Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    В такому випадку доходи з грудня 17- по травень 18 і субсидія ж буде призначена на неопалювальний сезон. При повторному призначенні без звернення на опалювальний сезон доходи вже враховують за 1-2 квартал. Тому ваший 3- 4 квартал можуть врахувати тільки при перерахунку вже літньої субсидії.
    Не впевнений, як там налаштована їхня нова програма та в постанові прописаний саме такий порядок. Та для впевненості потрібно заглянути в їхню програму особисто)))

РЕПЕЙ нравится это.
  2. напишіть , напишіть ,які у вас ще є ліві доходи ,може крім соц. ще податкова заінтересується .

3. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Краще самому написати, ніж "сусіди-патріоти" розкажуть перевіряючому з УСЗН. Прецеденти уже були - так що знаємо як і що...:kozak:
    --- добавлено: Jun 13, 2018 5:02 AM ---
    Дякую за змістовну відповідь.
    Ну заглянути в нову програму по нарахуваннях ще немає змоги. Але працюємо над цим питанням.
    А для надійності вирішення мого "вопроса" я думаю змістити написання заяви ще на місяць - до серпня і тоді (по наших розрахунках) будуть брати доходи тільки за 2018р.
    Справа в тому, що заяву буде писати син і вперше. Ще в УСЗН він не зареєстрований.
    Ще раз дякую за відповіді. З повагою :kozak:

Последнее редактирование модератором: 21 июн 2018
  4. є сусіди зарази/негідники , не повезло вам , в мене по вулиці СЛАВА БОГУ сусіди дотримуються нейтралітету , сусід про сусіда ; МЕНЕ ЙОГО СПРАВИ НЕ ЦІКАВЛЯТЬ , нічого не зню , не бачив і не чув , не морочіть голови пане соц./подат бувайте здорові , всього вам найкращого .

5. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Хто знає, який умовний дохід нараховується студенту, який не отримує стипендію?

6. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    2) одного прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи, - у разі, коли такі особи протягом цього періоду навчалися за денною формою навчання у закладах середньої освіти, професійно-технічних навчальних закладах, закладах вищої освіти або зареєстровані у службі зайнятості як такі, що шукають роботу, і в цей період навчалися в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості;

WalterCV нравится это.
  7. stoyik

stoyik Прораб

Симпатии:
    255
    мені цікаво, є ще хтось, як і я, який прочитав, зрозумів кожне окреме слово. А коли в реченні, то ніц не зрозуміло про що там пишуть, ті бюрократи, та юристи. Повбивав би! Невже не можна якось зрозуміло писати.

8. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Та все там зрозуміло. Просто по десять раз вносили зміни, тому і з першого разу не вїдеш.

9. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Правильніше було б написати - АБО в цей період навчалися.....
    А то буковка - і - губиться весь смисл речення.

10. все мають начислити автоматом в СОЦ. жінка подала лише розмір опалювальної площі , і про склад ,сімї в міську раду , по вимаганню міської ради , для тих хто отримує субсидії .

Поделиться этой страницей