Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Сухі суміші Амікс

    Складно уявити будь-які ремонтні роботи без використання сухих будівельних сумішей. Торговельна марка Амікс — це сучасний бренд, що спеціалізується на виготовленні будівельних матеріалів, зокрема сухих сумішей. Лінія сухих будівельних сумішей Амікс досить різноманітна, та включає практично всі види сумішей, що використовуються в будівництві для проведення внутрішніх і зовнішніх робіт.

    Сфера застосування.
    Сухі суміші Амікс використовують:
    • при вирівнюванні поверхні;
    • декоруванні стін будівлі;
    • теплоізоляційних роботах;
    • облаштування стяжки;
    • при монтажі будівель з цегли чи бетону.
    Для виробництва продукції використовується високоякісна сировина. Суміші готуються на власних заводах з високотехнологічним сучасним обладнанням. Вся продукція має сертифікати якості. Будівельні суміші торгової марки Амікс:
    • наносять на поверхню з температурою від + 5 до + 30 С;
    • морозостійкі;
    • використовуються при температурі повітря від -30 до +60 С;
    • водонепроникні;
    • легко та швидко розмішуються та наносяться.
    Різновиди.
    Клейові суміші для плитки, керамограніту, пінопласту та мінеральної вати, газобетону за допомогою яких можна облаштувати теплі фасади, покласти плитку в великих об'ємах. Всі суміші:
    • універсального призначення, використовуються як зовні, так і всередині;
    • мають гарні адгезійні властивості;
    • знижують тепловтрати будівлі;
    • можуть використовуватися на складних основах та в системах «тепла підлога»;
    • можна використовувати як окрему будівельну суміш так, і в якості добавки до вже готової суміші.
    Армувальні суміші для укладання стяжки підходять для виконання стяжки як звичайної, так і під нахилом, для вирівнювання схильних до деформації поверхонь. Суміші мають підвищену стійкість до розтягування та високу тріщиностійкість, можна використовувати для стяжки будь-якої товщини.

    Штукатурні суміші Амікс використовують для чорнового вирівнювання та штукатурки стін, фасадів. Продукт зручний для використання і коли потрібно накласти товстим шаром штукатурку, і для часткового ремонту поверхні.

    Для нанесення будь-якої сухої суміші достатньо мінімальних знань та умінь. Вся лінійка сухих будівельних сумішей Амікс представлена в мережі магазинів Анжіо.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Цегла Brico - різноманітність кольорів в магазині АНЖІО

    Гіперпресована цегла Бріко це — якісний та надійний будівельний матеріал, що використовується для облицювання стін будь-яких споруд. Цегла Бріко не лише міцна та довговічна, вона має чудовий естетичний вигляд і досить велику кольорову гаму.

    Якісні та естетичні властивості.
    Гіперпресована цегла Бріко взяла найкращі якості від звичайної цегли та каменю. Вона міцна та довговічна як звичайний камінь та має чіткі геометричні розміри та форму як цегла. Це забезпечує зручний процес укладки, та високі якісні та декоративні властивості матеріалу.

    Цегла виробляється за так званим безожоговим способом. В суміш для приготування можна додати будь-які фарбувальні пігменти. Завдяки багатій кольоровій гаммі та різним фактурам споруди облицьовані цеглою Бріко завжди виглядають оригінально та презентабельно. При оформленні фасаду можна використати як один різновид і колір цегли, так і вдало комбінувати цеглу різних кольорів та фактур.

    Кольоровий пігмент, що використовується при виробництві цегли не змінюється під дією ультрафіолету та інших несприятливих погодних умов.

    Цегла Бріко легко очищається від забруднень зберігаючи чудовий зовнішній вигляд.

    Декоративність цегли обумовлена також технологію кладки без розшивання. При кладці гіперпресованої цегли використовують розчин під шаблон. Така технологія дає можливість додавати в розчин спеціальні барвники, що значно покращує загальний вигляд кладки.

    Різноманітність фактур та кольорів.

    За фактурою розрізняють цеглу:
    • звичайну рівну;
    • колоту;
    • у вигляді фасадної плитки.
    Гіперпресована цегла Бріко випускається в таких кольорах:
    • світло теракотовий;
    • жовтий;
    • коричневий;
    • сірий;
    • натур;
    В мережі магазинів Анжіо представлено всі фактури та кольори цегли.
    Облицювальна цегла Бріко – дає можливість створити надзвичайно гарний та неповторний фасад чи огорожу, які чудово впишуться в ландшафтний дизайн ділянки.

    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Бензопили. Великий вибір в мережі Анжіо.

    Бензопила — це надійний та серйозний помічник для власника приватного будинку. Адже для облаштування присадибної території періодично потрібно розпиляти дошку, в садку треба обрізати засохлі гілки, вирівнювати крони дерев. Без бензопили складно обійтися коли в будинку пічне опалення і постійно потрібні дрова. Якщо вам набридло платити найманим робітникам за кожну зрізану гілку, і ви вирішили придбати бензопилу перш за все варто визначитися з навантаженням, яке буде здійснюватись на інструмент. Від цього залежить тип бензопили та її вартість.

    Критерії вибору.
    Бензопили діляться на три класи:
    1. Побутові — використовують для домашніх потреб, найчастіше їх потужність близько 2 кВт. Розраховані на 20 годин роботи в місяць. Легкі та зручні, ними ви легко зможете заготовити дрова обрізати дерева чи розпалити дошку яка потрібна для будівництва чи ремонту будинку.
    2. Напівпрофесійні розраховані на роботу по 8-10 годин в день. Їх потужність від 2 до 2.5 кВт такими вже можна працювати на лісозаготівлях.
    3. Професійні — використовуються спеціалістами з заготівлі деревини в промислових масштабах. Можуть працювати до 12 годин за добу, потужність від 2.5 КВт.
    Якщо ви не плануєте щоденно, протягом тривалого часу використовувати бензопилу, то вам достатньо побутової бензопили з ресурсом близько 500 мотогодин. У професійних пил цей показник у півтора-два рази вищий.

    При виборі перш за все треба звернути увагу на потужність та вагу бензопили. Саме потужність впливає на швидкість та глибину розпилу. Від правильно підібраного співвідношення ваги та потужності залежить продуктивність інструменту та зручність при роботі. Варто звернути на функції, що відповідають за безпеку. Робота з бензопилою вимагає особливої обережності та уважності. В більшості моделей передбачені:

    • гальмо ланцюга для захисту від зворотного удару;
    • антивібраційна система;
    • блокування кнопки включення.
    В мережі магазинів Анжіо можна придбати бензопилу, яка задовольнить будь-які вимоги.

    В Анжіо представлені моделі бензопил від різних виробників, починаючи від побутових і закінчуючи професійними. Ви завжди зможете підібрати потрібний саме вам інструмент, а наші менеджери нададуть детальну консультацію стосовно експлуатаційних характеристик та можливостей інструменту.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Плита ОСБ які критерії необхідно врахувати для вибору?

    OSB (орієнтовно-стружкові плити) за останній час стали одним з найбільш поширених будівельних матеріалів. ОСБ-плити — це один з найкращих замінників ДСП та фанери. Вони мають досить широкий спектр використання: вирівнювання підлоги та стелі; міжкімнатні перегородки; для обшивки стін будівлі; виготовлення меблів.

    ОСБ плити — багатошаровий лист з деревної стружки, що з'єднана в одне ціле за допомогою смолистих речовин з додаванням синтетичного воску. Для більшої міцності плити стружка викладається рядами, що розташовані перпендикулярно один до одного.

    Типи ОСБ.
    Від технічних характеристик матеріалу напряму залежить сфера його використання. Існує декілька різновидів ОСБ плит, які мають різні технічні характеристики та відповідно різне призначення.
    • ОСБ-1 - для легких конструкцій в сухих приміщеннях.
    • ОСБ-2 - для спорудження різноманітних перегородок всередині приміщень.
    • ОСБ-3 – міцний, вологостійкий матеріал, який можна використовувати для зовнішніх робіт.
    • ОСБ-4 – має високі показники вологостійкості та міцності, витримує великі механічні навантаження.
    Плити ОСБ розрізняють за видом поверхні.
    1. Нешліфовані— забезпечують гарну адгезію з бітумними покриттями, використовують для покрівельних робіт.
    2. Шліфовані — пройшли механічну обробку, використовується для спорудження перегородок.
    3. Лаковані — з зовнішньої сторони покриті лаком. Подібне покриття може бути прозоре або з рельєфним візерунком.
    4. Ламіновані — на поверхню наклеєний спеціальний папір. Зовнішній шар листа може бути ідеальний рівним чи рельєфним.
    За типом кромки плита може мати як звичайний рівний край, так і замкове з’єднання — їх використовують для облицювання великих площ. Такий тип з'єднання герметичний, і здатний забезпечити гарну теплоізоляцію.

    Розміри.
    Стандартні розміри плити ОСБ: 125х250 см, іноді зустрічаються плити 122х240 см, 300х315 см.
    Товщина плит може бути різною, від 6 до 25 мм. Це залежить від марки ОСБ.
    При виборі також варто звернути увагу на сертифікати якості. Врахуйте, що в склад клеючих речовин може входити небезпечний для здоров'я фенол, краще вибрати варіант один зі складників якого формальдегід.

    ОСБ- універсальний будівельний матеріал, який досить легко монтується та має тривалий термін експлуатації.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Утеплювач Кнауф

    Kнауф - один з провідних постачальників теплоізоляційних матеріалів для зовнішнього та внутрішнього утеплення будівель. Утеплювачі Кнауф на 100 процентів справляються з завданнями, які ставляться перед теплоізоляторами.

    Мінеральна вата Кнауф — якісний утеплювач з унікальними властивостями. До складу мінвати не входить формальдегідна смола, утеплювач цілком безпечний для здоров'я і не викликає алергію.

    Безпечна теплоізоляція з Кнауф.
    Утеплювач Кнауф випускають як в рулонах та в плитах. Мінвату застосовують у місцях де не здійснюється навантаження на утеплювач, а саме для утеплення горищ, даху, міжкімнатних та міжповерхових перегородок, фасадів будівлях з цегли, дерева, бетону.

    При виробництві застосовують новітню технологію ECOSE, що дає змогу підвищити теплоізоляційні якості матеріалу.
    Переваги:
    • стійка до температурних перепадів;
    • пожежобезпечна;
    • низька теплопровідність;
    • гарна звукоізоляція;
    • висока паропроникність;
    • не пошкоджується гризунами;
    • не має жодних неприємних запахів;
    • зручне пакування, що спрощує процес транспортування матеріалу;
    • висока здатність до швидкого відновлення форми після стискання;
    • довговічність;
    • не дає усадку;
    • просто та швидко монтується.
    Виробник надає 50 років гарантії на утеплювач.

    Мережа магазинів Анжіо пропонує мінеральну вату Кнауф у рулонах та в плитах товщиною від 5 до 15 см. В асортименті є як стандартний утеплювач на основі базальту та скловолокна, так і з додатковими властивостями — з водовідштовхувальним просоченням або з підвищеними звукоізоляційними властивостями. Весь матеріал сертифікований.

    Використання утеплювачів Кнауф дозволяє підвищити енергоефективність будинку на 45 %, при цьому треба врахувати – в будинку буде тепло взимку, та прохолодно влітку.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Сходові системи Краузе

    Вже більш як сто років німецька компанія Краузе займається виробництвом різноманітних сходових систем — від звичайних побутових драбин до промислових підіймальних конструкцій. Сходові системи Краузе це завжди якість, надійність, довговічність, безпека та зручність підйому при виконанні робіт на висоті.

    Асортимент компанії включає такі типи драбин:
    • розсувні;
    • універсальні;
    • драбини-трансформери;
    • спеціальні;
    • приставні.
    Основа приставних драбин виготовлена з високоякісного алюмінію, заглушки на стійках мають гумові вставки, це гарантує надійність зчеплення з поверхнею, з'єднання зроблено з застосуванням технології 16-кратного розвальцювання. Двосекційні драбини обладнані самофіксуючими гачками-зачіпками.

    Універсальні – їх головна перевага – багатофункціональність, можуть використовуватися як приставні чи розсувні. За надійність конструкції відповідає сталевий спрямовувальний профіль та гачки-фіксатори.

    Трансформери — найчастіше використовуються професійними будівельниками. Може слугувати як звичайна драбина, і як робоча платформа для висотних робіт, швидко та просто складається-розкладається, легко поміщається в багажник автомобіля.

    Стремянки — надзвичайно легкі та зручні при встановленні, не потребують додаткової опори, мають сучасний дизайн, гармонійно впишуться в інтер'єр бібліотеки чи кабінету.

    Спеціальні — призначені для виконання особливих видів робіт. Наприклад, драбина для миття вікон має особливу відмінність – клиноподібну гумову прокладку, яка м'яко лягає на скло не видавлюючи та не шкрябаючи його.

    Сходові конструкції Краузе призначені для щоденного використання при максимальному навантаженні та відповідає всім нормам безпеки.
    Краузе — це якість можна довіряти.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Види та застосування вогнетривкої цегли

    Спорудження печей, камінів, саун, бань, пічного обладнання та навіть доменних печей вимагає застосування спеціальних вогнетривких матеріалів. Вогнетривка цегла – будівельний матеріал, що витримує температуру до 1600 -1800 С.

    Існує декілька різновидів вогнетривкої цегли:
    • основна;
    • вуглецева або графітова;
    • кварцева;
    • шамотна.
    Найчастіше, в побутовому будівництві, для спорудження звичайних печей та камінів використовують шамотну цеглу. Витримує до 1650 С. При її виготовленні застосовують різні технології обпалювання. Основна складова цегли — обпалена глина, також додають коксовий чи графітовий порошок або зерна кварцу. Залежно від того яким способом обпалювали цеглу та яку добавку використовували, змінюються експлуатаційні характеристики матеріалу.

    Шамотна цегла має маркування за яким і визначають сферу використання. Для печей та камінів застосовують цеглу з маркуванням ША та ШБ. Перша буква – шамотний, друга – позначає клас вогнестійкості.

    Шамотна цегла може мати різну форму:
    • прямокутна;
    • клинова;
    • трапецевидна;
    • аркова.
    Також відрізняється за розмірами:
    • 230х113х65 мм;
    • 250х123х65 мм;
    • 300х150х65 мм.
    Корисні властивості вогнетривкої цегли.
    • Низька теплопровідність — тепло зберігається всередині печі довгий час;
    • тепломісткість — накопичує тепло, та віддає його протягом тривалого часу;
    • не руйнується під впливом лугів та вапна;
    • стійка до багаторазового нагрівання-охолодження;
    • висока теплова інерція — довго нагрівається, повільно охолоджується.
    Шамотна цегла набуває характерних властивостей лише в разі дотримання технології обпалювання. Чим довше тримати цеглу в печі, тим міцнішою вона стає, але знижується вогнетривкість. Якщо цеглу не дотримали при обпалюванні, вона вбиратиме в себе багато вологи

    При виборі цегли варто звернути увагу на маркування, зовнішній вигляд та вимагати сертифікат якості.

    При зовнішньому огляді цегла має бути:
    • без будь-яких сколів та тріщин;
    • чіткої геометричної форми з рівними краями та прямими кутами;
    • при ударі, молоток відскакує від поверхні з дзвінким звуком;
    • колір рівномірний як зовні, так і всередині цеглини, без будь-яких плям та скловидного блиску;
    • не кришитися при розколюванні.
    При роботі з вогнетривкою цеглою обов'язково застосовувати термостійкі розчини.

    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Пінопласт Амікс

    Пінопласт — це зручно, надійно та недорого. Саме завдяки цим якостям пінопласт став одним з найбільш популярних будівельних матеріалів. Пінопласт — один з найкращих теплоізоляторів, який використовують для зовнішнього і внутрішнього утеплення стін, утеплення покрівлі, підлоги, навіть фундаменту.

    Переваги пінопласту.
    • Високий рівень тепло- та звукоізоляції;
    • екологічно безпечний, не шкодить навколишньому середовищу і здоров'ю людини;
    • не виділяє жодних запахів та не вступає в реакцію з іншими будівельними матеріалами – фарба, цемент, розчинники;
    • не пошкоджується пліснявою та грибками;
    • термін використання пінопласту — від 50 років;
    • легко та швидко монтується;
    • гарна вологостійкість.
    З недоліків можна назвати: відносна пожежобезпечність – проте в останні роки це показник значно покращився; пошкоджується гризунами.

    Основні критерії вибору.
    1. Щільність — характеризує здатність пінопласту витримувати механічні навантаження. За будівельними нормами вона повинна становити: для утеплення фасаду, покрівлі – 25, пінопласт цієї марки не створюватиме зайвого навантаження на конструкцію; для утеплення підлоги, фундаменту, віконних та дверних відкосів використовують щільність «35».
    2. Товщина пінопласту. Для зовнішнього утеплення використовують пінопласт товщиною 10 см, цей показник відповідає державним будівельним нормам. Для внутрішнього утеплення будинку застосовується матеріал товщиною 5 см. Чим більша товщина пінопласту тим вище його теплоізоляційні властивості.
    Торгова марка Амікс — це сучасний бренд, який спеціалізується на виробництві будівельних матеріалів. Пінопласт Амікс — відповідає всім вимогам які пред'являються до цього матеріалу та в широкому асортименті представлений в мережі магазинів Анжіо.

    До вашої уваги пропонуються стандартні листи пінопласту різної товщини та щільності.

    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Широкий вибір Led ламп.

    Лед лампи набирають все більшу популярність, стаючи одним з найбільш поширених джерел світла. Це й зрозуміло, вони споживають мінімум енергії, досить довговічні, та безпечні в експлуатації. Проте, якщо купуючи звичайну лампу накалювання, достатньо було знати її потужність, то при виборі Led лампи треба врахувати декілька характеристик, які впливають на якість та безпеку освітлення.

    Критерії вибору.
    1. Потужність — важливий показник, але він не є вирішальним. Більшість виробників вказують потужність лампи, вказуючи поряд звичний показник потужності ламп накалювання. Зазвичай ЛЕД-лампа потужністю 6 – 8 Вт відповідає 40 – 75 Вт, 9 – 12 Вт – 75 – 100 Вт звичайної лампи.
    2. Світлового потоку — показник, що напряму впливає На яскравість ЛЕД- лампи, визначається в люменах. Для житлових приміщень становить 450 - 1400 Лм.
    3. Кольорова температура вимірюється в кельвінах. Для житлових приміщень рекомендовано лампи, які випромінюють жовте або тепле біле світло. Жовте світло дає кольорова температура - 2000 – 3000 К, тепле біле світло – 3000 – 4000 К. Якщо показник вище 4000 К, лампи використовують в офісних, промислових або господарських приміщеннях.
    4. Напруга — звертаємо увагу, від якого джерела напруги буде працювати лампа, вони розраховані на 220 V або 12 V. Більшість ламп обладнана спеціальними драйверами, які стабілізують напругу, тому при перепадах напруги лампа не вийде з ладу. Лед лампи мають різний цоколь, вони відрізняються діаметром, та іншими параметрами. Лампи з маркуванням на цоколі E27, E14, GU5.3, G4 працюють від джерела змінної та постійною навкруги, проте лампа с цоколем GU5.3, G4 мають високий рівень пульсації. Це шкідливо для очей та негативно впливає на загальне самопочуття.
    5. Термін роботи — виробники вказують термін дії лампи від 1000 до 5000 годин. Але при виборі варто звернути увагу на гарантійний термін. Протягом цього часу магазини зобов'язані замінити лампу. Найоптимальніший варіант — термін гарантії 3 – 5 років.
    Купуйте лампи від відомих брендів у великих магазинах, завжди перевіряйте сертифікати якості на продукцію, наявність гарантії, зберігайте чек, про всяк випадок сфотографуйте його, адже з часом буки можуть стертися. Так в разі несправності лампи, її замінять на нову.

    В мережі магазинів Анжіо LED лампи представлені в широкому асортименті. Анжіо пропонує сертифікований товар від перевірених брендів, а наші консультанти завжди допоможуть з вибором.

    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Широкий вибір обігрівачів.

    З настанням холодів, багато хто задумується над тим, що крім централізованої системи опалення варто мати альтернативне джерело обігріву. Найоптимальніший варіант — придбати звичайний електрообігрівач.

    Серед усього різноманіття обігрівачів в магазинах, можна виділити найбільш відомі і поширені види обігрівачів:

    • конвектори;
    • масляні;
    • інфрачервоні;
    • тепловентилятори.
    Переваги та недоліки обігрівачів.

    1. Тепловентилятори не розраховані на постійну довготривалу роботу, але гарно та швидко прогрівають приміщення. Нагрівальні елементи можуть бути: спіральні, металокерамічні пластини. Потужність 1 - 2 кВт. Зазвичай мають три режими:
    • 1 – працює як вентилятор,
    • 2 – економний варіант на половину вказаної потужності,
    • 3 - на повну потужність.
    Для якісного обігріву їм потрібна досить велика кількість електроенергії, при роботі в економному режимі ви навряд чи зможете отримати очікуваний ефект. Пересушують повітря. Безпечні, доторкнувшись до тепловентилятора неможливо обпектися, в разі падіння – виключаються.

    2. Конвектори — працюють за схожим принципом, холодне повітря потрапляє в решітку внизу обігрівача, назовні виходить тепле повітря.


    Нагрівальний елемент – тен Він може бути:
    • трубчастим – довго нагрівається, шумить при роботі;
    • голчастим – швидко гріється, проте не захищений від потрапляння вологи;
    • монолітним - швидко нагріває приміщення з мінімальними тепловтратами.
    Конвектор майже не пересушує повітря, хоча також не відноситься до економних обігрівачів. Краще, щоб був встановлений термостат, який підтримує певну температуру.

    3. Масляні радіатори — надійні, мають класичну форму батареї на ніжках або колесах. Довго нагрівається, проте довго так само довго тримають тепло. Потужність – 1 – 2.5 кВт. Працює безшумно, відноситься до екологічно безпечних.


    З недоліків можна назвати лише великі розміри та вагу обігрівача, поверхня працюючого обігрівача нагрівається до 100 С, доторкнувшись, можна отримати опік.

    4. Інфрачервоні обігрівачі – найекономніші, працюють за принципом «нагрівають не повітря, а предмети», повітря у свою чергу нагрівається від цих предметів. Працюють безшумно, не сушать повітря, але нагрівають приміщення нерівномірно.


    Вибираючи обігрівач варто звернути увагу на термін гарантії, країну-виробника та систему безпеки.

    Мережа магазинів Анжіо пропонує широкий вибір обігрівачів, а наші консультанти завжди допоможуть вам з вибором.


    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою