Говоримо про плазморізи

Тема в разделе "Оборудование и инструмент для сварочных работ", создана пользователем gjkzr, 10 дек 2014.

1. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Симпатии:
    327
    Справа в тому, що в відомих мені плазмових пристроях використовується висока напруга( 100-200В), якої у зварочних тіг-міг-маг-мма, немає. Конструкція пальника не складна, наприклад,
    з 4.50 констр. пальника.

Нашел этот аппарат за 3 506грн, думаю купить, расскажите о его слабых и сильных сторонах.

2. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Симпатии:
    1.863
    Интересно никто не пробовал добавить к инвертору осцилятор и попробовать его в режима плазмореза......

3. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Симпатии:
    327
    Есть в ютубе, только продувка аргоном. И в гугле много разных, но нормальные с большим напряжением.

Витэк нравится это.
  4. assai

assai Стажер

Симпатии:
    2
    Ну тоді варто пробувати, але пошукайте ще на профільних форумах типу чіпмейкер чи мастерсіті. Щодо ДВТ кат 40 то можу сказати що апарат пристойний, в мене такий. Сильні чи слабі сторони- як у всіх 40 амперних різаках з плазмотроном РТ31 і з однаковою схемотехнікою, проте у порівнянні з іншими китайськими апаратами він досить якісно зібраний і заявлена потужність 6,6 кВА, а не 4,2 як в китайських клонах (не знаю чи це правда щодо потужності) . Двт має свій завод в китаї, тому і контроль якості належний. А більшість Кат 40 певно йдуть з одного заводу, просто під різними товарними назвами. Це видно по однакових корпусах, розташуванню перемикачів та індикації, тощо. Навіть чудо-Тесла це типовий китай, є клон під назвою Протон, на розетці продається.
    --- добавлено: 13 січ 2016 у 11:11 ---
    За таку ціну думаю це розводняк від інтернет-магазину: Ви телефонуєте, кажете типу дайте двт за 3506 (на сайті пише що є в наявності), а Вам кажуть типу вибачте, нема, ось візьміть Теслу (Луч, Брігадір, Кедр ітд) за 6300, бо він кращий. Я сам так лоханувся і звонив в магаз мігмаг ком юа, а вони мені теслу пропонували, а потім ще пару раз перезвонювали протягом 2 тижнів і питали чи я не передумав,знижку пропонували. Дістали короче

Последнее редактирование модератором: 21 янв 2016
  5. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Симпатии:
    327
    Я там і побачив таку ціну,... жаль.

6. assai

assai Стажер

Симпатии:
    2
    Во-во..!
    Непорядно з їх сторони. Виходить, що на сайті навмисно подають неправдиву інформацію по ціні і наявності. ДВТ Вам обійдеться мінімум в 7 тис. Навряд чи знайдете дешевше з таким доларом як зараз(

7. balamut

balamut Новачок

Симпатии:
    0
    Прошу підказки в знаючих - хочу придбати плазморіз. Вибір між Герой CUT-40 та DWT CUT-40. По Герою наскільки я зрозумів є дві моделі - стара салатового кольору та нова чорного кольору. Можна почути думку форумчан з приводу чих аппаратів?

8. Шурик Сказка

Шурик Сказка Майстер

Симпатии:
    97
    оценка работы плазмореза DWTcut-40 отлично ,нареканий в процессе эксплуатации нет , своим параметрам согласно документам соответствует,работает на ура .

9. balamut

balamut Новачок

Симпатии:
    0
  10. параска

параска Прораб

Симпатии:
    342
    МОЖНО ФОТО ВОЛОГОЗАТРИМУВАЧА а то з цим не можу дійти ріду
    --- добавлено: 18 лют 2016 у 18:27 ---
    Фото фільтер не відкривається,покажи ще раз фото,а то прогорає багато соплів і катодів

Последнее редактирование модератором: 26 фев 2016

Поделиться этой страницей