин щодня, то вона буде працювати не менше 11 років. В той час, як термін дії люмінесцентної лампи - 10000 год, а лампи розжарювання - 2500 год.
    4. Підвищена надійність і механічна міцність — корпус приладу виготовлений з алюмінію та ударостійкого пластику. Завдяки використанню надійних матеріалів, LED-світильники доволі складно пошкодити. Їх часто встановлюють у виробничих корпусах, де є постійна вібрація або в транспорті.
    5. Висока якість кольору світла. Світлодіодним світильникам непотрібні фільтри для корекції кольору. Мають високий коефіцієнт кольоропередачі. Їх світло близьке до природного. Існують світильники з різною колірною температурою. Залежно від призначення вони можуть давати холодне денне світло; нейтральне біле; тепле біле — найбільше підходить для житлових приміщень.
    6. Відсутність шкідливого впливу на місця установки та живу природу – практично не виділяють тепла та не випромінюють ультрафіолет. Це дає змогу використовувати світлодіодні лампи для підсвічування об’єктів живої природи чи цінних старовинних експонатів.
    7. Охорона навколишнього середовища – екологічно безпечні. Не містять шкідливих речовин і не потребують спеціальної утилізації. Є можливість вторинної переробки.
    Проте, при виборі LED-світильників, варто пам’ятати — всі ці переваги характерні лише для якісних світильників, від виробників, що дбають про свою репутацію. Саме такі LED-лампи можна придбати в мережі магазинів Анжіо.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Утеплюємо будинок за допомогою пінопласту!

    Утеплення будинку — один з найбільш ефективних способів зберегти тепло взимку. Доступний і доволі ефективний матеріал який використовують для утеплення — це пінопласт.

    Випускається в формі плит різних розмірів, які в основному складаються з повітря. Повітря — поганий провідник тепла. Отож, пінопласт має низьку теплопровідність, і є одним з найкращих теплоізоляційних матеріалів.

    Сфера застосування.
    Пінопласт використовують як для утеплення будь-якої частини будинку – стіни, підлога, дах, фундамент та інженерних систем.

    Стіни.
    Пінопластом утеплюють будинок як всередині, так і зовні. Зовнішнє утеплення – найкращий варіант. Точка промерзання зміщується на зовнішню сторону стіни й холодне повітря не проникає в будинок. Внутрішнє утеплення проводити небажано. При такому варіанті тепло в кімнаті зберігається, але пінопласт не допускає тепло до стіни. Вона промерзає ззовні, накопичує вологу — це призводить до порушення теплообмінних процесів і поступового руйнування стін. При зовнішньому утепленні варто пам'ятати, що пінопласт руйнується під дією ультрафіолету і не стійкий до механічних пошкоджень — треба як можна швидше виконати облицювальні роботи.

    Підлога.
    Надзвичайно ефективний спосіб для тепло- та звукоізоляції. Рекомендовано використовувати плити товщиною до 50 мм.

    Дах.
    Теплоізоляцію проводять використовуючи варіанти - теплий дах – не вентильований, і холодний дах – вентильований.

    Перший варіант передбачає, що дах покривається пінопластом товщиною до 7 см, а зверху заливається бітумом.

    При другому варіанті, пінопласт встановлюється з тильної сторони залишаючи вентильовані поверхні, щоб не допустити накопичення пари.

    Фундамент.
    Пінопласт вимагає посиленого захисту. Взимку при постійному замерзанні розмерзанні ґрунту значно збільшується навантаження на матеріал. Для захисту використовують цегляну кладку або заливають бетоном.

    Інженерні системи.
    Пінопластом ізолюють водопровідні, каналізаційні, вентиляційні системи. Це дає змогу не допустити замерзання труб взимку, і тим самим запобігає аваріям інженерних систем.

    Пінопласт в широкому асортименті від перевірених виробників можна придбати на сайті будівельної мережі Анжіо перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Методи боротьби з ожеледицею

    Зимова погода — це не лише сніжинки, що гарно кружляють в повітрі та покриті інеєм дерева, а й неприємні наслідки снігопадів та температурних перепадів у вигляді ожеледиці. Саме ожеледиця часто стає причиною підвищеного травматизму та дорожньо-транспортних пригод. Зазвичай, комунальні служби оперативно реагують та своєчасно вживають заходи для очищення доріг та тротуарів. Проте, власники приватних будинків та деякі власникам магазинів та офісів самі турбуються, про безпечний під'їзд на свою територію та вхід до приміщення, використовуючи всі можливі способи.

    Сучасні та ефективні способи боротьби з ожеледицею.
    1. Один з найсучасніших варіантів — протиожеледні реагенти:

    • безпечні для навколишнього середовища;
    • виготовляють з нетоксичних природних матеріалів;
    • швидко плавлять лід, не викликаючи корозії матеріалу дорожнього покриття;
    • можна використовувати навіть при температурі -30С.
    2. Технічна сіль — один з найбільш доступних способів боротьби з ожеледицею. Комбінація криги та солі дає суміш, температура замерзання якої нижча, ніж температура навколишнього повітря, тож крига розтає. Метод ефективний, проте, досить агресивний, і може нанести шкоду дорожньому покриттю, а також контактуючим поверхням — взуття, колеса машин. Варто дотримуватись правил використання та не перевищувати концентрацію засобу.

    3. Ефект від посипання покриття гранітною крихтою та піском в тому, що збільшується сила тертя, посковзнутися майже неможливо. Але крига нікуди не зникає. А після відлиги пісок так і залишиться на покритті у вигляді брудної суміші, тож доведеться витратити час та кошти на те щоб гарно прибрати територію.

    В мережі Анжіо можна придбати засоби, що допоможуть в боротьбі з ожеледицею. Переходьте за посиланням та обирайте потрібний варіант для ефективної боротьби з льодом.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    5 ідей того, що можна зробити з гіпсокартону

    Серед сучасних будівельних матеріалів гіпсокартон найбільш універсальний. Його можна використовувати не лише для вирівнювання стін чи стелі, встановлення перегородок, а й для оформлення інтер'єру. При цьому не потрібно бути суперфахівцем з будівництва. Матеріал легко піддається обробці.

    Арка.
    Найпопулярніший варіант дизайну — дверний прохід у формі арки. Щоб надати гіпсокартону вигнуту форму, його достатньо зволожити та накласти на підготовлене лекало. Після висихання лист набере потрібну форму.

    Використання спеціального аркового гіпсокартону, товщина якого не більше 6.5 мм значно спрощує процес.

    Полиці та стелажі з гіпсокартону.
    Сьогодні найпопулярніші корпусні меблі — шафи-купе, стелажі та полички.

    Полички з гіпсокартону можуть мати будь-яку форму та розмір, залежно від призначення.

    Якщо планується просто поставити на полицю фото, достатньо полегшений каркас обшити одним шаром гіпсокартону.

    Для полиці на яку ставитимуть побутову техніку, рослини – треба посилений каркас обшити двома шарами матеріалу, заповнивши пустоти мінватою.

    Для полиць на кухню чи в ванну кімнату використовують вологостійкий гіпсокартон.

    Ніша.
    Функціональний та декоративний елемент інтер’єру. Перш ніж приступити до роботи, продумайте її призначення, визначтеся з розмірами. Ніші можна засклити, чи встановити підсвічування.

    Декоративні перегородки з гіпсокартону.
    Перегородки з гіпсокартону допоможуть зонувати простір. Вони можуть бути мати будь-яку форму, мати вигляд вітрини з безліччю відділень, чи слугувати декоративним ажурним елементом. Важливо спочатку створити проект на папері, і лише потім приступити до роботи.

    М'які меблі – диван, ліжко.
    З гіпсокартону можна зробити навіть диван чи ліжко. Звісно, не варто використовувати їх для щоденного відпочинку. Такі конструкції мають в основному декоративне призначення. Але як спальне місце для гостей цілком підійдуть.

