Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Широкий вибір паливних брикетів та дров в мережі Анжіо

    Пічне опалення та твердопаливні котли – один з основних видів опалення в багатьох приватних будинках та на дачах. З настанням холодів, перед кожним власником приватного будинку постає вибір — який різновид твердого палива вибрати і де його придбати.

    Завітайте до мережі магазинів Анжіо, ми пропонуємо широкий асортимент різноманітних паливних брикетів та дров.

    Дрова.
    Вже розпиляні та порубані дрова з різних порід дерева, на ваш вибір. Саме дрова споконвіку використовували для опалення. Вони мають високі теплотворні властивості, швидко розпалюються, залишають мало попелу, який до того ж можна використати на присадибній ділянці. Якщо в будинку є камін, то лише дрова дають полум’я, біля якого так приємно проводити довгі зимові вечори.

    Паливні брикети.
    Існує декілька різновидів такого альтернативного виду палива, як брикети.
    1. Брикети Руф – зроблені зі спресованих трусок та тирси, мають форму брусків, компактні, займають мало місця при зберіганні. Згорають за 2 – 6 годин, висока тепловіддача, майже не засмічують димохід і не залишають попелу. Екологічно безпечні, до складу не входять токсичні речовини.
    2. Брикети Піні-Кей – виготовлені зі спресованої під високим тиском деревної сировини. Не містять жодних хімічно небезпечних компонентів, тож є екологічно безпечним паливом. Гарно нагрівають приміщення, згорають за 2 години, майже не залишаючи попелу.
    3. Брикети Нестро — мають циліндричну форму, виготовлені зі спресованої особливим способом тирси. Дають рівномірне та тривале горіння протягом кількох годин, мають гарну тепловіддачу, горять без іскріння, диму та кіптяви.
    4. Брикети вугільні – виробляють з дрібного вугілля та вугільного пилу. Мають високу теплотворну здатність, довго горять, екологічно нешкідливі.
    5. Пелети – виробляють в виді гранул, з відходів деревини чи соняшника, без будь-яких хімічних добавок. Максимальна тепловіддача можлива при використанні в спеціальних котлах.
    Ідеального твердого палива не існує, найчастіше вибирають той вид палива, що більш зручний та економічно вигідний.

    Мережа Анжіо пропонує широкий вибір дров та брикетів. Купуйте, випробовуйте та вирішуйте, який вид палива найкраще підходить саме вам.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як зберігати залишки фасадної фарби та правильно розрахувати літраж.

    Доволі часто, після закінчення ремонту в банках залишається фарба, яку і викинути шкода і що з нею робити незрозуміло. Краще зберегти залишки фарби, адже невідомо, коли знадобиться невеличка кількість фарби в найнеочікуваніший момент. Тож радимо зберігати фарбу, яка залишилася після ремонту.

    Правила зберігання фарби.
    Банки з фарбою зберігають в сухому приміщенні з температурою 5+ до 18+ ⁰C

    Банки потрібно герметично закрити. Для цього потрібно очистити кришку і верхню частину банки від сміття та залишків фарби. Це забезпечить герметичність прилягання кришки і фарба не так швидко висохне.

    Під кришку можна покласти фольгу, яка буде своєрідним ущільнювачем, та полегшить надалі відкриття банки з фарбою.

    Якщо фарби залишилося в банці зовсім мало, перелийте її в невеличку скляну або пластикову ємність, що герметично закривається. Таким чином, ви побачите колір фарби, не відкриваючи її. Банки з фарбою поставте в поліетиленовий пакет та зав'яжіть його.

    Дехто зберігає фарбу у перевернутих банках, це підвищує герметичність банки, але кришка повинна дуже гарно прилягати, щоб банка була щільно закрита, інакше фарба витече.

    Не застосовуйте при закритті банок молоток, від цього банка деформується і щільного прилягання вже не вийде.

    Коли вирішите використати фарбу, відкрийте банку, зберіть плівку з поверхні. При розмішуванні плівка не розтане, і буде заважати. Врахуйте що емалева фарба може зберігатися до 6 місяців, водоемульсійна – 1 рік.

    Як розрахувати витрати фарби.
    Щоб не допустити великих залишків, правильно розрахуйте витрати фарби. Уважно читайте рекомендації на банці. Виробник вказує норму витрат фарби на 1 кв. м поверхні. Розрахунок виконується з урахуванням в’язкості фарби. В’язкість впливає на те, наскільки рівномірно наноситься фарба і як щільно вона заповнює пустоти, та залежить від складу фарби й температури повітря. Зазвичай виробник робить розрахунок на температуру повітря +18 – 20 С.

