Інфрачервоні обігрівачі

Тема в разделе "Радиаторы", создана пользователем Петро1978, 1 апр 2015.

1. михаил58

михаил58 Підмайстер

Симпатии:
    19
    Дуже хочу щоб чоловiк обгрунтував свою рекламу конкретним прикладом. Я мовчу про те ,скiльки теке ополення буде коштувати. Як я розумiю ,треба вкрити бiльшу частину площi примiщення ,яке буде обiгрiватися , iнфрачервоними панелями. Тут багато ????? що до UDEN.

WalterCV нравится это.
  2. ЧД_

ЧД_ Заслужений майстер

Симпатии:
    5.166
    @михаил58, продавцы инфрокрасных обогревателей. они как свидетели иеговы. Экономия есть. но ее никто не видел. :)

andrij64, штірліц, Бригадир и ещё 1-му нравится это.
  3. михаил58

михаил58 Підмайстер

Симпатии:
    19
    Вот и я не вижу ????

WalterCV нравится это.
  4. штірліц

штірліц Заслужений майстер

Симпатии:
    391
    Мій дядько купив такі обігрівачі в квартиру , правда в нього сусіди зліва і права , зверху і знизу , в нього в одній кімнаті +13 а в другі +15 , на ліжку електричний килим .
    Це забавка для капітально утепленої квартири .

5. uden

uden Підмайстер

Симпатии:
    4
    Здравствуйте, Михаил :). В таком случае, рады предложить Вам сделать бесплатный индивидуальный расчет отопления по плану Вашего помещения. Из него вам будет понятна необходимая мощность обогревателей и, следовательно, расход электроэнергии в холодный сезон.

Для этого нужны заполненный опросный лист: http://www.uden-s.ua/raschet_otopleniya/ и план помещения. Пожалуйста, пришлите их на наш e-mail [email protected]. Будем рады проконсультировать Вас более детально :).

6. нестроитель

нестроитель Заслужений майстер

Симпатии:
    2.005
    В мене сусід , купив аж 2-ві штуки, тепер не знає кому відпродати, таке щастяrofl.

WalterCV нравится это.
  7. uden

uden Підмайстер

Симпатии:
    4
    Добрий день. Дуже шкода, що Ваш дядько має такий досвід користування електричними обігрівачами. Та ми маємо безліч об’єктів з опаленням UDEN-S і відгуки клієнтів: http://www.uden-s.ua/otzivy/.

Зрозуміло, що для досягнення бажаної температури повітря в приміщенні одним з факторів є якісна продукція (обігрівачі), встановлена з необхідною потужністю. Та не менш важливими є технічні характеристики будівлі: площа, висота, товщина стін, чи є утеплення, які вікна та двері.

У будь-якому випадку ми можемо запропонувати безкоштовний розрахунок нашого опалення для Вашого дядька. Будь ласка, звертайтеся: http://www.uden-s.ua/contact_us/udens-contact_us/.

8. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Симпатии:
    6.893
    Ну от з цього і треба починати. В цьому випадку буде мінімальна витрата енергоносіїв. Але,підкреслюю, любих. І газу в тому числі. Дешевість опалення визначається тільки тепловтратами будівлі і ціною енергоносіїв(ККД системи опалення,звичайно, має бути якнайвищий).
    В ваших обігрівачах немає нічого такого, за рахунок чого б досягалась якась економія(як приклад-тепловий насос. ТН при найкращих умовах переробляє 1кВт електрики в 5кВт тепла).

WalterCV нравится это.
  9. штірліц

штірліц Заслужений майстер

Симпатии:
    391
    В грудні дядько заплатив 600гр за електрику , побачу що буде в січні .
    Перепитаю при зустрічі яка потужність обігрівачів , в квартирі дуже висока стеля висота 3,5м.

10. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Вам ж чітко написали, що на обігрів приміщення виділяється 12 кубометрів газу на добу. Що ще треба?

При згорянні 1 куб природного газу виділяється 6100 ккал тепла, приблизно.
    Тобто 6100 х 12 = 73200 ккал тепла потребує приміщення на добу.
    1 кВт е/е може виробити 860 ккал тепла, приблизно.

Таким чином 73200 : 860 = 85 кВт е/е потребуватиме приміщення для обігріву.
    Обігрівайте хоч масляними радіаторами, хоч електрокотлом, хоч керамічними панелями, хоч праскою.

Кількість вікон, утеплення і т.д. не має значення, бо ми маємо вихідну константу: скільки кубів газу використовується для обігріву приміщення за 1 добу.

А тепер надайте розрахунки, з якого переляку ваші супер-пупер іч-обігрівачі будуть споживати менше е/е ???

Владмир, LVV и andrij64 нравится это.

Поделиться этой страницей