Говоримо про субсидії

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем olly, 16 бер 2015.

1. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    А навіщо цей увесь брєд?
    Показники лічильника на середину місяця все одно не фіксуються.

Субсидія за вас заплатить незалежно від того, які показники були станом на початок опалювального сезону. В межах норм споживання.

stryzhko та mahno подобається це.
  2. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    із робочих слюсар 5 розряду та електрик 3 розряду
    За регіструвався я в особистому кабінеті по газу , там про субсидію мою ні слова написаного , поставив запитання у графі запитання , показало чикати від 3-до-14 днів ЧЕКАЮ .МОЖЕ є інший спосіб дізнатися ,відгукніться ,хто таким чином як я дізнається про свою субсидію.

ШАХМАТИСТ. depositphotos_1151912-stock-photo-chess-king.jpg

3. KRustik

KRustik Бригадир

Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    160
    Адреса:
    Закарпаття
    У Вас на літній період була субсидія призначено?
    У моєму особистому кабінеті видно яку суму і коли було нараховпно. І пише, або оплата, або субсидія. Якщо на літо у Вас не було, то подиаітьсч в історії за зимні місяці.

4. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Нашо та іщо рахувати , мені треба знати , що мені тепер дали , а там нема , не пишуть нічого .
    Та за вашою порадою, я трохи порився в своєму кабінетику , щось мені таки поталанило , ось це мені написали .
    По вашему письменному заявлению, которое подается в местный орган УСЗН до 01.09.2017 г., вам перечислят через банковское учреждение или выплатят в отделении Укрпочты часть неиспользованной суммы субсидии, в размере не превышающем стоимости 100 куб. м природного газа по состоянию на 01.05.2017 г. (т.е. не более 695,79 грн). О необходимости подачи такого заявления получателей субсидий извещает местный орган УСЗН

5. KRustik

KRustik Бригадир

Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    160
    Адреса:
    Закарпаття
    Про обсяги субсидвї можливо дізнатися лише в органах, хто її призначає.
    У нам, наприклад, ще не всім перерахували.

pic16f887 та WalterCV подобається це.
  6. шахматіст

шахматіст Інженер

Повідомлення:
    1.315
    Симпатії:
    448
    Адреса:
    Проблема в тому що не відомо скільки можна спалювати газу по нормі , палю зараз 3-5 куба в день , все залежить від температури за вікном.. ЩО мішало нашим чиновникам, літом , вчасно розписати кожному абонентові його субсидію на опалювальний період.

7. KRustik

KRustik Бригадир

Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    160
    Адреса:
    Закарпаття
    Ви самі створили собі проблему. Спалюйте скільки потрібно. Якщо перевищите, то на слідуючий місяць зекономите.

WalterCV подобається це.
  8. stryzhko

stryzhko Інженер

Повідомлення:
    459
    Симпатії:
    523
    Адреса:
    Полтава
    Проблема тільки десь в голові) Наче ж і доступ до інтернету є і постанову ж потрібну знайти не проблема. Так ні, простіше ж когось звинувачувати, а не порахувати за 1хв. Норма 5м³ газу на 1 м². Або, якщо кількість мешканців не змінилася, то помножте свою минулорічну норму на опалення за березень на 0,455 і отримаєте свою норму на цей місяць.

WalterCV подобається це.
  9. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Вуйку, вам треба знати норми споживання на новий опалювальний сезон, чи механізм повернення зекономлених на субсидії коштів?

Шо воно меле...

pic16f887 та mahno подобається це.
  10. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Повідомлення:
    295
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Полтавщина
    І де ви взяли ці 0,455 ?
    У березні у мене була норма 558куб\міс і обовязковий платіж 505грнміс.
    На жовтень 2017 (16днів) прийшло - норма 270куб і обовязковий платіж 1550грн\міс.

pic16f887 подобається це.

Поділитися цією сторінкою