Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    А ви поділіть 422,05грн на 6,9579 (це ціна куба газу) і буде 60,66куб - це вам оплатить субсидія. А решту - будете платити Ви. Ну це тільки за 16 днів жовтня. В листопаді аж до квітня прийде нова субсидія. Там уже буде більше і грн і кубів на місяць.
    У мене на 16 днів жовтня прийшло 326грн на 46,85 куб.:kozak:

stryzhko нравится это.
  2. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Скан повідомлення дайте.

3. Ну то чекайте , мені 60 кубів на пів місяця а на місяць 120 куба вийде в загал , а решта що напалю то я плачу з свого гаманця , а вам 46 куба на пів місяця і на місяць 92 куба а решта зайве що ви напалите то платите ви по 7гр за куб . ТАК !!!

4. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    Уважно ще раз прочитайте повідомлення, на яке Ви відповідаєте. Можливо і самі побачите яка Ваша помилка в розрахунках ))

5. Не можу зайти в свій кабінет , сайт глюкнув .

6. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    А надруковане повідомлення про нарахування субсидії від УПСЗН ще не отримували?

WalterCV нравится это.
  7. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Симпатии:
    4.039
    Я про повідомлення з відділу субсидій.А ви пр о шо???

8. Мені завжди не щастить , з нашої вулиці половина людей отримала , а для другої половини нема і я в тій половині кому нічо. .Побігав по друзях один взагалі не палить мерзне друг мій , а другий мій друг палить дровами чекає на субсидію , це я палю газом , шкода дров тримаю їх на сильні морози.
    --- добавлено: 1 лис 2017 у 20:35 ---
    Я гадав що копія з сайту особистого кабінету // мій кабінет 104//

Последнее редактирование модератором: 9 ноя 2017
  9. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    Не приймайте близько до серця)), якщо в кабінеті кошти відображаються, то повідомлення Вам вже і не потрібне. Норми Вам відомі, якщо не помиляюсь, то 424 м³ в цьому місяці отримаєте, з них 258м³ оплачує субсидія, решта з Вашого гаманця.

шахматіст нравится это.
  10. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Ні. Ви не так все рахуєте. Там є обовязкова норма площі хати кв. м на 1 чол + 35,22на сім"ю. Оце зцього треба вищитувати. А тоді ще газ плита і газколонка (якщо є).
    Короче за себе я знаю - в листопаді мені дадуть 280куб субсидії , а остачу платить мені по 7 грн.
    Ну у Вас (вроді) троє прописано. Там треба рахувати. Зразу кв. м хати. Тоді
    у разі використання природного газу для індивідуального опалення - 5 куб. метрів
    природного газу на 1 кв. метр опалюваної площі на місяць в опалювальний період
    Тоді - КОРИГУЮЧІ КОЕФІЦІЄНТИ для кожної області свій. Оце і буде норма куб на опалення. А тоді ще газ плита і газколонка (якщо є). І буде всього кубів газу на місяць. З них субсидія оплатить тільки частину (в залежності від середньомісячного доходу Вашої сім"ї за перші півроку 2017).
    Вот как то примерно так.Cherna-facepalm

Поделиться этой страницей