Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Клей для газобетону Амікс Блок

    Газобетон — один з найбільш популярних та надійних будівельних матеріалів. Щоб кладка з газобетону була дійсно якісною, рекомендується при проведенні будівельних робіт використовувати не звичайний цементний розчин, а спеціальний будівельний клей для газобетону.

    Клейова суміш Амікс Блок була розроблена з урахуванням всіх особливостей роботи з газобетоном. Продукт сертифікований, дозволено використання для внутрішніх та зовнішніх стін будь-яких споруд, включаючи лікувально-профілактичні, дитячі та дошкільні заклади.

    Переваги використання спеціального клею для газобетону.
    1. В декілька разів зменшується відстань між блоками. При використанні цементного розчину ця відстань становить 10 - 15 мм, то при використанні клеючої суміші 2 - 4 мм. Чим тонший шар розчину, тим вище енергоефективність приміщення.
    2. Клеюча суміш дуже швидко і легко розмішується в будь-якій ємності за допомогою міксера.
    3. Швидко застигає.
    4. Забезпечує високу адгезію.
    5. Не втрачає свої корисні якості в умовах підвищеної вологості, при температурних перепадах, та інших погодних катаклізмів.
    6. В склад входять перевірені часом речовини. унікальні якості суміші забезпечує дотримання необхідних пропорцій та їх правильне поєднання складових речовин.
    7. Морозостійка.
    8. Не дає усадки при застиганні.
    9. Існує спеціальний зимовий клей для газобетону, придбавши такий можна проводити роботи навіть при мінусових температурах.
    Склад:
    • якісний цемент;
    • однорідний річний пісок;
    • полімерні добавки;
    • спеціальні модифікатори які запобігають усадці будівлі.
    Деякі особливості використання.
    Для виконання робіт необхідно щоб поверхня рівною, без будь-яких жирних плям, залишків штукатурки. Попередньо краще прогрунтувати поверхню. Не варто розміщувати відразу багато клейової суміші, адже термін придатності обмежений кількома годинами. при цьому дозволяється додатково перемішувати клей, але додавати воду категорично заборонено.

    Придбавши професіональну клейову суміш Аmix можна не просто отримати рівну та надійну стіну, а й підвищити енергоефективність будинку. При цьому використання клею обійдеться вам дешевше ніж цементно-піщаного розчину, адже його витрати в 6 раз менше, в той час коли ціна вище лише у 2.5 рази.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Фарба — незамінний учасник будь-якого ремонту. За її допомогою можна повністю змінити дизайн будинку, створити яскравий та оригінальний інтер’єр всередині, чи оновити фасад будинку. Крім декоративних, фарба також має певні практичні функції — захищає поверхню від несприятливих зовнішніх впливів.

    Фарби Амікс Люкс — гарно, якісно, практично. До серії Амікс Люкс входять як фасадні, так і інтер’єрні фарби. Акрилова вододисперсійна фарба Амікс Люкс:
    • стійка до вологи;
    • паропроникна;
    • легко наноситься;
    • має гарні адгезійні властивості з будь-якими поверхнями, починаючи з бетону та цегли, і закінчуючи деревом та шпалерами при оздобленні всередині приміщень;
    • не містить розчинників;
    • не допустить появи та поширення плісняви та грибка;
    • легкий запах фарби зникає через декілька годин після провітрювання.

    Фасадна фарба надзвичайно атмосферостійка — колір не змивається навіть при рясних дощах або снігопадах і не вигорає на пекучому сонці. Призначена для фарбування зносостійких та вологостійких поверхонь.

    Інтер'єрна фарба цілковито безпечна для здоров'я людей при довготривалому перебуванні в приміщенні, швидко висихає, не має неприємних запахів.

    Методика застосування.
    Перш ніж почати фарбування необхідно попередньо очистити поверхню, вирівняти та обробити її ґрунтовкою, в разі потреби провести додаткову обробку антигрибковими засобами чи антисептиками. Для надійності, та щоб отримати більш насичений колір наносять декілька шарів фарби. Фарбу ретельно перемішують та додають 10 % води. Роботу виконують щіткою чи валиком. Фінішне покриття наносять без додавання води.

    Фарби Амікс Люкс — найкращий вибір для створення декоративного та якісного покриття зовні та всередині будівлі.

    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Лазерні рівні KAPRO

    Лазерні рівні KAPRO - високоточний інструмент, який застосовують для точної розмітки поверхні, та для вертикальних та горизонтальних площин що проектуються.

    Професійний лазерний рівень має ергономічну конструкцію та продуманий функціонал, це забезпечує його унікальні можливості точно і безпомилково виконувати розмітку та вимірювання. Застосовується при зовнішніх та внутрішніх роботах.

    Компанія KAPRO – один з лідерів на ринку виробництва ручних та лазерних вимірювальних інструментів. Компанія постійно працює над удосконаленням своєї продукції – розширюючи функціональні можливості інструменту та оновлюючи дизайн.

    Сфера застосування.
    Рівні Капро використовують:
    • при оздоблювальних роботах з плиткою;
    • встановленні вбудованих меблів;
    • розмітка бордюрів;
    • поклейка шпалер;
    • розмітку для встановлення дверей, вікон, сходів;
    • будь-які роботи пов’язані з розміткою поверхні, включаючи кріплення поличок чи картин.
    Особливості:
    • вирівнює як по горизонталі так і по вертикалі;
    • система автоматичного самовирівнювання;
    • ручний режим роботи;
    • ударостійкий прорезинений корпус;
    • компактні розміри;
    • максимальна дальність в приміщенні 30 метрів, на відкритому просторі - 60 метрів;
    • високий клас захисту від пилу та вологи;
    • при зміщенні променя подає звуковий сигнал;
    • обладнаний вбудованими металевими ніжками, що дає змогу надійно зафіксувати рівень в будь-якій поверхні;
    • присутня функція фіксації маятника, це дає змогу виконувати розмітку під будь-яким кутом нахилу;
    • яскрава проекція лазерних променів, дає можливість використовувати його працюючи в яскраво освітлених приміщеннях.
    KAPRO — це надійний помічник будівельника, працювати з яким, саме задоволення. Він спрощує процеси будівництва пов’язані з розміткою та вимірюванням, робить їх зручними та точними.

    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Бензопили Штиль

    Stihl – компанія, яка виробляє різноманітні інструменти для лісового, сільського господарства та будівництва. Саме компанія Штиль випустила першу бензинову ланцюгову пилку, вона важила 46 кг мала порівняння з сучасними низьку потужність. Проте, вона значно полегшила роботи з лісозаготівлі. З того часу, практично кожен рік, компанія випускала нову модель бензопили. На сьогодні продукція компанії Штиль – це еталон якості та експлуатаційної надійності. На якість німецьких бензопил Stihl рівняються більшість виробників цієї продукції.

    Компанія випускає бензопили, які підходять:
    • для домашніх робіт;
    • для комунального господарства;
    • для промислової заготівлі деревини.
    Чому бензопили Stihl вважають еталоном.
    Бензопили Штіль виробляють з якісного матеріалу, з застосуванням новітніх виробничих технологій. При цьому постійно проводяться роботи з покращення ергономічних та дизайнерських якостей.
    Бензопила Штиль прості в використанні та потребують мінімального догляду.

    Будь-яка модель бензопили компанії Штиль здатна забезпечити:
    • безпечне використання — обладнані додатковою системою гальмування, що вбереже від травм, а система антивібраційного захисту знижує навантаження на руки;
    • простота управління – конструкцією можна керувати за допомогою однієї руки, для цього є універсальний важіль для всіх режимів роботи;
    • економічність — кришка баку для палива сконструйована за унікальною технологією — вона кріпиться середини, це не допустить втрат пального, пили обладнані системою змащування ланцюга з автоматичною подачею мастила;
    • ефективність — унікальний двигун STIHL 2-MIX з продуванням забезпечить ефективних роботу, а хромоване покриття циліндрів збільшить експлуатаційні витрати.
    Придбавши бензопилу Штиль гарантовано отримуєш якісний, надійний, безпечний та комфортний інструмент.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Шурупокрут мережевий Техас 550 Вт, 850 об. (ТА-01-105)

    Шурупокрут мережевий ТА-01-105 - це зручний та багатофункціональний інструмент, який легко впорається з будь-якими роботами пов'язаними з закручуванням, викручуванням та свердлінням. Він успішно поєднує в собі функції дриля та шурупокрута.