    Далі треба обчислити площу всіх поверхонь що фарбуватимуться, вимірявши довжину кожної стіни та помноживши на висоту будинку.

    Розрахунок виробника помножити на площину поверхонь і на кількість шарів фарби.

    До результату варто додати 10 %, щоб фарби дійсно вистачило.

    Консультанти мережі Анжіо завжди допоможуть з розрахунками.

    Краще витратити час на розрахунки, ніж на пошуки фарби, якої не вистачило, або нервуватися через великий залишок.

    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Автомати (електро).

    Електричні автомати – пристрої, що забезпечують надійну та безпечну роботу електромережі. Основна функція електричних автоматів — відключення живлення в разі короткого замикання та перевантаження мережі. Вони повинні оперативно відреагувати та автоматично відключити подачу електричного струму. Вчасне спрацьовування автомату може зберегти ваше майно, запобігти виникненню пожежі, чи навіть попередити загибель людей. Після того як проблему з електропостачанням вирішено, автомат включається в ручному режимі.

    Критерії вибору автоматичних вимикачів.
    При виборі автоматичного вимикача потрібно звернути увагу на певні показники.

    1. Максимальний номінальний струм. На нього впливає максимальна потужність навантаження та перетин кабелю. Номінальний струм повинен бути нижчим ніж пропускна здатність кабелю. Для захисту електромережі сучасної квартири чи будинку на вводі використовують автомати з показниками потужності 16 А, 20 А, 25 А, 32 А.
    2. За кількістю полюсів – визначають максимально допустиму кількість дротів, які можна приєднати до автомата. Для однофазної мережі застосовують одно- та двополюсні автомати, проте однополюсні не використовують на вводі. Для трифазної мережі підходять трьох- та чотирьохполюсні автомати;
    3. Час спрацювання автомату — за часовими характеристиками автомати діляться на певні типи: • тип В спрацьовує через 5 – 20 секунд, при 3 – 5 номінальних струмах; • тип С - 1 – 10 сек., при 5 – 10 номінальних струмах; • тип Д - 1 -10 сек, при 10 – 15 номінальних струмах, використовують для трьохфазової мережі.
    4. Номінальна відключаюча здатність – максимальна напруга, яку витримує автомат. Даний параметр може дорівнювати: • 4.5 кА - майже не використовується; • 6 кА – використовують для захисту житлового сектору; • 10 кА – для промислових об’єктів.
    5. Бренд — варто довіряти перевіреним виробникам з гарною репутацією. Якщо купуєте кілька автоматів для одного будинку – беріть вимикачі одного бренду.
    Автоматичний вимикач – це гарантія безпеки вашого житла та зручність при користуванні електропристроями.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Ручний інструмент STANLEY

    STANLEY- всесвітньо відомий виробник ручного інструменту. Вже майже 180 років компанія Стенлі випускає якісний, надійний та довговічний ручний інструмент, в якому органічно поєднується використання сучасних технологій та матеріалів з багаторічним досвідом.

    Інструменти Стенлі використовують як домашні майстри, так і професіонали.

    Для виробництва використовується найякісніші матеріали. Інструменти виробляють зі стійкого до корозії та механічних пошкоджень металу.

    Stanley протягом багатьох років підтримують якість інструментів на високому рівні, постійно покращують експлуатаційні властивості інструментів внаслідок детального тестування продукції.

    Переваги інструмента Стенлі:

    • міцність;
    • зносостійкість;
    • багатофункціональність;
    • ергономічний дизайн, який забезпечує зручну експлуатацію;
    • доступна вартість.
    Від звичайного молотка – до високоточних лазерних інструментів.
    Компанія Стенлі випускає більш як п'ять тисяч найменувань ручного інструмента. Лінійка ручних інструментів Стенлі включає:
    • вимірювальні пристрої — починаючи зі звичайної рулетки та лінійки та закінчуючи технологічними рівнями, вологомірами та дальномірами;
    • ріжучий та затискний інструмент від звичайних лез та ножів до самоналагоджувальних затискачів та струбцин;
    • інструменти для монтажу та демонтажу — різноманітні викрутки, молотки, степлери, напильники;
    • автомеханічні інструменти — включають сантехнічні й механічні інструменти, ліхтарики;
    • аксесуари для зберігання інструментів — різноманітні ящики, органайзери, сумки та рюкзаки різних розмірів для інструментів;
    • лазерні інструменти.
    Всі оригінальні інструменти Stanley сертифіковано згідно з міжнародними стандартами якості.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Екстрадований пінополістирол в теплоізоляції підлогового покриття.

    Екстрадований пінополістирол з'явився на ринку теплоізоляційних матеріалів не так давно. Проте, за досить короткий час, встиг завоювати довіру серед споживачів і стати одним з найбільш поширених теплоізоляторів.

    Екстрадований пінополістирол використовують для теплоізоляції будь-яких горизонтальних і вертикальних поверхонь. Крім звичних для всіх фасадів, це можуть бути фундаменти, горища та підлоги.

    Розглянемо більш детально переваги теплоізоляції підлоги екстрадованим пінополістиролом. Власники приватних будинків та квартир на першому поверсі досить часто утеплюють підлогу щоб зберегти тепло. Утеплення екстрадованим пінополістиролом також стабілізує рівень вологості в повітрі.

    Використовують для утеплення будь-яких варіантів підлоги – від бетонних під стяжку та дерев'яних до систем «тепла підлога».

    Переваги.
    Екстрадований пінополістирол:
    • має низьку теплопровідність і надійно зберігає тепло в будинку знижуючи витрати на 45 %;
    • вологонепроникний;
    • хімічно стійкий;
    • не пошкоджується комахами та черв'яками;
    • витримує досить значні механічні навантаження, не деформується та не змінює розмір;
    • простота монтажу;
    • довговічний;
    • екологічно безпечний.
    Поради щодо вибору.
    Для утеплення підлоги обирають екстрадований пінополістирол товщиною від 20 мм. При виборі зверніть увагу не такі особливості:
    • лист має рівномірну структуру з маленькими ячейками;
    • пори майже непомітні;
    • матеріал не має жодних сторонніх запахів, якщо зламати лист запах пластику повинен бути ледь помітним.
    Вибирайте для закупівлі фірмові магазини або великі мережі магазинів які мають змогу напряму працювати з виробниками напряму та здатні забезпечити належні умови для зберігання матеріалів.

    В мережі магазинів Анжіо в широкому асортименті представлений пінополістирол від найкращих виробників, а наші консультанти завжди допоможуть підібрати потрібний матеріал.

    Також можна вибрати утеплювач на сайті магазину.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Види мінвати KNAUF та їх застосування.

    Мінеральний утеплювач компанії Кнауф - це оптимальне співвідношення ціни та якості.

    Компанія Кнауф виробляє будівельні матеріали вже майже 100 років. За цей час вони довели що сучасні будівельні матеріали можуть бути якісними, довговічними та екологічно безпечними.

    Тонкощі виробництва.
    При виробництві мінвати Кнауф застосовуються найновіші технології, завдяки яким і вдалося створити практично ідеальний утеплювач.
    1. Мінеральна вата Кнауф виробляється без додавання формальдегідних та фенольних смол, це звело до мінімуму можливість появи шкідливих випаровувань.
    2. Волокна утеплювача Кнауф сформовані надзвичайно якісно, тож вона майже не пилить при роботі.
    3. Один з найсуттєвіших недоліків мінвати – висока вологопроникність. Базальтова вата Кнауф виготовлена з додаванням гідрофобізаторів, що відштовхують вологу.
    Отож, мінеральна вата Кнауф практично немає негативних якостей, проте матеріал зберіг всі свої переваги:
    • стійка до деформації;
    • низька теплопровідність;
    • гарна паропроникність;
    • звукоізоляційні властивості;
    • довговічна;
    • біологічно стійка;
    • майже не дає усадку;
    • довго зберігається і легко транспортується завдяки компактним розмірам;
    • швидкий та простий монтаж.
    Види утеплювача.
    В мережі Анжіо представлено декілька різновидів мінеральної вати Кнауф.
    1. Knauf Профітеп – виробляється без формальдегідних смол. Використовують для зовнішнього утеплення ненавантажених конструкцій. Форма випуску – плити.
    2. Knauf Теплоплита — використовують для теплоізоляції будь-яких поверхонь — фасади, підлога, покрівля.
    3. Knauf Теплорулон – в основному застосовують при роботі з горизонтальними поверхнями, призначена для приміщень з різними температурними режимами.
    4. Knauf NatuRoll Pro – виготовлено за технологією ECOSE. Використовують для ізоляції каркасних конструкцій, покрівель. Форма випуску – рулони.
    5. Knauf Акустична перегородка – забезпечить якісну тепло- та звукоізоляцію використовують в житлових та промислових приміщеннях. Форма випуску – плити.
    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо будівельну тачку в АНЖІО

    Будівництво постійно вимагає переміщення різних важких речей. Надійний помічник в таких роботах - будівельна тачка. Але перш ніж придбати тачку, яка дійсно може пришвидшити та спростити будівельні роботи, варто врахувати ряд нюансів в конструкції обладнання.

    Критерії вибору.
    1. Колеса.Тачки бувають:
    • одноколісні — високоманеврова, пройде навіть по вузьких стежинах з земляним покриттям;
    • двоколісна – стійка, перевозить більше вантажів. Колеса можуть бути литими або пневматичними.
    Пневматичні колеса на великому металевому ободі найпрактичніші, витримують більшу вагу.

    2. Рама. Повинна бути розміщена по всьому корпусу, підтримуючи задню та передню частини. Краще коли рама зроблена з цільної труби, зварена зі шматків рама використовується в моделях садових тачок.

    3. Кузов. Виготовляють з оцинкованого металу товщиною не менше 0.5 мм. Може мати:

    • квадратну форму – дозволяє взяти більшу вагу;
    • трапецевидну форма – маневровніший, вантаж розташовується рівномірно, що знижує навантаження на руки та спину.
    Для перевезення рідких вантажів, кузов повинен бути без виступів та рельєфів.

    4. Ручки. Головний показник якісної тачки – ручки достатньої довжини, розташовані на такій ширині, щоб між ними поміщався корпус дорослої людини. Для зручності ручки мають спеціальні гумові чи пластикові накладки.

    Мережа Анжіо пропонує широкий асортимент будівельних тачок. Переходьте за посиланням, та замовляйте модель що сподобалася.

    Будівельна тачка WB5204 з одним пневматичним колесом та зручними ручками, підійде для перевезення вантажів до 80 кг.

    Двоколісна будівельна тачка WB4510 - надзвичайно зручна на будь-яких нерівних ділянках. Колеса мають підшипники, що забезпечує плавність ходу. Трапецевидний кузов виготовлений з оцинкованого металу товщиною - 0.6 мм. Вантажність - 150 кг.

    Будівельна тачка Limex STD-85 – маневрена, з одним пневматичним колесом. Перевозить вантажі до 150 кг або рідкі вантажі до 85 л. Товщина оцинкованого металу для кузова 0.8 мм. Тачки підійде навіть для професійних будівельників.

    Правильно підібрана тачка не лише без проблем відпрацює гарантійний термін, а прослужить набагато довше, та вбереже вашу спину від зайвих навантажень.


    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Гіпсокартонні плити

    Гіпсокартон зручний в роботі облицювальний матеріал, що має широкий діапазон застосування. Зовні плити гіпсокартону — це пласкі прямокутні листи, що складаються з пресованого гіпсу заармованого в картон з двох сторін. Листи дещо відрізняються за технічними характеристиками в залежності від сфери застосування.

    Перш ніж придбати гіпсокартон, варто визначитися, для чого саме він потрібен — для встановлення міжкімнатних перегородок, вирівнювання стін, стелі, підлоги, створення декоративних конструкцій. Також слід чітко визначитися, в яких умовах планується проведення робіт.

    Види гіпсокартону за властивостями.
    1. Гіпсокартон стандартний — застосовується для облицювання будь-яких поверхонь в приміщеннях з нормальною вологістю. Використовують для облицювання стін, стелі, підлоги.
    2. Гіпсокартон вологостійкий – використовується для оформлення інтер'єру в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості — кухня, ванна кімната, санвузол. До складу матеріалу входять різноманітні добавки, які знижують рівень водопоглинання. Завдяки цьому листи не втрачають зовнішній вид, не розшаровується, не допускають появи грибків та плісняви.
    3. Гіпсокартон вогнестійкий — використовується для облицювання приміщень, в яких необхідно забезпечити високий рівень пожежної безпеки – зокрема на об'єктах де одночасно знаходиться велика кількість людей – ТРЦ, вокзали, а також на горищах, у вентиляційних шахтах та ін. До складу плит входять скляні волокна, які не допустять спалахування матеріалу.
    4. Гіпсокартон волого-вогнестійкий — поєднує в собі вогнестійкість та волого непроникність. Має вузьку сферу застосування, виробляється не багатьма виробниками.
    Види гіпсокартону залежно від призначення.
    Стандартний лист гіпсокартону має розмір 250 на 120 см, що дорівнює 3 кв. м. А залежно від товщини й визначається сфера застосування гіпсокартону. Листи мають різну товщину:

    • стіновий гіпсокартон - 12.5 мм, використовують для облицювання стін та спорудження міжкімнатних перегородок;
    • стельовий – 9.5 мм, призначений для обшивання стель під фарбування, та при облаштуванні навісних стель;
    • арковий – 6.5 мм, використовуються для створення різноманітних декоративних конструкцій — міжкімнатних арок чи декоративних елементів інтер’єру.
    В мережі будівельних магазинів Анжіо представлені практично всі види гіпсокартону від найкращих закордонних та вітчизняних виробників.
    Переходьте за посиланням та обирайте варіант, який вам підійде.


    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Широкий асортимент прожекторів в мережі АНЖІО.

    Прожектор — освітлювальний прилад, який може направити промінь світла в потрібному напрямку. Існують прожектори для вуличного освітлення, та такі, що застосовуються в приміщеннях. В якості джерела світла в сучасних прожекторах найчастіше використовується ЛЕД-лампи.

    Основні переваги.
    Світлодіодні прожектори набули надзвичайної популярності завдяки своїм перевагам над звичайними джерелами освітлення. До них відносяться:

    • довговічність — зазвичай LED-лампи розраховані на 60000 – 100000 годин безперервної роботи;
    • економічні — мають високі енергоощадні властивості. В порівнянні зі звичайними лампами накалювання споживають в 7 разів менше електроенергії ;
    • міцність — корпуси світлодіодних прожекторів виготовлені з міцного литого алюмінію, що захищає прожектор від зовнішніх механічних пошкоджень та убезпечує від впливу різноманітних атмосферних явищ. Крім того, в конструкцію не входять елементи зі скла що знижує можливість поломки;
    • екологічно безпечні як для людей так і для навколишнього середовища — оскільки при виробництві не використовуються шкідливі, токсичні речовини;
    • пожежобезпечні – практично не виділяють тепла, у порівняння з другими джерелами світла та практично не нагріваються, максимальна температура прожектора близько 50 - 60 C;
    • після встановлення не потребують жодного технічного обслуговування.
    Сфера застосування.
    На роботу прожекторів жодним чином не впливає навколишня температура, але при потраплянні всередину вологи, прожектор може зіпсуватись. Тому підбирають проектор залежно від середовища освітлення згідно з маркуванням визначеним міжнародним стандартом. Для внутрішнього освітлення має стояти ступінь захисту ІР44, для зовнішнього - ІР65.

    Додаткові функції.
    В деяких прожекторах передбачена функція — датчик руху. Прожектори з датчиком коштують дорожче, проте вони більш економні при використанні. Адже прожектор включається лише зафіксувавши будь-який рух в радіусі 10 метрів, що автоматично мінімізує час роботи пристрою, та подовжує термін використання.

    Колір світлодіодів може бути: теплим білим; холодним білим; різнокольорові – жовтий, зелений, червоний, синій.

    Вибрати якісний, економний, надійний прожектор ви можете в мережі магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.


    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Водостічна система RAINWAY.

    Одна з головних умов нормального функціонування будь-якого будинку – присутність водостічної системи. Правильно влаштований водостік захистить від потоків води, що стікають на стіни, відмостку, фундамент будівлі.

    Один з найкращих вітчизняних виробників водостічних систем компанія RAINWAY. Компанія постачає на ринок лише високоякісну продукцію, постійно удосконалюючи та розширюючи асортимент. Компанія RAINWAY пропонує водостічні системи з ПВХ в типових розмірах RainWay 90мм і RainWay 130 мм.

    Водостоки RAINWAY – це повний комплект всіх необхідних елементів, що дозволить зібрати водостічну систему і при необхідності з'єднати її з дощовою каналізацію чи наземними водоводами.

    Стильний дизайн та широкий кольоровий спектр водостоків дає змогу підібрати систему, що буде відповідати не лише технічним особливостям будинку, а й стилю оформлення.

    Всі елементи водостоку з’єднують за допомогою гумових ущільнювачів. Вони довговічні, не затвердівають при низьких температурах. Забезпечують високу герметичність. Матеріал витримує більш як 50 років в діапазоні температур -40 + 60 C.

    Система водостічна виготовлена з високоякісного ПВХ, до складу матеріалу входять спеціальні домішки, які не допустять впливу ультрафіолету чи інших несприятливих погодних явищ на конструкцію.

    Жолоби та труби системи виготовлені за новими інноваційними технологіями, що гарантує цілісність елементів, та не допустить розшарування.

    Всі елементи системи мають фірмове маркування RainWay.

    Переваги.
    • Не піддається корозії та негативному впливу навколишнього середовища;
    • мала вага – не створює додаткових навантажень на будівлю;
    • простота монтажу;
    • стильний дизайн;
    • універсальність використання — існують системи як для величезних супермаркетів так і для садових бесідок;
    • доступна вартість;
    • універсальність кріплення;
    • висока герметичність.
    Крім того, водостічні системи RainWay створюють мінімум шуму при роботі.

    Придбати водостічні системи RainWay можна в мережі будівельних магазинів Анжіо перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою