Котли СДК - відгуки

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем vladk9, 21 чер 2015.

1. полюс

полюс Прораб

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    460
    В цій точці - 3-х ходовий, інші прибамбаси, грають роль в послідню чергу. Вина - компенсатор ( сварщик міг підрізать металл (Тому й запитав в попередньому посту)), або якість прокатного металлу,тут вини виробника котла зовсім нема.,хоча обіцяють компенсувати.

2. BenderShtat

BenderShtat Стажер

Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Івано-Франківська обл
    Можна було і подзвонити, але я зараз у Польщі а жінка в паніці зранку дзвонить що котел тече і які краники закривати, так і я з тої дурі тут написав.

3. Vanja1985

Vanja1985 Майстер

Повідомлення:
    214
    Симпатії:
    45
    Адреса:
    Яремче
    від чого вони утворюються?А димохід хтось заземлював(відповідно і котел заземлится)?

4. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    Я не кажу що треба бути зварником , я сам не зварник , та не бачу великої проблеми зробити котла , купити нормальної бляхи порізати на заготовки , креслень котлів є багато в інтер. // плазморіз , зварку і болгарку маю// порізав , зчепив по необхідності метал , а потім наняв професійного зварника , він проварить основне що буде в серединні , а зовні я вже сам поварю . Тут головне метал потовщив поставити в зонах посиленого зносу .

Проблема в іншому що котли переважно більше димлять як булерьян , чим горять без ТА , і димоходи зашлаковуються .Треба літати коло котлів як баба Яга з дрючками .
    --- добавлено: Dec 17, 2017 7:00 AM ---
    Зробити самому буде дешевше і надійніше , будуть очі бачити що за метал і слідкувати за якістю зварки.
    --- добавлено: Dec 17, 2017 7:04 AM ---
    На жінку лишати котел взагалі небезпечно , я на свою не можу лишити навіть кран водяний , теж дзвонить , прижай з роботи бо вода тече
    --- добавлено: Dec 17, 2017 7:17 AM ---
    Усі котли роблять під дешеві ціни //висота шахти рівна висоті тепло знімача // шахти мають бути вищі // є винятки це котли які мають насадки на шахту//, щоб дрова добре давили на колосники і менше було підходів до котла , купувати котли теж люди не вміють майже всі беруть з надмірною потужністю на великі морози які бувають не більше трьох тижнів , а потім температура середня і котел задихається .

Останнє редагування модератором: 25 гру 2017
    Mostovoy та pic16f887 подобається це.
  5. Vanja1985

Vanja1985 Майстер

Повідомлення:
    214
    Симпатії:
    45
    Адреса:
    Яремче
    бо впарюють продавці по площі приміщення + "беріть із запасом"

6. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Очі з дефектоскопом якимсь....

onyx_75 подобається це.
  7. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Штангель циркулем , там де є ризик активного зносу металу можна і втиснути метал 8мм , так як в котлах АТМОС , ще подвійні зварки в таких місцях з одного і драго боку . собі котел це собі , а на продаж , подешевше і по скоріше зварити і сплавити клієнту , взяти гроші ,дати рік гарантії // рік відробить // а дальше робота котла турботи клієнта.

8. ukrtop

ukrtop Підмайстер

Повідомлення:
    57
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Харьков
    -" Чужой ч*й в руках всегда толще!" , Как -же у тебя всё просто и гладко. Главное металл по толще , а остальное не проблема. Если ты такой внимательный , то посмотри на те чертежи которые в интернете на форумах выкладывают , а темболее продают. Посмотри на их обсуждения, там полные касяки, полные не соответствия. Этого бедного Холмовца уже переделывают кто как только может, на сколько у кого хватает клэмы. Я еще говорю, что котел , это очень сложная конструкция, которая должна просчитываться до мелочей. А те чертежи которые в интернете, это ни кчемные буржуйки. не так легко добиться правильного и сбалансированного дожига вторичных газов, правильного теплосьема и т.д.
    Посмотри на эту работу и отзывы:
    и эту , работы проделано очень много, человек котлом доволен, все сделано по чертежам, но в конечном итоге я тебе скажу , что там ошибок ОЧЕНЬ много.

9. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Я тільки учуся , на чужих помилках і ще не до кінця розбираюся в системі водяного обігріву хати .можу в чомусь і помилятися .Можу сказати лише чого навчився за ці 3місяці . Котел без ТА це лише чавунні радіатори або саморобні де побільше води в зв’язку з інерцією котла // нагрів , не нагрів // теплообмінника . Система павук // без ТА//ліпша від системи насос //згорить насос , ще і котел розірве з парю 150градусів по хаті// догорання другорядних газів // без подавання вентилятором під відповідним тиском // самопритоком , це така собі реклама і не більше ,для догорання другорядних газів потрібні певні умови горіння дров в топці і відповідний тиск повітря через міні отвори , тоді це працює. На сьогодні кращого варіанту чим кинути поліно через пів години в котел , для підтримки горіння без димління при якому димар буде чистий і котел не треба чистити ще не придумали

10. ukrtop

ukrtop Підмайстер

Повідомлення:
    57
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Харьков
    То что вы понимаете , это одно. А правильно всё это просчитать и реализовать это другое. По этому я и говорю, что не стоит делать громких заявлений, "что все достаточно просто, главное толстый метал!".
    Котел и СО это две разные вещи. У одних есть деньги и место куда поставить ТА, у других нет. Но для этого есть другие варианты как обезопасить систему. Правильно собранная система прибавляет больше комфорта, безопасности и поддержку КПД котла. Но а котел в свою очередь должен корректно работать, в случае проблем с насосом он должен уходить в стоп и ни каких проблем у вас не будет.
    Под итожить можно вашими слова " Все достаточно просто!" Только все должно быть грамотно просчитано и реализовано.

Aleks dp, silverneo та Vanja1985 подобається це.

Поділитися цією сторінкою