Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Я нахожусь на сайте Газолина. Всегда субсидия приходила в последний день месяца. А вот за февраль - нету. Также и по электрике. Жду на карточку 17 марта - день перечисления пенсии.:lulka:

stryzhko нравится это.
  2. солтес

солтес Прораб

Симпатии:
    407
    скільки я заробляю находять скоренько , а як перечислити мені грошенята /субсидію/на мою карточку по зарплаті найти бідолашні не можуть .

3. солтес

солтес Прораб

Симпатии:
    407
    нині проїхався в робочий час по інстанціям в приват-банку на карточку тільки пенсіонерам /приват банк від мене 300 метрів / , в субсидійному відділі мені повідомили що вони до того не мають відношення і відправили в ощадбанк /ощадбанк від мене 12 кілометрів / в ощадбанку мене теж відправили ввычливо /на ..й/ до 12 березня , по скільки вони самі не знають що і як буде , навіть рахунок не хочуть відкривати , повідомили що гроші мають начислити з процедурою швидка копійка , до тепер гроші на рахунок йшли автоматично а тепер зробили мені краще буду тепер їздити в ощадбанк 12 кілометрів в робочий час щоб отримати субсидію живими грошима ////субсидії за лютий нема а за газ з рахунку уже зняли більше двох тисяч , добре що переплати була більше тьох тисяч , а то чого доброго з газ управління приїдуть трубу газові відрізати за борги

Последнее редактирование: 4 мар 2019
  4. Rubik

Rubik Майстер

Симпатии:
    77
    тепер зробили мені краще буду тепер їздити в ощадбанк 12 кілометрів в робочий час щоб отримати субсидію живими грошима

що за робота така?:akordeon:в інтернеті сидіти є час
    Вони Вам і так погоди не роблять, залиште їх на рахунку через півроку або при нагоді заберете

5. LOGR

LOGR Заслужений майстер

Симпатии:
    3.980
    Отакої, як це кабмін не врахував як ВАМ буде зручніше. Негідники.

акула941 нравится это.
  6. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    І є ж час їздити по інстанціям і писати тут пости)). Чи то платять за написане тут?)) Краще б пару хв виділили на пошук інформації і прочитали роз'яснення і нікуди їхати б не довелося.
    https://teplo.gov.ua/news/214-rozpochalasia-monetyzatsiia-zhytlovykh-subsydii

mahno, акула941, WalterCV и ещё 1-му нравится это.
  7. bikss

bikss Майстер

Симпатии:
    31
    Пенсіонери отримають допомогу від держави для оплати комунальних платежів за лютий 2019 року у березні разом з пенсією.

8. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    @солтес, @Rubik, @bikss,
    Чоловіче, скільки ти тих профілів позаводив тут??? O=-
    Тобі шо, реально нема чим занятися???

акула941 нравится это.
  9. солтес

солтес Прораб

Симпатии:
    407
    нюхом чую що тут зарита підводна каменюка , після того як мені ощадбанк видасть живими грошима субсидію , то не забуде взяти з мене комісійні за послуги в розмірі 10гр а оскільки субсидіантів море то хтось не погано заробить комісійних .

10. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    @солтес,
    Тобто тобі дарують 2000 грн,а ти слинишся за 10 грн???

Последнее редактирование модератором: 5 мар 2019
    акула941 и stryzhko нравится это.

Поделиться этой страницей