Котли СДК - відгуки

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем vladk9, 21 чер 2015.

1. Сергей К.

Сергей К. Прораб

Повідомлення:
    444
    Симпатії:
    310
    Адреса:
    Днепр
    Юрий а вы тут кто? массавик -затейник? или очередной продаван , который наделен модераторскими полномочиями?

Володимир П та Олександер_1 подобається це.
  2. Дональд78

Дональд78 Бригадир

Повідомлення:
    460
    Симпатії:
    222
    это опрос меня тоже удивляет!:down:

3. Юра Консультант

Юра Консультант Підмайстер

Повідомлення:
    79
    Симпатії:
    9
    Я форумчанин який хоче побачити які котли дійсно ефективно працюють, а які лише піаряться. І я вважаю що потрібно бути більш вічливим ніж ви - пишу аби писати, немаєте по суті що написати - не пишіть, я ж нікого не ображаю і ніщо не рекламую.

4. Сергей К.

Сергей К. Прораб

Повідомлення:
    444
    Симпатії:
    310
    Адреса:
    Днепр
    а вы не замечаете противоречия: Юра консультант и форумчанин?
    что бы увидеть как работает котел его сперва надо зажечь, а не на форуме умные слова писать.
    --- добавлено: 28 бер 2016 у 23:38 ---
    зашел в тему консультанта и офигел мягко говоря ...вот с этого сообщения https://krainamaystriv.com/threads/25688/page-2#post-604072 , вы вообще кто такой что бы судить что цена этого котла завышена??? консультантам наверно не говорили что котел подбирается не по площади, а по теплопотерям, так как дома с одинаковой площадью могут иметь разные теплопотери...
    развелось этих икспертов-консультантов ...гнать таких надо поганой метлой ...

Останнє редагування модератором: 5 кві 2016
    Sergey1966, Anjey217, István. та ще 1-му подобається це.
  5. Юра Консультант

Повідомлення:
    79
    Симпатії:
    9
    Так уявляю- приходить клієнт і говорить свої тепловтрати на м.кв - сміх та й годі ))) Я не опускаюсь до рівня обгадження інших людей, які вважають себе найрозумнішими - це безглуздо, я просто висловлюю свою думку і завжди можу її змістовно обгрунтувати))) Гарного вам дня )))

Останнє редагування модератором: 5 кві 2016
  6. Vorfolomey

Vorfolomey Інженер

Повідомлення:
    737
    Симпатії:
    836
    Адреса:
    Светловодск
    А що тут уявляти.
    Приходить людина і каже, в мене будинок 120 кв. м. грію електро котлом, потужністью 5 квт, його хватає з головою, але зараз електрика дорого, рішив перейти на дрова.
    Що в такому разі порадите?

7. Юра Консультант

Повідомлення:
    79
    Симпатії:
    9
    Тут я не рекламую свій товар - некоректно - не той форум. Нажаль не розуміюсь в електричних котлах. Але в мене є дані з власного досвіду - робота моїх котлів на різних приміщеннях з урахуванням утеплення, системи опалення, димохідної системи та якості палива - на основі цих даних я можу порадити котел і практично точно сказати як він буде працювати в конкректному приміщенні ( поки що не помилявся більше 10% ). Ось так. Але я вважаю що є й інші - чимось кращі котли- чимось гірші, чому б не розширювати світогляд і ще більш якісно не консультувати своїх клієнтів - в моїй роботі - основа - репутація. А на форумі є багато дуже мудрих майстрів які дуже багато цікавого можуть розказати і пояснити - хоч є і продавани які про вічливість навіть не чули )))

8. Vorfolomey

Vorfolomey Інженер

Повідомлення:
    737
    Симпатії:
    836
    Адреса:
    Светловодск
    @Юра Консультант,
    Я Вам задав конкретне запитання, а в відповідь почув, як космічні кораблі, щось там бороздять, в малому театрі.

А тут не треба розумітись. Є цифра 5 квт.г , це тепловитрати будинку і основний показник, яким Ви повинні керуватись.

Дивно. Чомусь думав, що димохід встановлюють такий, який зазначений в вимогах технічної характеристики котла. А виявляеться, що під уже встановлений димохід, пібирають котел...:facepalm:
    А ще дуже інтересно почути, як кількість батарей в будинку, впливає на вибір котла?
    Про якість палива, можете не розповідати, свою думку по цій темі, Ви озвучили раніше.

Не повірите, але із свого досвіду скажу, краще мати діло хоть із хамовитим але грамотним продаваном, ніж з вічливим і безтолковим:Hi:

Останнє редагування: 29 бер 2016
    gjkzr та rondlyk подобається це.
  9. Юра Консультант

Повідомлення:
    79
    Симпатії:
    9
    Вибачте - я вам написав що не рекламую тут свій товар, тому не можу прямо відповісти - я тут щоб поділитись своїм та отримати чужий досвід як позитивний так і негативний - що мабуть більш важливо, а впарити людині ТК на 5квт.г і бути щасливим - це не про мене, не відомо скільки він на практиці видасть, я продаю тільки ті речі які бачив в роботі і не на 1 приміщенні. За димоходи - так дуже багато людей які міняють котли - вже мають димоходи, і ніхто не хоче його переробляти - навіть гільзують не усі, й зазвичай нічого нікому не докажеш бо ціна питання на сьогоднішній день дуже велика, чи ви з таким не зтикались ?. На рахунок тепловтрат - я зрозумів що 5 квт.г це тепловтрати - тільки 120м.кв мені на 5 кіловат в голову не влазить - всі зазвичай з великим запасом такі речі беруть, а я не можу писати те що ніколи не бачив та не знаю, але дякую- тепер обов'язково розберусь. За батареї я не розумію - я вам про них нічого не писав, я писав про систему опалення - тобто - закрита / відкрита / з та без ТА / бойлер чи ви вважаєте що це ніяк не впливає, якщо так то чому ???
    Щоб реально грамотним стати потрібно постійно вчитись - в мене в роботі поки-що косяків - жодного - мені це першоважливо, а що не знаю - є такі чудові форуми як цей та багато розумних людей )))

10. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    А що вам у голову не влазить, а готель на 1270 м.кв з тепловтратами 38 кВт/г (без врахування вентиляції) при температурі 23 у приміщенні та - 25 на зовні.
    Все можна порахувати. Мій будинок під 200 м.кв. більше 470 м.куб. газу в місяць жодного разу не споживав, ану прикиньте тепловтрати.

Юра Консультант подобається це.

Поділитися цією сторінкою