Своїми руками Креслення саморобного твердопаливного котла 32 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 26 бер 2015.

1. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    IMG_9863.JPG IMG_9864.JPG IMG_9865.JPG IMG_9866.JPG IMG_9867.JPG IMG_9868.JPG IMG_9869.JPG IMG_9870.JPG IMG_9871.JPG IMG_9872.JPG IMG_9873.JPG IMG_9874.JPG

@peps08, Дякую,ось сьогодні постарався.Нижні двері ще без отвору для ПП.Підскажіть чи потрібно приварювати пластини,що в середині дверок в сплошну по периметру?Чи достатньо прихватками по3-4см?

Останнє редагування модератором: 23 чер 2016
    николас15, Papp Janos, slavko.malynovsky та 2 іншим подобається це.
  2. peps08

peps08 Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.525
    Симпатії:
    2.662
    Адреса:
    м. Лохвиця Полтавська обл.
    Якщо це Ви про пластини куди шнур запихається то можна і прихватками.

predka подобається це.
  3. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Щось я начудив,що фотки два рази пішли:-D
    --- добавлено: 22 чер 2016 у 19:55 ---
    Ще не маю утеплювача,маю асбестовий шнур плетений приблизно 3-4см.Можна би було розпустити і напхати в двері,не знаю чи варто?По базальтову вату треба спеціально їхати,та й не продають її в малих кількостях.Минулого тижня був на Епіцентрі,бачив такі плити,називаються Файрок,продавались там де каміни 100*60*20 см.Одна плита 100гр.Я так зрозумів,що то базальтова вата а зверху покриття фольгою,не взявbunt,шкодую.Може десь по сусідах мінвати роздобуду.Проста мінвата може бути?

Останнє редагування модератором: 30 чер 2016
  4. Александрhtcgrn

Александрhtcgrn Інженер

Повідомлення:
    753
    Симпатії:
    645
    Адреса:
    Харьков.Балаклейский район пос.Андреевка
    @predka, Чеsтно рад за Ваs.Хорошенько делаете.Только навеsы почему-то не регулируемые.Переделайте лучше.
    --- добавлено: 22 чер 2016 у 20:14 ---
    Неа,Минвата не пойдет.Мягкая она через чур.Да и вообще не подойдет.

Останнє редагування модератором: 30 чер 2016
    valerval подобається це.
  5. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Я так з ними намахався,що переробляти не буду.Маю надію,що регулювати не потрібно буде,думаю вверх-вниз їх можна буде регульнути,підклавши шайбу.В моєму випадку не має як зробити,так як в Віталія Л,бо дверки йдуть на всю ширину котла(мені так більше подобається),немає місця,я пробував.Потім це творчество зрізав.Закриваються чітко,без люфта.Буду бачити як поведуть себе петлі,коли поставлю котел стоя,але думаю,що дам собі раду.

6. Александрhtcgrn

Александрhtcgrn Інженер

Повідомлення:
    753
    Симпатії:
    645
    Адреса:
    Харьков.Балаклейский район пос.Андреевка
    Вот что-то новое на чет дверец

Вкладення:

predka подобається це.
  7. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    @predka, двері просто чудові , але їх потрібно було кріпити до котла з ущільнюючим шнурком , а не на суху. Попередньо придавивши чи домкратом в потолок чи струпцинами.

Володимир П, predka та rsvkum подобається це.
  8. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Візьму на замітку.
    --- добавлено: 23 чер 2016 у 09:34 ---
    Дякую.Я розумів,що так би було краще,але був вільний час та й почав без шнура.Я ніби розрахував під нього місце,залишив зазори,думаю,що плюс-мінус можна буде сплясати(надіюсь).А що би Ви порадили дати в дверки в якості утеплювача?

Останнє редагування модератором: 1 лип 2016
  9. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    Та що завгодно, з переліку ватних утеплювачів. Якщо звичайна урса , то просто плотненько затрамбувати . Чим більше хочете мати холодні двері , тим товстішим потрібно робити внутрішній коробок. Нічого не вигорає і не осипається. Хоч радянською стекловатою. Не ті там температури , щоб паритися над цим питанням. Що Вам буде дешевше , те і закладайте в двері.

Останнє редагування модератором: 1 лип 2016
    Дмитрий ДАР, Sergey1966, Papp Janos та ще 1-му подобається це.
  10. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Дякую за пораду,а то я вже себе накрутив,бог знає що вишукую.Немає досвіду:).

Поділитися цією сторінкою