Своїми руками Візок двоколісний, вантажопідйомністю до 200 кг

Тема в разделе "Тракторы, мотоблоки и другая техника", создана пользователем gam-ua, 20 апр 2015.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосование закрыто 24 май 2015.
  1. Так

100,0%
  2. Ні

0 голосов
    0,0%
  1. valiko2013

valiko2013 Новачок

Симпатии:
    0
    Шо за один раз?

2. Riba4ok1

Riba4ok1 Майстер

Симпатии:
    74
    Вітаю.Треба ж так-і не шукав))). Це Ви на Мастєрах бачили певно? Ні,Ви помилились, це один і той же саморобний візок, невеличкий, просто замість китайських суцільних колес що на одному з фото(бо вони виявилися повним ... по будові) я цього року поставив колеса з "Карпат" а син перефарбував риштовки. Внизу там труба-в-трубі(тєлєскоп) з двома стопорними болтиками х10. То ж коли треба ручного візка то вставляю швидко ручку і так само міняю на дишло коли треба до МБ. Не дивлячись на здавалось би 200л об"єм візочок дуже зручний, похватний і гасать на ньому приємно. Я ним з городу проїзжаю через хвірточки до погріба прямо з морквою-капустою, чи коснуть трави проскочить і т.п. Крім того, задвинувши дишло дужче під платформою+розвернувши роги на 180" получається скорочений ручний "візок з мотором" яким можна іти як попереду, так і позаду "штовхаючи" його перед собою якщо вже десь треба заїхать міліметруючи. На бадилля, гілля вставляю в отвори додатково 4 шпичаки з арматури, десь по метру, з здорового причепа до моїх МБ і тоді накладаю як на "газона", правда тоді пішки треба йти бо сідать ніде вже))). Ну ось всі секрети я розповів Вам . Пишіть мені краще на "мило"якщо щось буде потрібно, так зручніше буде, адреса є на каналі. Розміри я не даю бо тут важливий сам принцип "риба4ка", а зробить з того що є в господарстві, чи й доопрацювать звичайний візок якщо є.

Вложения:

Поделиться этой страницей