Автоматика ТТ котла -своїми руками,відгуки про заводську і.т.д.

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем Килав, 4 авг 2015.

1. Злий ельф

Злий ельф Підмайстер

Симпатии:
    10
    Нєєє без гарячої води то не варіант.:(

2. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    @Злий ельф,

У мене із двухконторнрого газового заходить на вхід бойлера. Вода гаряча залишиться, але Тільки із електропідігрівом.

3. v-baks

v-baks Новачок

Симпатии:
    0
    Привіт,
    Вибачте за питання не зовсім по темі(не знайшов як відправити ПМ більше 420 символів)
    Я так зрозумів що Ви користуєтесь KG Elektronik CS-07C.
    Мене цікавить чи можна задати температуру вимикання (U в інструкції) нижче температури вмикання (О в інструкції)?
    Я хочу реалізувати схему роботи циркуляційного насоса(стоїть на виході газового котла) коли наприклад параметр О=50C, а параметр U=42C, так щоб коли котел ввімкнувся и розігрів воду до 50С - насос почав качати, а коли автоматика котла вимкнула його, насос пропрацював до моменту коли температура води опуститься до 42С і вимкнувся.
    Така схема це намагання реалізувати регульований гістерезис(в CS-07 він статичний 2C)

Можете подивитись чи працює ваш CS-07C по такій схемі?

4. Килав

Килав Бригадир

Симпатии:
    164
    @v-baks, Проблема в тому ,що КС-07к - це регулятор для теплого полу ,а вам треба просто КС -07 .А ще краще передзвоніть по телефону ,що я намалював ))) на стор№2 цеї теми там в них є дешевші і кажись працюють по такій схемі ,треба дивитись.

5. олег 79

олег 79 Новачок

Симпатии:
    0
    Здравствуйте! Выбираю автоматику для тт котла будерус, из ( inter Electronics ie-30, kg cs-19, ATOS, EUROSTER E11W, Komfort Eko). Как я понял что kg cs-19 работает хорошо, а вот EUROSTER E11W кто пользовался ?

6. o.neymark

o.neymark Майстер

Симпатии:
    49
    А существуют ли вообще регуляторы для тверотопливников, не пиролизных, без вентилятора? Например, с сервоприводом который открывал/закрывал бы поддувало? А то искал -- вроде как только механические с цепочкой есть...

7. Alien

Alien Майстер

Симпатии:
    29
    Ціну на приводи знаєте? Belimo наприклад...

8. o.neymark

o.neymark Майстер

Симпатии:
    49
    Незнаю :) якби знав -- не питав би...

9. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    Хтось на форумі робив із електромагнітним реле, навіть фото було.
    Погукайте, мож підкажуть.

10. Selyk

Selyk Стажер

Симпатии:
    2
    Таким образом нам сложнее будет управлять процессом горения.Я думал для этих целей использовать шаговик и переменный резистор.Как вариант небольшой двигатель с редуктором и концевыми выключателями если управлении им будет через ПИД регулятор

o.neymark нравится это.

Поделиться этой страницей