Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Електроінструмент Макіта в мережі АНЖІО.

    Електроінструмент Макіта — це вибір тих, хто надає перевагу надійному електроінструменту. Макіта — японська компанія, що займається виробництвом електроінструментів вже більш як сто років. На сьогодні, це один з найбільш потужних виробників електроінструментів з відмінними експлуатаційними характеристиками та ергономічним дизайном.

    Інструменти Makita справляються з роботою навіть там, де інші відмовляються.

    Головні переваги інструментів Макіта.
    1. Висока якість збірки та єдині стандарти якості для всієї техніки, незалежно від країни-виробника.
    2. Високий крутний момент — забезпечує високу продуктивність роботи. Це досягається внаслідок використання замість індукційної котушки потужний рідкоземельний магніт та металевий редуктор з підвищеними показниками міцності.
    3. Можливість вибору оптимального режиму роботи в залежності від матеріалу — завдяки механічному перемикачу швидкості, режим роботи можна перемкнути одним рухом руки.
    4. Потужний ударний механізм — значною мірою впливає на функціональність інструменту.
    5. Легка вага та зручна конструкція – значно спрощує процес роботи.
    6. Широкий асортимент та доступна вартість запчастин — запчастини для Макіта в декілька разів дешевше, ніж в інших виробників. А оскільки інструменти Макіта – це надовго, навіть після поломки в ньому будь-яку деталь можна замінити, і інструменти працюватимуть — це досить важливий критерій.
    Макіта представляє на ринку всю лінійку електроінструментів:
    • дрелі та перфоратори;
    • шліфувальні машини;
    • відбійні молотки;
    • ланцюгові та дискові електропили;
    • електролобзики;
    • електрорубанки.
    Практично всі ці інструменти з гарантією від офіційного виробника ви можете придбати в мережі Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Купуйте цемент на сайті АНЖІО.

    Складно уявити будь-які будівельні роботи без такого матеріалу як цемент.

    Цемент — один з найстаріших та найпопулярніших будматеріалів від його якості багато в чому залежить міцність і надійність будівлі.

    Види та марки цементу.
    В залежності від складників існує декілька різновидів цементу:

    • портландцемент;
    • шлаковий;
    • швидкотвердний;
    • глиноземний;
    • водонепроникний;
    • білий;
    • сульфатостійкий;
    • гідрофобний.
    Кожен з них має своє призначення та використовується за певних умов.

    1. Портландцемент.
    Найпоширеніший, та складається в дрібнорозмеленого клінкера зі спеціальними добавками, від яких залежать експлуатаційні властивості цементу – морозостійкість, вологопроникність, швидкість затвердіння. Випускається портландцемент в декількох кольорах — білий, кольоровий та сірий.

    Матеріал має різні показники міцності на стискання та на вигин. Саме вони впливають на визначення марка цементу, що показує яке навантаження може витримати шар розчину.

    Існують марки від 300 до 600. Найбільш вживаний цемент марки М400 і М500, він може витримати тиск 400 кг/куб. см, 500 кг/куб. см відповідно.

    1. Білий цемент.
    В основному використовують при облицювальних роботах. Проходить особливо обробку, щоб надати йому максимальна білого кольору. Відрізняється від інших видів хімічним складом, до якого входять біла глина та вапно. При цьому вміст основних інгредієнтів, а саме оксидів заліза та марганцю - мінімальний. Білий цемент, як і сірий буває наступних марок - М300, М400, М500.

    Придбати цемент різних видів від найкращих вітчизняних та закордонних виробників у зручному фасуванні можна в мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як правильно підібрати топливні брикети для твердопаливного котла?

    Всім власникам твердопаливних котлів, перед початком опалювального сезону, знайома проблема вибору якісного, економічного, зручного в використанні та доступного за ціною виду палива.

    Однієї відповіді на питання який вид палива вибрати та де його купувати не існує. Індивідуальне опалення в кожному будинку має свої технічні характеристики та принцип роботи.

    Тож, перш ніж закупити паливо в великих об'ємах, щоб вистачило на всю зиму, варто взяти на пробу невелику кількість різних видів палива та протестувати його, врахувавши такі показники:
    • тривалість горіння певної кількості кожного зразка палива;
    • вирахувати пропорції витрат палива при однаковій температурі повітря та з урахуванням температури води в опалювальній системі.

    Щоб розрахувати рентабельність певного виду палива треба вичислити вартість 1 години опалення — поділити вартість зразка на час горіння. Порівнявши отримані результати по кожному зразку ви з'ясуєте найвигідніший для вашого будинку вид опалення, при якому буде найкраща тепловіддача за мінімальну вартість.

    Подібне тестування допоможе уникнути як зайвих фінансових витрат, так і проблем з роботою системи опалення.

    Широкий вибір різних видів палива пропонує мережа будівельних магазинів Анжіо. Переходьте за посиланням, та обирайте свій варіант твердого палива.

    Нехай, навіть коли надворі панують тріскучі морози, у вашому будинку буде тепло та затишно.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Фарба Амікс люкс интеріор - придбати в магазині АНЖІО

    Один з найшвидших, і практично безпрограшний, варіант оновити інтер'єр кімнати — перефарбувати стіни та стелю водоемульсійною фарбою. Якщо бажаєте отримати бездоганний колір варто скористатися інтер'єрною фарбою Амікс Люкс інтеріор. Це одна з найкращих матових фарб для внутрішнього оздоблення в лінійці водоемульсійних фарб торгової марки Амікс.

    Переваги.
    1. Водостійка — можна мити за допомогою чистої води, без ризику втрати кольору.
    2. Широка сфера використання — однакова гарно фарбує поверхні з бетону, цегли, дерева, ДВП, ДСП, будь-яких різновиди шпалер.
    3. Екологічно безпечна для людини та навколишнього середовища, немає специфічного запаху, гіпоалергенна.
    4. Паропроникна — стіни дихають при після фарбування.
    5. Висока покривна здатність.
    6. Швидко висихає — в разі нанесення одного шару фарби досить 1 - 2 годин при температурі основи + 20. Проте, для повного висихання і здатності сприймати механічні навантаження варто почекати 7 днів.
    7. Легкість нанесення — гарно лягає на поверхню. Наноситься при допомозі щітки або валика.
    Спосіб використання.
    Фарба наноситься при температурі основи не нижче + 5. Поверхню попередньо очищають від залишків старої фарби, вирівнюють та ґрунтують. Фарбу ретельно перемішують, додають барвники. Якщо покриття наноситься перший раз — допускається розведення фарби 10 % води. На фінішному етапі розводити фарбу не варто.

    Придбати фарбу можна в мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.

    Ми пропонуємо сертифіковану фарбу, що відповідає всім сучасним вимогам до оздоблювальних матеріалів.

    [​IMG][​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Сучасні способи боротьби з ожеледицею

    Зима — це не лише снігові замети та красиві дерева. Зима – це період підвищеного травматизму. Адже в наших кліматичних умовах не рідкість часті перепади температури, і як наслідок – сніг тане, замерзає, а на землі утворюється крижана кірка. Щоб вберегти людей від падіння застосовують різноманітні методи боротьби з ожеледицею.

    Найпоширеніші способи це — посипання піском, гранітною крихтою, технічною сіллю та застосування механічних способів видалення криги. Розглянемо більш детально переваги та недоліки всіх варіантів.

    Гранітна крихта або пісок.
    Ними часто посипають тротуарну плитку чи асфальтне покриття. Це збільшує силу тертя між покриттям та підошвою взуття. Проте коли сніг та крига розтане, вони нікуди не зникають. Тож їх потрібно прибрати, а це додаткові витрати на прибирання території та відповідно, приміщень які розташовані біля тротуарів, засипаних даними матеріалами.

    Механічний спосіб.
    Цей метод довгий, витратний, малоефективний і найголовніше, велика ймовірність того пошкодження покриття — особливо тротуарну плитку. Коли зима закінчиться, вигляд у нього буде, м'яко кажучи, не дуже.

    Технічна сіль.
    Один з найбільш оптимальних і сучасних варіантів боротьби з ожеледицею. Матеріал має низьку вартість, зручний в використанні, розтає разом зі снігом.Звичайно, є і певні мінуси. Технічна сіль, починає танути разом зі снігом, та утворює доволі агресивний розчин, з досить високу хімічною активністю. Це може завдати шкоду взуттю чи покришкам автомобілів. Якщо сіль використовувати для посипання садових чи паркових доріжок, то танучи сніг, змішаний з сіллю, здатен нанести шкоду корінню дерев та кущів. Та це один з самих вигідних і доступних способів боротьби з ожеледицею для покриття на автодорогах і на покриття та тротуарах в місцях де немає зелених насаджень.

    Придбати технічну сіль можна в мережі Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Лопата для прибирання снігу.

    Один з найнеобхідніших інструментів для власників дачних та заміських будинків взимку - це лопата для прибирання снігу. Щоб мінімізувати енерговитрати і при цьому зробити все швидко та якісно потрібно правильно підібрати інструмент.

    Переваги пластикових лопат.
    Існує декілька різновидів лопат для прибирання снігу: дерев'яні; металеві; пластикові.

    Найпопулярніший варіант - пластикова лопата. Вона відповідає всім необхідним критеріям.

    1. Виготовлена з високоякісного пластику, стійкого до деформації.
    2. Високий ступінь зносостійкості.
    3. На неї майже не налипає сніг.
    4. По низу обладнана алюмінієвою кромкою, що є додатковим захистом від можливих деформацій та збільшує термін експлуатації.
    5. Двокомпонентна ручка має ергономічну конструкцію.
    6. Правильний кут нахилу полотна лопати та високі бортики гарантують ефективне очищення та не допустять, щоб сніг випадав при перенесенні.
    7. Рівна структура поверхні та широкі ребра гарантують гарне ковзання інструменту.
    8. На лопати, шо пропонуються в інтернет- магазині Анжіо виробник дає 5 років гарантії .
    Правильно підібраний інструмент надійно прослужить вам протягом довгого часу.

    Саме таку лопату можна придбати в мережі Анжіо, перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо бойлер та водонагрівач на сайті АНЖІО

    Бойлер — прилад завдяки якому в вашому будинку завжди буду гаряча вода. Наявність водонагрівача — це ваш особистий комфорт. Встановивши бойлер ви не будете залежати від примх комунальних служб, до того ж, можна буде економити на комунальних послугах.

    На ринку представлено таке різноманіття моделей бойлерів, тож перш ніж приступити до вибору варто вивчити інформацію, щоб знати на які критерії слід звернути увагу.
    1. Об'єм баку — оптимальний варіант для сім'ї з двох чоловік 50 - 100 л.
    2. Тен. Існує два варіанти. Мокрий тен постійно знаходиться в воді, і швидко покривається накипом, крім того, якщо будуть перебої з водопостачанням, велика ймовірність що те що він перегорить. Сухий тен довго нагріває воду, проте він не контактує з водою, тому, що знаходиться в спеціальний ємності. Тому він більш довговічний.
    3. Внутрішнє покриття баку. Може бути трьох видів: пластик – дешево, проте не дуже надійно; емальоване – надійний варіант, проте від температурних перепадів поступово руйнується емаль; нержавіюча сталь — практично назавжди, адже він майже не піддається корозії, не реагує на перепади температури.
    4. Накопичувальний чи проточний. Якщо хочете, щоб у будинку завжди був невеликий запас гарячої води вибирайте накопичувальний. В проточному, вода нагрівається, за час поки проходить по трубах, але такий бойлер вимагає дуже потужної електропроводки.

    В мережі магазинів Анжіо пропонуються до вашої уваги різні моделі бойлерів. На всі водонагрівачі в Анжіо надається гарантія від виробника, що є додатковим свідченням того, що обладнання дійсно якісне та надійне.

    Переходьте за посиланнями та вибирайте свій варіант бойлера.


    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як позбутися від пилу в будинку, поради від компанії Керхер

    Здається, лише тільки що закінчили прибирання, а на поверхнях знову з'явився пил — ситуація знайома кожній господині. Не існує способу повністю позбутися від пилу. Навіть якщо після прибирання закрити на вікна і піти з будинку, практично через декілька годин з'явиться легкий шар пилу на горизонтальних поверхнях. Проте, прибирати пил потрібно і необхідно. Адже, дрібні частинки важких металів з яких складається пил, потрапляючи в організм можуть призвести до розвитку складних захворювань чи викликати алергічні реакції.

    Ефективні методи боротьби з пилом.
    Основний метод – якісне вологе прибирання. Проводячи його варто дотримуватися деяких правил.
    1. Витирати пил треба починати зверху, щоб частинки пилу з розташованих вище предметів, не осідали на вже почищених поверхнях.
    2. Не слід заставляти відкриті полички різноманітними дрібними речами, які незручно і довго витирати, краще подібні сувеніри зберігати в закритих шафах.
    3. Не збирайте старі газети та журнали, вони накопичують пил.
    4. Привчіть себе прибирати одяг в шафу відразу після того як його зняли, чистіть взуття відразу після того як вони повернулись додому, це вбереже речі від пилу.
    5. Іграшки слід зберігати в закритих контейнерах.
    6. Треба раз на тиждень пилососити коврове покриття та м'які меблі, щотижня міняти постільну білизну, штори та тюлі варто прати раз на два-три місяці.
    7. Не забувайте про складнодоступні місця — під ліжком, за холодильником, за шафою. Скористайтеся при цьому спеціальними швабрами, які здатні без проблем проникнути в усі кутки.
    Використовуйте сучасні технології.
    Найпоширеніший засіб боротьби з пилом — волога ганчірка. Але крім неї існує безліч сучасних засобів та пристроїв, які допомагають у боротьбі з пилом.

    Використовуйте зволожувачі та очищувачі повітря, пароочисники, пилососи. Прибирання за допомогою сучасних технологій — це якісно та швидко. Компанія Керхер випускає різноманітні варіанти техніки для прибирання в будинку.

    Техніка Керхер відповідає всім вимогам до сучасного прибирання: екологічна, ефективна, зручна, надійна.

    Боротьба з пилом — справа складна та нудна, проте дуже потрібна. Адже ви не просто підтримуєте в належному вигляді квартиру, а й дбаєте про здоров'я її мешканців.

    Придбати техніку для прибирання від фірми Керхер можна на сайті АНЖІО перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як правильно застосовувати противоморозні добавки

    Роботи пов'язані з використанням бетонного розчину рекомендовано проводити лише в теплу пору року, найкраща температура при якій затвердіває бетон + 5 + 35 С. Адже чим нижча температура навколишнього повітря, тим повільніше проходить процес затвердіння, а при мінусовій температурі вода в розчині кристалізується і всі процеси припиняються. Це призводить до порушення структури та розшарування бетону, він втратить свою міцність. Але з появою протиморозних добавок ситуація кардинально змінилася. Роботи пов'язані з бетонування тепер можна проводити взимку.

    Бетон з протиморозними добавками чудово застигає навіть при мінусовій температурі.

    Використовуємо протиморозні добавки правильно.
    Але не все так просто, існує ряд нюансів, які треба обов’язково враховувати при роботі.
    1. Протиморозні добавки вводяться в бетон разом з останньою порцією води. Краще використовувати теплу воду. Щоб компоненти рівномірно розподілилися варто почекати деякий час.
    2. Розчин потрібно періодично помішувати.
    3. При приготуванні розчину слід дотримуватися дозування яке вказано на пакування та врахувати загальноприйняті рекомендації — це одна з найважливіших умов міцності конструкції.


    Дозування залежить від декількох факторів:
    • температура навколишнього повітря;
    • марка цементу, що використовуються при роботі;
    • температура якої досягає розчин при виході зі змішувача;
    • умови догляду за бетонними конструкціями.

    Схема дозування проти морозних добавок:

    • при температурі від 0 до -5 достатньо буде додати 2% добавки від загальної маси цементу;
    • при температурі – 6 – 10 С потрібно 3%;
    • за температури -11 – 15 С додають 4%.

    Розхід залежить від того який вид добавки використовують:

    • антифризи додають в концентрації 10 – 15 % від маси розчину;
    • підсилювачі затвердіння 3-5 %;
    • солі-прискорювачі - 2 – 4 %.
    4. Не забувати про дотримання заходів безпеки при роботі з протиморозними добавками.

    Робота з бетонними розчинами при мінусових температурах можлива лише за умови використання протиморозних добавок. Проте конструкції які споруджували в зимовий час не повинні нести сильних навантажень адже, досягнення повної міцності матеріалу настає лише через декілька місяців в процесі відтавання.

    Протиморозні добавки можна придбати в будівельних магазинах Анжіо, перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Який електрообігрівач вибрати: конвекторний, масляний або тепловий?

    Електрообігрівачі — один з найпоширеніших видів додаткового опалення квартири чи приватного будинку.

    Без нього складно обійтися якщо опалювальний сезон починається з запізненням, або через сильні температурні перепади, централізоване опалення не забезпечує комфортну температуру в приміщенні.
    На ринку з'явилося безліч нових моделей, які обіцяють високу ефективність при мінімальних затратах та тривалий термін роботи приладів.

    Розглянемо переваги та недоліки найбільш поширених типів обігрівачів.

    Конвектори.
    Зовні нагадують батареї опалення, але без секцій. Холодне повітря проходить через нагрівальний елемент і піднімається вгору. Швидко нагріваються, проте так само швидко остигають. Корпус нагрівається не вище 60, тож вони безпечні для тварин та дітей. Працюють безшумно. Можна ставити на підлогу чи вішати на стіну. Присутній захист від перегріву.

    До недоліків варто віднести:
    • неекономно споживають електроенергію;
    • малоефективні в кімнатах з високими стелями.

    Масляні обігрівачі.
    Їх найчастіше вибирають споживачі. Зовні схожі на батарею центрального опалення. Всередині герметичного металевого корпусу встановлено нагрівальний елемент, він нагріває мінеральне мастило. Корпус прогрівається і поширює тепле повітря в кімнату. Використовують в приміщеннях де потрібен постійний обігрів. Екологічно безпечні. Не пересушують повітря.

    Недоліки:

    • довго нагрівається;
    • не можна використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю;
    • має досить великі розміри.

    Тепловентилятори.
    Основна задача — швидко прогріти кімнату. Потужність зазвичай складає 2 кВт. Мала вага та компактні розміри забезпечують мобільність приладу. Моделі обладнані захистом від перегріву, автоматично відключаються при падінні.

    Недоліки:

    • постійний шум при роботі;
    • пересушують повітря.

    Перш ніж придбати електрообігрівач треба визначитися — вам потрібен повноцінний обігрів приміщення чи на короткий час швидко прогріти кімнату.

    Правильно прорахуйте, яку площу треба обігріти. Для обігріву квадратного метра потрібно 80 - 100 Вт.

    Широкий вибір електрообігрівачів пропонує інтернет-магазин Анжіо. Переходьте за посиланням.

    Наші консультанти допоможуть вибрати модель. яка забезпечить комфортний мікроклімат у вашому приміщенні.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою