Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. mahno

mahno Інженер

Симпатии:
    515
    Щось дуже багато Ви споживаєте. Дам своє порівняння: холодильник, електробойлер(100л), 2ТВ, насосна станція, мікрохвил..., елк.чайник, газонокосарка, ПК, десь-колись електроінструмент і зварувальний інвент., освітлення, 210-260 кВт.

Последнее редактирование: 10 ноя 2017
  2. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Електробойлера у вас нема...

3. Маю елетроболер , на всяк випадок , використовую при поломці газ колонки , але того року в мене так само використовувалася електроенергія , але платівки були 190гр , 220гр в такому діапазоні , добре тепер підняли зарплати і я розраховував платити 300гр…330гр в місяць , тепер , вийшло 452 гр за світло 1150 за газ в загальному за пів місяця , потім, за місяць листопад мені невідомо скільки нарахують // не кажуть на перед///

4. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Я вже маю на руках Повідомлення на субсидію на листопад17-березень18. Виходить у нас в УСЗН спеціалісти толкові і розуміють, що і як нараховувати. Правда їздив я в УСЗН сам забирав "бомагу".
    При аналізі сум оплати по субсидіях за жовтень17 і за листопад17-березень18 можу сказати - обов"язкова плата в обох повідомленнях однакова в суммі за газ і за електрику. У вас це буде 452+1150 = 1602 грн
    А от розділення (в листопаді) 1602 на газ і на електрику буде інший, чим в жовтні.
    Субсидія ж на газ збільшується ( у мене збільшилася в 4 рази).
    Оце якось так.:kozak:
    --- добавлено: 11 лис 2017 у 21:42 ---
    Да. ще забув написати -
    1. Автоматичне нарахування субсидії на жовтень 2017 і листопад 2017 - березень 2018 йде по доходах за І та ІІ квартал 2017р. Якщо буде написана нова Заява на субсидію - то там залежить від дати написання.
    2. Автоматичне нарахування субсидії на квітень 2018 (НАПЕВНЕ) буде також проводиться за цими принципами. Але точно в УСЗН ще сказати не можуть.
    Оце наче вся інфа, одержана в УСЗН.:kozak:

Последнее редактирование модератором: 19 ноя 2017
    шахматіст и stryzhko нравится это.
  5. bikss

bikss Майстер

Симпатии:
    31
    Вітаю всіх допоможіть розібратись в тих субсидіях принесли тещі папірця , але самостійно розібратись неможу .Приватна садиба , зареєстровано 2 особи пенсіонер і непрацюючий і не вчиться ( повнолітній онук ) пай 42 сотки землі в аренді якійсь фірмі , пенсія була 1532 гр після перерахунку стало 1681гр , на онука зареєстрований автомобіль ЗИЛ-157
    Газові придади 2 газові плитки ( в хаті і в літній кухні ) кухонне вогнище , газовий котел , і газова колонка
    ніби все , додаю фото торішнього нарахування ( з помітками червоним ) і те що принесли сьогодні
    Прохання знаючих підказати чи там щось не так чи то якісь такі зміни в тих нормах а то вже начинає підкидати з тими їхніми субсидіями
    Дякую за відповіді

Вложения:

• IMG_0273.JPG
      IMG_0273.JPG
      Размер файла:
      54,9 КБ
      Просмотров:
      16
    • IMG_0272.JPG
      IMG_0272.JPG
      Размер файла:
      48,1 КБ
      Просмотров:
      14
  6. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    І шо вам не подобається?

7. bikss

bikss Майстер

Симпатии:
    31
    Опалювальна площа і того року і тепер одинакова 85,20 кв м
    а от площа на яку нараховується субсидія
    було 62 квм
    стало 75 квм
    Ну і звичайно розмір обовязкової плати суттєво відрізняється
    було 95,12гр
    стало602,07 гр
    --- добавлено: 12 лис 2017 у 22:12 ---
    Ви по моєму першому посту можете розрахувати розмір субсидіїї, яку повинні надати

Последнее редактирование модератором: 20 ноя 2017
  8. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Інтернет для bikss
    З самого початку – площа, на яку нараховується субсидія 75,00 кв. м
    Це неправильно. Для 3чол, зареєстрованих в приміщенні необхідно
    на 1 особу 13,65 кв м + 35,22кв м на сім’ю виходить 13,65 х 3 + 35,22 = 76,17 кв м
    Щоб перевіряти далі необхідно знати область , де знаходиться хата - саму область - адреса мені непотрібна.
    Поки що так.:lulka:

WalterCV нравится это.
  9. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    Згідно вашого посту: сумарний дохід 1532(пенсія)+3248(непрацюючого дорослого)+1624(онука)+1200/6( орієнтовна плата за пай), а середньомісячний на особу 2201грн. По формулі 2201/1624/2х15=10,16% - це ваш відсоток обов'язкового платежу 2201х0.1016х3=671грн -це ваш приблизний обов'язковий платіж, бо дохід від паю точно не знаю(взяв орієнтовний по своєму регіону), та судячи з того, що у вас 671,98грн, то все правильно вам нарахували.

10. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    для 2-х зареєстрованих площа буде 62,52кв.м Але є ще у Постанові №300 пунктик -
    “Для домогосподарств, що складаються з однієї або двох непрацездатних осіб, зазначена норма становить 75 кв. метрів на домогосподарство.”;
    Але в нашому УСЗН - "непрацездатний" - це або пенсіонер; або інвалід; або дитина до 18р. Ваш внук що підходить під ці категорії ?
    Про автомобіль - забудьте. А от пай - сума одержана за аренду - грає роль при обчисленні обовязкового платежу - дата, коли було начислено цю плату і сума плати.

Поделиться этой страницей