    Особливості.
    1. Потужний мотор з мідною обмоткою здатний забезпечити високі якісні показники. Обмотка двигуна просякнута спеціальним лаком, що підвищує ізоляційні властивості, та дає можливість інструменту працювати в у несприятливих умовах, при високих температурах та підвищеному рівні вологості.
    2. Завдяки планетарному редуктору забезпечується оптимальне зусилля при зміні крутного моменту. Саме це дає змогу застосовувати інструмент як в режимі свердління, так і для закручування-відкручування.
    3. Вся внутрішня частина інструменту виконана з високотехнологічного металевого сплаву, що дає змогу запобігати передчасному зношенню рухомих деталей та продовжити термін експлуатації.
    4. Інструмент з легкістю справляється зі свердлінням отворів до 15 мм в деревинних деталях, та до 8 мм в металевих конструкціях при мінімальній витраті сили.
    5. Точність виконання робіт можлива завдяки багатоступеневому регулюванню швидкості обертання.
    6. Завдяки компактним розмірам, мінімальній вазі(1.3 кг), довгому проводу (190 см) інструмент цілком мобільний.
    7. За безпеку та комфорт під час роботи відповідає зручна, ергономічна ручка з прорезиненими накладками, такі ж накладки на ударостійкому пластиковому корпусі роблять неможливим ковзання інструмента при виконанні робіт.
    8. Дана модель має підвищену потужність, що забезпечує якісне та швидке виконання монтажних робіт.
    Шурупокрути бренду Техас — це завжди бездоганна якість, стовідсоткова безпека та максимальний комфорт при проведенні робіт.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як вибрати профнастил?

    Профнастил або металопрофіль — це один з найбільш багатофункціональних матеріалів з високими експлуатаційними якостями. Він використовується в багатьох сферах, тож перш ніж треба визначитися для чого потрібен профнастил — для забору, покрівлі, чи зведення тимчасових споруд, і виходячи з цього робити вибір.Точно знаючи призначення, більш зрозуміло на які якості потрібно звернути увагу. Саме від цього залежить вибір технічних характеристик.

    Критерії вибору.
    1. Товщина листа.
    Профнастил виробляють зі сталі, але вона може бути товщиною від 0. 3 – 0.5 мм до1 мм. Чим більша товщина профнастилу, тим вище показники міцності. Зазвичай для забору використовують листи товщиною від 0. 4 до 0. 5 мм, для покрівлі цей показник становить 0.5 - 0.7 мм.

    2. Покриття.
    Існують два найбільш поширені види покриття — глянцеве та матове. Тут все залежить від ваших смаків. Варто звернути увагу на те, щоб покриття було з обох сторін листа.

    3. Вміст цинку.
    Цинк захищає продукти від вологи. Для покрівлі вміст цинку повинен бути 225 - 275 г на м. кв., для забору достатньо 190 - 225 г на м. кв.. Проте перевірити вміст цинку на практиці можливо тільки в лабораторії. Але пам'ятайте, якісний товар зазвичай коштує дорого, а вміст цинку – це один з показників якості.

    4. Маркування.
    Покрівельний або опорний з додатковими ребрами жорсткості позначається буквою Н;
    стіновий, найтонший, з найменшою висотою хвиль позначається літерою С;
    універсальний НС.

    Далі йдуть цифри, які позначають:
    перша цифра — висоту гофри в мм;
    друга — товщину листа;
    третя - ширину;
    четверта – довжину.
    Чим товщий лист профнастилу і чим більша висота гофри тим жорсткіше матеріал та менш схильний до деформації, а відповідно, збільшується його тримальна здатність витримувати різні навантаження.

    5. Вартість.
    Ціна профнастилу залежить від його технічних характеристик, маркування репутації виробника, наявності гарантійних сертифікатів.

    Щоб правильно вибрати профнастил, варто правильно оцінити майбутню конструкцію, її розмір, тримальне навантаження, лише після цього, звернути увагу на естетичні якості та підібрати колір профнастилу якщо вибираючи врахувати всі ці критерії, то ви можете вибрати якісний та довговічний матеріал.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Утеплювач Техно

    Компанія Техноніколь — один з лідерів на ринку тепло-, гідро- та звукоізоляційних матеріалів. Компанія випускає популярні види утеплювачів:
    екстрадований пінополістирол;
    мінеральну базальтову вату в формі плит.

    Дані утеплювачі використовуються для утеплення будівель як зовні, так і всередині, для теплоізоляції стін з каменю, цегли, а також будинків каркасного типу.

    Мінеральні плити Техно – переваги та недоліки.
    Застосовують для теплоізоляції будь-яких пласких поверхонь в житловому та промисловому будівництві, а також для теплоізоляції повітропроводів, різноманітних резервуарів та технологічного обладнання. Утеплювачі Техно мають високі тепло та звукоізоляційні якості, вони пожежобезпечні, паропровідності. Плити середньої жорсткості, з високою міцністю на стискання, витримують вплив високих температур, можливе використання при температурі до + 680 ⁰С, не дають усадки.

    Пінополістирол від компанії Техноніколь.
    Утеплювач, який застосовують для теплоізоляції будь-яких об'єктів та конструкцій, починаючи з підлоги та закінчуючи стелею. Пінополістирол зберігає свої якості навіть після численних циклів замерзання-розмерзання. Строк його служби складає не менше 50 років. Пінополістирол надзвичайно стійкий до хімічних речовин та не піддається впливу несприятливих погодних умов. Матеріал вологонепроникний, з високим показником міцності, екологічно безпечний. Компанія Техноніколь випускає плити екстрадованого пінополістиролу товщиною від 20 до 100 мм.

    Продукція Техно виробляється на заводах з високотехнологічним обладнанням, відповідно до технічних умов та під жорстким контролем якості. Вся продукція компанії Техноніколь сертифікована та екологічно безпечна

    Утеплювачі Техно — це завжди максимально якісно, зручно, доступно за ціною та максимально просто при монтажі.

    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Електроінструмент Макіта VS Електроінструмент Dewalt

    Прийнявши рішення придбати електроінструмент ми вивчаємо його технічні характеристики, та звертаємо увагу на фірму-виробника. Одними з найбільш популярних брендів, які заслужили гарну репутацію, є Макіта та DeWalt. Вони спеціалізуються на виробництві електроінструмента вже більш як 100 років і виробляють практично всі електроінструменти.

    Оцінюємо та вибираємо.
    Досить складно вказати на суттєві переваги будь-якого з цих двох брендів, тож розглянемо деякі особливості конструкції, що впливають на якість роботи електроінструменту.

    Для електроінструментів Макіта характерно:
    • литієво-іонні акумулятори — можна використовувати для різних акумуляторних електроінструментів;
    • безщітковий двигун;
    • технологія захисту зірок — новітні системи зв'язку за допомогою якої інструменти та батареї обмінюються даними в режимі реального часу, така функція допомагає запобігати перенавантаженню та перегрів інструменту.

    В електроінструментах DeWalt присутні:
    • лінія 20V Max XR - лінійка безщіткових електроінструментів для підвищення ефективності їх роботи;
    • коннект- інструменти – новітня система дає змогу батареям підтримувати режим Bluetooth, та відстежувати інструменти з будь-якого місця, отримуючи постійні оновлення;
    • flexvolt- акумулятор змінює рівень напруги при перестановці на інший інструменти;
    • активний контроль вібрації зменшує рівень вібрації, що робить інструменти більш зручним для використання;
    • відколоті леза — інноваційна конструкція леза, за допомогою якої можливо зняти використану частину леза, і вставити нову.
    За свою більш ніж столітню історію обидві компанії зарекомендували себе, як одні з кращих на ринку електроінструментів. Вони знають практично все про електроінструменти, і не можуть дозволити собі користуватися застарілими технологіями, неякісним обладнанням, або не дотримуватися стандартів якості та безпеки. Ціна на інструменти обох брендів суттєво не відрізняються.

    Тож при виборі треба врахувати, які функціональні можливості інструменту вас цікавлять, а далі покладатися лише на свої внутрішні переконання та уподобання. Адже в кожного майстра своє уявлення про якість, ергономічність, зручність та безпеку інструменту.

    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Як вибрати шлакоблок у залежності від сфери застосування

    Шлакоблок — загальна назва будівельного матеріалу правильної геометричної форми який широко використовується при спорудженні стін та перегородок. Шлакоблоки надзвичайно зручні у використанні через простоту монтажу та мають доступну вартість.

    З чого складаються шлакоблоки.
    Шлакоблоки виготовляється з бетонної суміші з різноманітними наповнювачами — вулканічний попіл, пісок, керамзит, щебінь, будівельні відходи старий цемент, тирса. Саме від наповнювачів залежать технічні характеристики, на які варто звернути увагу:
    • міцність на стискання;
    • теплопровідність;
    • щільність;
    • довговічність.
    Найбільш поширені блоки на основі шлаку, з гарною міцністю на стискання, щільністю, проте з високими показниками теплопровідності. При виборі варто звернути увагу на походження шлаку, адже це впливає на екологічність матеріалу.

    На основі арболіту — деревної тирси. Мають гарні теплоізоляційні показники, проте вологонестійкі, та з низькими показниками міцності. Екологічно безпечні.

    Шлакоблоки з керамзиту – найбільш екологічні, довговічні, з високим рівнем теплоізоляції та вологостійкості.

    Види шлакоблоків.
    За способом виготовлення є порожнисті та повнотілі блоки.
    Повнотілі – монолітні, досить важкі, з високим показником міцності, стандартний розмір – 390х190х188 мм. Використовуються для спорудження стін, цокольних поверхів, навіть фундаментів.

    Порожнисті – з вертикальними порожнинами овальної, круглої чи прямокутної форми, для зведення внутрішніх стін, різноманітних перегородок, в разі коли протипоказано обважнення конструкції. Розміри – 390х120х188 мм, та 390х90х188 мм.

    Стінові шлакоблоки можуть мати не лише звичну рівну поверхню. Існують варіанти з різними видами фактурного покриття, що нагадують рвану чи колоту цеглу, Вони можуть бути як звичного сірого кольору, так і кольоровими. Такі шлакоблоки використовують для спорудження огорож, фронтонів. Матеріал вологостійкий та не пошкоджується під впливом зовнішніх кліматичних факторів.

    Шлакоблоки – це якісний, зручний та бюджетний будівельний матеріал, який допоможе втілити в життя будь-які проекти.

    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Садова тачка для бабусі

    Садова тачка – пристосування, яке значно спрощує життя власника присадибної ділянки. З її допомогою будь-хто самостійно впорається з перевезенням саджанців, добрив, врожаю.

    Критерії вибору садової тачки.

    Всі садові тачки мають схожу конструкцію, але кожна модель має свої специфічні риси, що впливають на її ефективність при використанні в певних умовах.
    1. Форма кузова — може бути квадратним або трапецієподібним. Така форма полегшить процес розвантаження.
    2. Матеріал кузова — сталь. Щоб витримати навантаження її товщина має складати не менше 0.8 мм. Крім того кузов повинен бути пофарбований якісною фарбою, яка створює міцне покриття. Часто застосовують оцинковану сталь, щоб захистити кузов від окислення.
    3. Кількість коліс. Найчастіше виготовляють одно- і двоколісні тачки. Двоколісні більш стійкі та легкі в управлінні. Проте, одноколісні більш маневрові та чудово підходять для перевезення вантажів на вузьких стежках, хоча створюють більше навантаження на руки людини, яка нею користується. Тому, якщо плануєте перевозити невеликі вантажі за вагою, вас цілком влаштує одноколісна тачка. В іншому разі, зверніть увагу на двоколісні.
    4. Вантажність — чим ширше кузов тим більший вантаж тачка може перевезти. Проте, тачка повинна проходити в вузькі двері чи хвіртку. Найчастіше, садові тачки розраховані на перевезення від 50 до 100 кг вантажу.
    5. Колеса – з міцної резини з великим протектором. Покришки можуть бути пневматичними камерними та безкамерними, а також литими. Якщо литі колеса неможливо проколоти, то пневматичні підходять для перевезення вантажів по м’яких поверхнях. Підшипники на втулки також краще щоб були сталеві, це продовжить термін роботи тачки.
    6. Ручки —тачки мають дві паралельні ручки з пластмасовим чи гумовим покриттям, яке запобігає ковзанню рук. Відстань між ручками повинна бути така, щоб ви вільно між ними помістилися. Так можна буде легко маневрувати тачкою.
    7. Вага тачки — залежить від матеріалу кузова та рами. Найкращий варіант — до 10 кг. Важчою тачкою складніше керувати.
    Завітавши до мережі магазинів Анжіо ви можете підібрати садову тачку, яка на довгі роки полегшить роботу на присадибній ділянці, з нею легко впорається навіть ваша бабуся.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою