Говоримо про субсидії

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем olly, 16 бер 2015.

1. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    У Вас лишні 736грн в господарстві?
    Ви ж писали - "баланс поточний теж зріс з 5943 гр до 7677гр." Виходить - на рахунку було 5943 переплати.
    От і треба було б заплатити за листопад 1 грн, а решту 735грн газовики зняли б з переплати. А показники треба було подавати 355куб за місяць.
    Чи Ви думаєте "наекономити за опалювальний сезон тисяч з 10 грн" і потім одержати цю економію "живими грошима"? Ну - тоді дай Бог - щоб це вийшло. :kozak:

WalterCV подобається це.
  2. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    Щось , не зрозуміло субсидія пропала , баланс впав 3473, не розумію що відбувається.

WalterCV подобається це.
  3. mahno

mahno Інженер

Повідомлення:
    193
    Симпатії:
    515
    Адреса:
    Україна. Івано-Франківська обл.
    Для чого платити 1 грн??

WalterCV подобається це.
  4. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    За древнім повірям,якщо не сплатити 1 грн, то лічильник газу почне крутити в два рази швидше...
    --- добавлено: 4 гру 2017 у 20:28 ---
    Не звертайте уваги, до 5 числа в газовиків іде обробка інформації в системі.
    Числа після 8-10 дивіться, тоді вже мають бути остаточні цифри.

Або з вас зняли марно зекономлені кошти за минулий сезон...

Останнє редагування модератором: 12 гру 2017
    mahno та rondlyk подобається це.
  5. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    Щоб банк (або пошта) прийняли платіжку і у Вас залишився документ , що Ви повідомляли Газслужбу про показники лічильника щомісяця. Бо як не повідомляти - то можуть таке нарахувати, що і хата не буде коштувати більше ніж долг по газу. А так у Вас буде офіційний документ - можна доказати свою правоту. А при повідомленні показника по телефону - може бути помилка як з Вашого боку так і зі сторони оператора газслужби. І попробуй тоді щось доказати.:lulka:
    --- добавлено: 4 гру 2017 у 21:05 ---
    А напевне і зняли - бо було ж "Забрав свої 689 гривень , 650 гр із банкомату , 39 через касу , купив пиво ,кубасу , рибу , сирок вершковий і кубасний , банку томатного соку , та хліб монастирський , масло і майонез столовий// свядкую//". І після цього ще залишалося на балансі 5943грн ? Ну- ну...

6. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Треба знати,яка у вас була переплата станом на кінець опалювального сезону...
    От з неї вам мали виплатити 689 грн, а решту повернути державі.
    --- добавлено: 4 гру 2017 у 21:58 ---
    А смс повідомлення скинути вас не влаштовує...

7. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    Мене особисто СМС влаштовує, а от Газслужбу, що надає мені послуги з газопостачання - не влаштовує.
    Особисто я ходив у Газконтору - а там говорять - покажи документ де ти повідомляв показники лічильника і оплачував за газ. Так що досвід спілкування з "спецами-контролерами" у мене є.
    Ми ж хоч в Європу і йдем, але від Азії недалеко ще відійшли.
    Плачу я вже другий рік підряд 1грн\міс - бо є субсидія і велика переплата. Плачу через Інтернет Приват-24, бо там сама краща квитанція приходить на комб і її (при потребі) можна роздрукувати і показати. :kozak:
    P.S. Хоча банківська карта в мене з Ощадбанку.

8. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    На куди вам приходить квитанція??? O=-

9. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    Вчора захворів аж , пив лікарства// серце буліло// , чуть не здох , всю ніч мучився в полусні . Йду в лікарню брати лікарняне , за одно буду щось виясняти , спочатку написали субсидія 1734гр , потім надпис зчез , баланс поточний стрімко впав з 7677гр до мінус 1734 субсидія мінус 736 мої гроші за газ// 355куб// балас приблизно став 5207 , потім субсидію забрали і баланс став 3473гр. маленько не сходиться але приблизно так .

10. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    Після здійснення операції оплати - сервіс Приват24 запитує - куди Вам направити квитанцію.
    Мені особисто направляють на адресу моєї електронної пошти.;)

Поділитися цією сторінкою