Чому не заводиться тример?

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем andrij64, 12 тра 2015.

1. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.556
    Адреса:
    Україна
    @andrij64, Знайшли причину поломки ?

andrij64 подобається це.
  2. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Ще ні. Вчора купив нову свічку. Але манаґер, блін, дав не ту. Ще я йому кажу, що щось не така. Але той твердо мене переконував, що то тільки така. Зараз поїду міняти. Десь після 5год. буду вдома, попробую.

3. DINAMIT-UA

Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.556
    Адреса:
    Україна
    Візьміть свою свічку з тримера із собою для зразка .
    Щоб знати що купили те що треба, бо на ринку китайсьго гавна схожого повно.

Останнє редагування: 14 тра 2015
    andrij64 подобається це.
  4. Петро Тернопільський

Петро Тернопільський Бригадир

Повідомлення:
    235
    Симпатії:
    138
    в мене колись на мінітракторі свічка помахала мозок, думав карб погано працює - цілий день з ним возився (зате відрегулював ідеально), потім взяв нову свічку - а мотор як ожив - на всіх обертах суперово працює і високі обороти тримає - люкс одним словом.

DINAMIT-UA та andrij64 подобається це.
  5. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Розказую.
    Вкрутив нову свічку і залив 95 бензин. Не помогло. Ніяких ознак життя. Розібрав по крупних вузлах. Механіка і електрика фунгує нормально. Поміняв одну прокладку-була здерев'яніла і аж прилипла до корпусу.
    Карбюратор- я його зняв і пробував підкачкою прокачати бензин. Таке враження,що бензин в карб входить, а з нього не виходить і прямиком іде в зворотку. На одній з кришок карба є якийсь маленький отвір, який, як я зрозумів, сполучає якусь внутрішню камеру з атмосферою. Так от, коли я той отвір закрив пальцем і одночасно прокачував підкачкою, то бензин витікав з отвору за заслонкою.
    Тобто, в мене склалось враження, що паливо не надходить з карбюратора в циліндр.
    Завтра пофоткаю весь цей процес.

Останнє редагування: 15 тра 2015
  6. DINAMIT-UA

Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.556
    Адреса:
    Україна
    Після кількох спроб завести двигун, якщо паливо не надходить у циліндр свічка буде повністю суха .
    Промийте карбюратор в ацетоні і продуйте канали повітрям.

Останнє редагування: 15 тра 2015
    andrij64 подобається це.
  7. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Как я вас понимаю ! А мой полчаса назад завелся shaman. Счастья- не передать словамиpolet. Только одна мысль не дает покоя-шоб снова не сдох пока на дачу довезу.

8. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Может, всё-таки, заглушить, пока везёте?

sanyan подобається це.
  9. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Сьогодні розбирав карбюратор. Все продував і промивав.
    Виникло питання-що то за жиклер? Пропихав(дуже легенько) тоненькою дротинкою у всі отвори. Десь проходила легко, десь впиралась в стінку. А в цьому отворі дротинка натикалась на щось мяке. І таке саме з сторони пімпочки, яка підкачує бензин. Так от я не знаю чи то якась кака там накопичилась, чи там якась мембрана є. Пропихати на силу не ризикнув.
    Мембрана в бензонасосі ціла, ще якась мембранка з тоненької плівки також ціла.
    Після цих маніпуляцій зібрав все до купи- не заводиться.
    Потім залив в циліндр через свічку трохи масла, трои бензини і тример завівся. Працював десь cекунд 5-10. І знов заглох. І бiльше не заводився.
    DSCN2830.JPG

10. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Вот я так и сделала. :( А теперь сижу и слезами обливаюсь:cry:. Сдох сволочь.

Поділитися цією сторінкою