Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    вам вірити на слово, це себе не поважати.
    В чому проблема, щоб сфоткати повідомлення про нову субсидію і затерти ПІБ та адресу???

2. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Мені соромно признаватися - але (я - пенсіонер ) не вмію перекидати фотку з мобілки на комп"ютер.
    А спец - (мій син) який може це зробити поїхав до Києва на заробітки - так як в селі роботи не має а їсти хочеться да і за газ треба платити. Хоч субсидія і є , але її на місяць не вистачає. І от - хоч спати у куфайці - хоч плати за газ (додатково до субсидії 2000грн) ще 1500грн - тоді буде в хаті 19*-20*.

3. WalterCV

Симпатии:
    4.039
    А цивілізованих людей в селі більше нема, щоб з технікою на ти... Біда...
    --- добавлено: 11 лют 2018 у 16:39 ---
    100 % працює неофіційно, і приховує доходи від служби субсидій...

Последнее редактирование модератором: 19 фев 2018
    varmet нравится это.
  4. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Цивілізація і цивілізовані люди в селах Полтавщини було при Брєжнєву. Тоді першим секретарем обкому КПСС був Моргун Ф.Т. і він давав команду - в селі за рік за рахунок колгоспу будувати 5 будинків для колгоспників і спеціалістів. І будували ж! І робота і зарплата в колгоспі була.
    А тепер роботи нема. От і залишаються одні пенсіонери з субсидіями.
    Не вірите - заїдьте в любе село Полтавщини і спитайте у пенсіонерів - правда чи ні.
    А Ви - "заслужений майстер" пишите - вам вірити на слово, це себе не поважати.
    Ви що ж - живете в віртуальній реальності? Спустіться на землю і завітайте в глибинку України, а не в велике місто. У нас в райцентрі також роботи немає - тільки торгівля-перепродажа, да райдержадміністрація з райрадою 5-ти поверхова - усі кабінети напхані- зайняті.
    Оце Вам і субсидія.Cherna-facepalm

шахматіст нравится это.
  5. Я ще РЕПЕЙ тримаюся на переплаті по газу ,4055гр за січень підкинув 427 гривників , буде зних , і зі світлом тоже маю 100гр субсидії і до оплати 266гр , чує моє серце що скоро опаную нову професію , кочегар , прийдеться ставити дров’яний котел Холмова , і спалювати всяку дров’яну дрібноту , в пічці таке не спалиш , горить швидко не вспієш закрити дверцята , як уже треба нову порцію закидувати , а дрібнота насмічує в хаті , в пічці добре палити грубі кубанки . Працюю по програмі живу щоб вижити .

6. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    :) я вже цю зиму опановую професію кочегара. Правда котел у мене КСТ-16, але горить в ньому все - особливо резина і пластик. Мені можуть дорікати за забруднення навколишнього середовища - але ж я спалюю мусор, який валяється на землі. Оце якось так. Якщо по цифрах - то велике 15-ти літрове відро дров горить 20хв і три відра дров на годину економлять мені 0,5- 0,75 куб газу. Це вже прораховано при температурі на вулиці 0* - 5*. Якщо температура нижче - ефективніше топити газом бо багато треба дров.
    Оце якось так боремся за субсидію. А ще як "мудрий кабмін" зробить норму на опалення 1куб\кв.м (зараз 5) то взагалі попалимо усі посадки на Полтавщині. Вже люди над цим думають. Ну а після посадок напевне "будем палити сільраду". :kozak:

7. WalterCV

Симпатии:
    4.039
    Не переймайтеся так. Нарік все владнається. Субсидія ще зменшиться.

rondlyk нравится это.
  8. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Симпатии:
    1.237
    :vo:

Пропоную зразу ПТХ
    долара не буде ніфіга
    і закінчиться війна.
    Всіх у світі ми сильніші
    а Сміттярка найкрутіша.
    :wild: