Своїми руками Креслення саморобного твердопаливного котла 32 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 26 бер 2015.

1. Erni

Erni Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.439
    Симпатії:
    1.858
    Адреса:
    Житомир
    тоді буде супер. ще додайте шибер на розпалювання вверху завантажувального сектору, як я зробив. проблем з розпалюванням котла взагаллі нема, незважаючи на погоду.
    ревізію на 150 мм робіть в бік, а не ззаду котла.( це так , щоб пам"ятати для себе):))

peps08 подобається це.
  2. ВІТАЛІЙ3636

ВІТАЛІЙ3636 Стажер

Повідомлення:
    29
    Симпатії:
    17
    В якому сенсі як він себе веде?

3. Erni

Erni Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.439
    Симпатії:
    1.858
    Адреса:
    Житомир
    коли перестає йти дим з труби після розпалу, ? як набирає температуру? скільки часу горить котел на закладці? і т.і..

4. БатькаСлава

БатькаСлава Майстер

Повідомлення:
    77
    Симпатії:
    73
    @ВІТАЛІЙ3636, как себя ведет с шамотом? шамот снимали? смотрели поверхность металла на рубашке?
    Как по пламени вторичному? Дожиг полный на минимальной мощности?

5. peps08

peps08 Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.525
    Симпатії:
    2.662
    Адреса:
    м. Лохвиця Полтавська обл.
    Я мав на увазі, шамот в котлові. Допалювання димогазів відбувається? Як швидко виходить на цей режим? Як довго на режимі допалювання працює. Ваші враження опишіть. Чи потрібна там цегла чи ні. Тому що багато списів уже переламали за і проти. Хочеться прочитати Вашу думку з цього приводу. Може нам не потрібно і часу гаяти на різні там шамоти кераміку і т.д. і т.п.

ВІТАЛІЙ3636 подобається це.
  6. БатькаСлава

БатькаСлава Майстер

Повідомлення:
    77
    Симпатії:
    73
    @peps08, мо моим соображениям первичну камеру нужно шире делать. Отдача там должна быть радиционной с минимумом конвекции, чтобы не понижать температуру горения.
    буду малевати еще один вариант с фуреровкой огнестойким бетоном. так как к размеру шамота не охото привязываться. можно его конечно вдоль попытаться пилить алмазным диском.
    короче нужно выносить трубу вв выше и по центру камеры.
    нарисую покажу

peps08 подобається це.
  7. ВІТАЛІЙ3636

ВІТАЛІЙ3636 Стажер

Повідомлення:
    29
    Симпатії:
    17
    Коли перестає йти дим з труби я не засікав,а по температурі. У мене стоить ТА на 1000л +в системі 350л+котел 100л,топлю я з 17 -21 години, підкідаю кожну годину до низу загрузочнои дверкі, топлю вербою та трухлою вербою,нормальних дров мій котел ще не бачив. В 23-23 30 запихаю одіяло в теплообмінник щоб не витягувало тепло через комин. На баку 90-95гр вранці захожу 80-85гр, стоить трьохходовий клапан з термоголовкою в хату йде 40градусів в хаті 21-22гр, хата 100кв. Котлом сказать довольний, це нічого сказать . Ще раз а то й не раз хочу подякувать Анатолію Івановичу за його котел. На перед хочу вибачитись за помилкі, дякую
    --- добавлено: 5 лис 2015 у 14:49 ---
    Допалювання димогазів відбувається швидко, затопив і десь через хвилини 3-4 він уже гуде

Останнє редагування модератором: 13 лис 2015
    Erni, Papp Janos та peps08 подобається це.
  8. peps08

peps08 Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.525
    Симпатії:
    2.662
    Адреса:
    м. Лохвиця Полтавська обл.
    А який клапан назва?

9. ВІТАЛІЙ3636

ВІТАЛІЙ3636 Стажер

Повідомлення:
    29
    Симпатії:
    17
    Анатолій Іванович клапан герц. Зняли відео зараз мучаємось щоб скінуть на форум. Дві з половиною минути і котел почав гудіти. Шамот не торкається стінок котла, я поставив между шамотом і стінкою котла кускі метала 3мм

10. Vorfolomey

Vorfolomey Інженер

Повідомлення:
    737
    Симпатії:
    836
    Адреса:
    Светловодск
    Можно узнать? Когда начинаете топить котел, какая температура воды в ТА?

Поділитися цією сторінкою