    Всі види гіпсокартону, які допоможуть створити ексклюзивний інтер'єр можна придбати в інтернет-магазині Анжіо, перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    4 поради як ефективно прибирати сніг взимку

    Прибирання снігу лопатою складна та малоприємна робота, проте її не можна відкладати на потім. Прибирати свіжий сніг легше, ніж злежаний. А якщо сніг залишити неприбраним, то біля будинку буде багато води та бруду. Тож не відкладайте прибирання снігу, беріть на озброєння декілька порад, як прискорити цей процес, і сміливо приступайте до роботи.

    Потрібна якісна лопата.
    Звісно, перша думка при купівлі інструменту — “скільки там того снігу, купимо лопату подешевше і швидко все приберемо”. Таке рішення неправильне. Гарна лопата прослужить не один рік, і працювати нею значно легше. Обирайте інструмент з металевою окантовкою та зі зручною ручкою.

    Не кидати сніг до стін будівлі.
    Такий спосіб прибирання снігу лише добавить проблем. Після потепління, сніг розтане, і вся волога піде в фундамент. В найгіршому випадку це призведе до появи тріщин на стінах та фундаменті будівлі.

    Приберіть кригу.
    Ділянки вкриті кригою обробіть протиожеледними засобами. Використовуйте сучасні реагенти, технічну сіль. В крайньому разі, можна застосувати механічний спосіб прибирання криги. Її необхідно зібрати та винести. Посипте подібні ділянки піском, з метою попередження травм.

    Виконуючи роботу треба дотримуватися певних правил:

    • не намагайтеся прибрати весь сніг відразу;
    • при роботі тримайте лопату ближче до себе, ноги потрібно зігнути в колінах;
    • за можливості змінюйте руки щоб зняти напругу.
    Скориставшись нашими порадами ви зможете очистити територію приклавши мінімум фізичних зусиль. Надійним помічником вам стане лопата, яку можна придбати в магазині будівельних матеріалів Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо будівельну суміш на сайті АНЖІО!

    Розпочинаючи будівництво або ремонт неможливо обійтися без сухих будівельних сумішей. Сучасні будівельні суміші високоефективні та зручні у використанні. Та більшість з них призначені для певного виду робіт. Перед використанням треба точно знати, які саме роботи ви будете виконувати, а розібратися що і де можна використовувати не так і складно.

    Сфера використання.
    Суміші використовують для внутрішніх або зовнішніх робіт, також існують універсальні. На цей критерій обов'язково звертати увагу. Суміш для внутрішніх робіт менш стійка до ультрафіолету, температурних перепадів, та інших зовнішніх подразників. А суміш для зовнішніх робіт може містити речовини, які в закритому просторі становитимуть небезпеку для здоров'я.

    За видами робіт.
    1. Кладочні — для укладання цегли, каміння, спорудження фундаментів. Мають гарну адгезію з будь-якою поверхнею. Пластифікатори і морозостійкі добавки в їх складі забезпечують тривалий термін експлуатації.

    2. Штукатурні — для вирівнювання стін. Діляться на:

    • цементна — використовується як при зовнішніх , так і внутрішніх роботах. Готовий розчин не застигає протягом довгого часу. Забезпечує високу міцність готової поверхні;
    • вапняна — частіше використовується в приміщенні. При роботі швидко застигає, має антибактеріальні властивості;
    • гіпсова – для внутрішніх робіт, стійка до впливу вологи, швидко застигає.
    3. Шпаклювальні — поділяються на базові та фінішні. Базові розчини — для вирівнювання дефектів поверхні. Фінішні використовують для облицювальних робіт. Можуть бути водо- або термостійкими.

    4. Клейові — використовують для укладання газобетонних блоків чи плитки. До складу входять спеціальні добавки, які посилюють міцність та високу несучу здатність матеріалу.

    5. Суміші для затирання. Призначені для затирання швів між плиткою, можуть мати різні кольори.

    При виборі будівельної суміші варто звернути увагу на матеріал від відомих виробників - Ceresit, Amix, Mira, Mapei, SNIEŻKA. Відомі бренди дбають про свою репутацію, і гарантують високу якість матеріалу.

    Придбати будь-яку будівельну суміш можна на сайті інтернет-магазину Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як перевірити якість цементу при покупці?

    Цемент — матеріал без якого не обходиться жодне будівництво. Від його якості багато в чому залежить довговічність та надійність будівлі. Найкраще перевіряти якість цементу в лабораторних умовах, але таким способом можуть скористатися лише представники будівельних компаній.

    Прості способи перевірки цементу.
    Проте можна перевірити якість цементу і без лабораторних досліджень. Перше на що слід звернути увагу - якісний цемент має бути однорідним, і швидко просочуватися крізь пальці не залишаючи грудочок.

    На жаль підроблений цемент зустрічається доволі часто, і перевірити його складно ще і через те, що він знаходиться в мішках. Мішки повинні бути м'якими на дотик та легко деформуватися при переміщенні.

    Обов'язково перевірте, чи не збився цемент в куточках мішків, найчастіше саме тут зустрічаються камінці, якщо цемент довго зберігався.

    На пакуванні повинно бути маркування виробника.

    Чи мають значення умови зберігання?
    Якість цементу багато в чому залежить від умов зберігання.

    Цемент треба зберігати в сухому приміщенні не більше ніж пів року.

    В мережі Анжіо уважно слідкують за якістю зберігання цементу. Його зберігають в сухих, провітрюваних приміщеннях.

    Анжіо пропонує різні види цементу:

    • портландцемент ПЦ 550 - з підвищеними показниками міцності, високою морозостійкістю та тріщиностійкістю, використовується для конструкцій які потребують швидкої міцності на стискання;
    • портландцемент М400 та М500 - не містить жодних сторонніх добавок, що забезпечує високу міцність конструкції;
    • білий цемент портландцемент м400 - еластичний, швидко твердіє, використовуються для зовнішнього облицювання, укладання плитки, для кольорових кладочних розчинів.
    Щоб придбати якісний цемент від найкращих виробників переходьте за посиланням.

    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як вибрати бензопилу?

    Бензопила – інструмент, представлений в досить широкому асортименті, тож буває доволі складно зробити правильний вибір. Перш ніж здійснити покупку варто визначитися як часто і для яких робіт буде потрібна бензопила. А потім можна вивчати технічні характеристики та визначатися з моделлю інструменту.

    Категорії для вибору.

    1. Домашні або побутові — для нескладних робіт по саду та догляду за будинком. Потужність — до 2 кВт. Найкращий варіант довжини шини - 35 - 40 см. Серед бензопил однакової потужності, швидше буде пиляти та, в якої довжина шини менше. Для виконання різних видів робіт можна придбати одну бензопилу і декілька шин в комплекті. З такою пилою легко впоратися навіть без досвіду роботи з подібними інструментами.
    2. Бензопили для роботи — потужність від 2 до 3 кВт, вага – 5 - 6 кг, шина довжиною 45 см. Легко спилюють дерево діаметром до 40 см. Їх можна використовувати не більше 2 – 4 годин в день. Інструменти такого класу — незамінні помічники в догляді за садом і прибудинковою територією.
    3. Професійні бензопили – інструмент вимагає володіння певними навичками. Потужність 7 - 10 кВт, вага – понад 6 кг. Шина професійної бензопили має довжину 45-60 см. Може працювати до 10 годин в день. Це серйозний інструмент, який використовується лісовими господарствами та професійними будівельниками.
    4. Дешеві китайські бензопили. Ринок перенасичений недорогим інструментом китайського виробництва. Якщо інструмент потрібен два рази в рік, щоб зрізати декілька гілок, тоді вам цілком підійде китайський варіант.
    Врахуйте, дуже дешеві бензопили, ціна яких менше ніж 50 - 60 доларів, не можуть відноситись до напівпрофесійних чи професійних.

    Терміни гарантії та наявність сервісних центрів.
    Комплектація фірмових бензопил передбачає гарантію від одного до трьох років. Запитайте у продавця, чи є гарантія, та чи можна купити запчастини для даної моделі.

    Додаткові функції.
    Наявність спеціальних технологій значно полегшує процес роботи, а саме:

    • наявність швидкого старту;
    • паливопідкачувальний насос;
    • антивібраційна система;
    • гальмо ланцюга для захисту від зворотного удару.
    Придбати надійну, якісну бензопилу можна в будівельних магазинах Анжіо. Ми пропонуємо варіанти на будь-який смак та гаманець. переходьте за посиланням та обирайте надійного помічника.

    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо дриль-шуруповерт на сайті АНЖІО

    Шуруповерт — незамінна річ в господарство. Акумуляторний шуруповерт допоможе швидко зручно та надійно закрутити саморіз чи шуруп, просвердлити отвір в дереві або пластику, особливо якщо поряд немає розетки.

    Розглянемо моделі акумуляторних шуруповертів від відомих виробників.

    MAKITA.
    Шуруповерт японської компанії має високі технічні показники та ергономічну конструкцію. Легко справляється з викручування саморізів, свердлінням отворів, монтажем гіпсокартонних конструкцій. Інструмент надзвичайно легкий та компактний, з вбудованим світлодіодним підсвічуванням. Є можливість зміни насадок однією рукою. Корпус виготовлений з високоякісного, протиударного пластику, рукоятка прогумована. Працює на великих потужностях з гарними показниками крутного моменту на високих швидкостях.

    Єдиний недолік — акумулятор потребує частої підзарядки.

    STURM.
    Чудовий інструмент для робіт по дереву, металу та пластику. Оснащений швидкозатискним патроном та літій-іонним акумулятором. В комплект входить дві акумуляторні батареї. Передбачена зручна конструкція ручки, та світлодіодне підсвічування робочої зони. Шуруповерт має планетарний редуктор підвищеної міцності та електронне регулювання крутного моменту.

    STANLY.
    Шурупокрути цієї марки з'явилися не так давно. Інструмент оснащений літій-іонним акумулятором. Передбачено захист від повного розрядження, короткого замикання, перевантаження та перегріву. Стійкий до високих температур. Корпус з високоміцного пластику, ручка прогумована. При правильній експлуатації ресурс батареї - 5 років.

    Доволі складно однозначно сказати, шуруповерт якої фірми кращий. Хоча всі вони тестувалися як професійними, так і домашніми майстрами. В лінійку інструментів будь-якої компанії входять шуруповерти як для професійних, так і для побутових задач. Вибір залежить того де саме і як часто ви плануєте використовувати інструмент, і від вашого бюджету.
    Якісний, фірмовий інструмент можна придбати в мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вимоги до монтажу теплої підлоги.

    Тепла підлога — забезпечує якісний обігрів і гарантує комфортне перебування в приміщенні. Та це можливо лише якщо дотримуватися технології монтажу та правил техніки безпеки та використовувати якісні комплектуючі.

    Основні правила монтажу.

    1. Теплу підлогу монтують при температурі не нижче -5 C.
    2. Для одного приміщення використовують один нагрівальний кабель, і його не можна різати, м'яти, або розтягувати.
    3. Не допускається підключення нагрівального кабелю до будь-якої арматури, яка розташована в підлозі. Відстань між нею і кабелем повинна бути не менше 3 см.
    4. З'єднувальну муфту розташовують в цементному розчині, як і нагрівальний кабель, таким чином, щоб забезпечити контакт зі стяжкою.
    5. Для «теплої підлоги» використовують спеціально цементну суміш.
    6. Кабель повинен бути цілим, без жодних механічних пошкоджень. Його не можна перетинати з іншим кабелем, може виникнути перегрів.
    7. Датчик температури повинен торкатися кінця труби де він встановлений. Кабель датчика можна вкорочувати чи подовжувати.
    8. Перед початком роботи варто скласти схему укладки кабелю, де буде точно вказано розташування з'єднувальної муфти.
    9. Підключення нагрівального кабелю відбувається через терморегулятор.
    10. Біля нагрівального кабелю не повинні бути пустот.
    11. Включати нагрівальний кабель можна після повного затвердіння клеєної суміші.
    Якщо вирішили встановити у своєму будинку теплу підлогу, звертайтеся до будівельного магазину Анжіо, переходьте за посиланням.

    Менеджери магазину нададуть детальну консультацію і допоможуть підібрати комплектуючі.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою