Говоримо про субсидії

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем olly, 16 бер 2015.

1. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    upload_2018-7-1_8-50-12.png

Руслан_77_, Vladimir1966, Энки та 3 іншим подобається це.
  2. Бригадир

Бригадир Заслужений майстер

Повідомлення:
    10.969
    Симпатії:
    7.148
    Адреса:
    Одесса
  3. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Чим міг-тим поміг hello

4. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    цю зимку переживемо по старих цінах , по переду вибори , а наступну зиму при нових ціна , по переду нові кредити .

5. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    https://gazeta.ua/articles/economics/_stalo-vidomo-yak-budut-pereviryati-subsidiantiv/845687
    ХОВАЙТЕ ВСЕ ДО ВАС ІДУТЬ.
    тепер щоб одержати субсидію , треба щоб в хаті були голі стіни , збираю все майно і перевожу в схованку на зиму , а то при перевірці виявиться що в мене телевізор на 2 дюйма більший і мені субсидія не дозволяється .
    images.jpg СУБСИДІЮ ДОЗВОЛЕНО

6. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    Сьогодні 5.07.2018 проїхав до УСЗН де написав нову заяву на субсидію і декларацію бо в мене в сім"ї були зміни - виписав сина , а прописав дружину. Вона не захотіла оформлювати "фіктивне розлучення". А без цього її доходи все рівно враховувалися б при нарахуванні мені субсидії - хоч прописана вона була в іншій квартирі. От я і написав нові заяву і декларацію в УСЗН. Обов"язково треба вказувати - одружений\розлучений в заяві. І ще попросили вказати - де кожен приписаний отримує доходи - назви організацій. На моє здивування - треба ж указувати де отримують доходи які не бачить податкова - відповіли: щоб прискорити процес перевірки декларації і нарахувати пошвидше субсидію - напишіть будь ласкаю
    Ну я не захотів "ставати в позу" - взяв і написав. Також я привіз довідку з сільради про фактично зареєстрованих в будинку. Оце наче і все. На моє питання - коли ж буде нарахована субсидія на літній (неопалювальний) період - тільки здвигнули плечима - мовляв не знаємо.
    Ось якось так. Тепер жду "офіційної бомаги" - про нарахування субсидії. :lulka:

7. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    upload_2018-7-13_8-36-29.png

WalterCV та pic16f887 подобається це.
  8. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    :) 12.07.2018 у сільраді забрав Повідомлення про надання субсидії на липень- вересень 2018р включно.
    Дата надрукування повідомлення 10 липня 2018р.
    Його роздрукували на основі того, що я 05.07.2018р здав до УСЗН нові заяву і декларацію , бо були зміни в прописці в будинку. Разом з заявою я здавав довідку з сільради про кількість зареєстрованих в приміщенні.
    Пойшло 5 днів з дати подачі заяви. Ось так працюють у нас в УСЗН ! Молодці !!! good
    P.S. Правда в повідомленні говориться - Розраховано субсидію на 3 місяці з липня 2018р по вересень 2018р включно щомісячно в сумі 0,00грн (нуль грн, 0 коп.).
    А в прошлому році була субсидія на цей період в сумі 8грн 19коп.
    Не хочу перераховувати начислення цієї субсидії - все одно копійки! А от за зимову субсидію - повоюю. Візьму ось в налоговій довідки про доходи за I - II квартали 2018р усих зареєстрованих в приміщенні і порахую - яка субсидія мені положена. А то в прошлому році - нарахували субсидії на 143грн\міс менше. Я перерахував сам і таки доказав в УСЗН, що вони помилилися.
    Нач УСЗН до цих пір пам"ятає цей випадок - в цьому році зустрічалися з ним. Питав - які є жалоби.
    Оце якось так. :kozak:

stryzhko подобається це.
  9. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    27.07.2018 Хе-хе. Всим привіт.
    Пишу ось по якому випадку. Мені вже начинає подобатися як працюють наші служби.
    Що я маю на увазі?
    А ось що: субсидія мені на літній період 0,00грн\міс. Ну і ладно.
    Але в членах моєї сім"ї є вчитель-пенсіонер, що працював в сільській місцевості та мещкає в селі.
    І от автоматично електрики літом нараховують 100% пільги на 30кВт \міс електроенергії, або 24грн.
    Як говориться - "мєлочь, а приятно" !
    Саме головне - що автоматично - без всяких там заяв, декларацій, підрахунків доходів-розходів.
    Начислили і все. Оце так ми живемо.

Luka256 подобається це.
  10. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    hello/hello/Hello/мені подобається як перевіряли , в нас на субсидію , визвали в міську раду , рівно на 10 годину , рівно в десятій годині мене перевірили , звіривши документи , спитали чи нема в мене лівих доходів hello, я сказав що немає , перевірка зайняла 10 хвилин .

Поділитися цією сторінкою