Говоримо про плазморізи

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем gjkzr, 10 гру 2014.

1. Yanuwevsky

Yanuwevsky Інженер

Повідомлення:
    210
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Коломия
    Мені теж сороківки хватало,але до доброго швидко привикаєш.
    Винести апарат в інше приміщення немає змоги,думаю над установкою фільтра перед вентилятором охолодження,адже це єдиний вхід для пилюки.В якості фільтра буду пробувати фільтруючу вставку від воздухана камаза,або щось в такому роді...

2. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    Дякую .

І у вас буде з часом потужніший плазморіз ,якщо він у вас як основний інструмент ,думаю що з часом усі зароблятимуть більше грошей .Я його купив не для щоденної роботи , а по необхідності тому що стикався з проблемою обрізки металу де болгаркою не доберешся .
    --- добавлено: 5 лис 2017 у 23:54 ---
    Можна зробити ящик з грубо стінної фанери для плазморіза .

Останнє редагування модератором: 13 лис 2017
  3. Yanuwevsky

Yanuwevsky Інженер

Повідомлення:
    210
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Коломия
    Приїхав апарат з ремонту,в середині слідів втручання я так і не знайшов,але саме головне він працює хоча ще толком і не протестував.Саме смішне що апарат відправляв у майстерню,а попав він до сервісного центру і зробили по гарантії безкоштовно.

Papp Janos подобається це.
  4. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
  5. Yanuwevsky

Yanuwevsky Інженер

Повідомлення:
    210
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Коломия
    Едон 100 експерт.

6. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Вся проблема що апарати на електроніці треба тримати в сухому чистому приміщенні , так як виходять з ладу , зварки , полу автомати , і плазморізи на електроніці в тих хто за ними не слідкує . Ці апарати подібні до телевізорів по своєму класу , тому потребують уважного ставлення до себе . В умовах несприятливих //пилюка , конденсат і волога //апарат має бути інший , повністю законсервований , це подібно до електронних блоків. Я свої апарати тримаю в хаті і користуюся на дворі лише в суху погоду , коли сирість або дощ волога , то використовую трансформаторні апарати // не убієнні //жоден із мої апаратів не зазнав ремонту , хоча в моїх знайомих апарати побували ремонтах і це їм обійшлось досить дорого.

7. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Без плазморіза одною болгаркою ріже круги в металі.

8. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
    @шахматіст, А почему не с плазморезом режитье круги? Интересно было бы посмотреть что за котел будет у Вас?

9. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Ті котли таке заплутане , багато кранів і труб// не дуже я розбираюсь в цій системі водного огрівання// ,та і не бачу достойних котлів моєї уваги , колись думав про купити шахтник 2 метри висотою // 20на20сантиметрів закидати кубиками // можливо на добу вистачало , нема такого в продажі.

10. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
    Почему незделаетье Сами такой котел?

Поділитися цією сторінкою