Своїми руками Креслення саморобного твердопаливного котла 32 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 26 бер 2015.

1. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
    @predka, Чем резали металл и отверстия для ВВ чем вырезали?

2. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    @ЮраНовик, @Papp Janos, отвори вирізав сваркою.По неопитності вирізав погано,тому і заварити нормально не вийшло.Я сам бачу,що погано.Завтра буду виправляти.Дякую за пораду.

Papp Janos подобається це.
  3. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Врахував зауваження,думаю буде добре.

IMG_7475.JPG IMG_7477.JPG IMG_7476.JPG

Останнє редагування модератором: 7 кві 2016
    николас15, malets, peps08 та 2 іншим подобається це.
  4. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    Хто підскаже,який зовнішній діаметр має мати труба котла,що йде на комин(мається на увазі той кусочок труби,що приварений до котла).Тобто,цікавить чи сендвіч труба 159мм має розширення і на який діаметр вона сідає.

5. kr60502

kr60502 Інженер

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    522
    Адреса:
    Кременчуг
    трубу треба підбирати по внутрішньому діаметру, наприклад в 159 трубі внутрі приблизно 152мм, якраз входить сендвіч на 150,
    в мене 140 труба але принцип думаю однаковий, - з однієї сторони внутрішній р-р 140мм, з другої зовнішній на 140мм й таким чином вони стикуються, розмір труби підібрати важко, тому собі гнув з металу 4мм

predka подобається це.
  6. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    А чому по внутрішньому,я чомусь думав,що сендвіч труба надівається ширшою стороною на вихід з котла,а не вставляється в середину.Чи я не правий?Ага,то я Вас не зрозумів.Одним словом,якщо мені потрібен димохід 159мм,то вихід з котла на димохід може бути на 1-2мм меншим.Я правильно розумію?Я хочу зробити цей кусок труби з полоси шириною 6-7см,тому і думаю,щоб з діаметром не прогадати.

7. Олександер_1

Олександер_1 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
    Я в себе робив димохід, то верхня труба заходила в нижню. Як говорять по конденсату а не по диму.

Дмитрий ДАР, Erni та predka подобається це.
  8. kr60502

kr60502 Інженер

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    522
    Адреса:
    Кременчуг
    треба верхню вставляти в нижню, всередину, а то дьоготь може потекти по трубі, так зазор 1-2мм потрібен, краще щоб труба вже була хоча б 1 метр, щоб зігнуть й помірять

predka подобається це.
  9. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
  10. gucul

gucul Прораб

Повідомлення:
    348
    Симпатії:
    451
    Адреса:
    UA Івано_Франківська обл. Гори-Карпати
    @predka, Внутрішній кутовий шов вариться на 10% більшому тоці ніж зовнішній кутовий.
    Для самурая це приблизно плюс дві поділки від крапки на регуляторі для зовнішнього кута і для внутрішнього ще дві три поділки.І пробуйте з пробігом(вперед-назад) в кутовому шлак затікає під дугу і треба скинути його.

Дмитрий ДАР, николас15, Papp Janos та 2 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою