Говоримо про субсидії

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем olly, 16 мар 2015.

1. Похолодало , в нас в Рожнятові вечером температура знижується до 5-7 градусів , а субсидію перенесли 15 жовтня , чим дальше ваші реформи ти гірше життя у нас , газ в нас такий що запалив конфорку , пшикає загоряється через з-5 секунд затухає , знову черкаєш сірник , підпалюєш тоді вже горить ,але воду в каструлі довести до кипіння по часу довго . В хаті зробити сприятливий теплий комфорт , мені треба спалити 2 відра відходів ДСП що рівнозначно по газу 4 куба . Вертайте субсидію назад з 1 жовтня в нас клімат холодніший , чим у вас в Києві.

Tomash и WalterCV нравится это.
  2. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    є в мене на літо субсидія. На газ 5,29грн\міс. На електрику 2,90грн\міс.
    По електриці все нормально - кожен місяць перераховують.
    А по газу - проблема: перерахували в газову службу за травень, червень і липень. А от за серпень і вересень - немає. І чому - неясно. Це що ж і зимову субсидію будуть тільки по електриці давати???

3. KRustik

KRustik Бригадир

Симпатии:
    160
    Справа в тлму, що із 19.08 вступили в силу нові, зменшені норми споживання. Автоматично було зроблено перерахунок. Мабуть, після перерахунку Вам на літній період не вийшла субсидія. Тому і не було зараховано на рахунок.
    Якось так.

4. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    Вище написали можливу причину, хоча в моїх рідних нарахували за всі місяці, хоча і меншу суму за останній. Не панікуйте, 10,58 грн не вартує Ваших нервів. Все буде добре))

5. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Бачите - я у всьому люблю точність і ясність.
    Так ПОСТАНОВА КМУ від 6 лютого 2017 р. № 51 Київ :“Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 ” говорить:
    Уряд переглянув окремі соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами з урахуванням фактичного споживання енергоносіїв домогосподарствами. Зокрема, переглянуто соціальні нормативи використання природного газу для індивідуального опалення: з 5,5 куб. метра до 5,0 куб. метра на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період. (виділено мною).
    Мені нараховували субсидію на неопалювальний період.
    А от ціна газу мінялася з 6,879грн\куб на 6,9579грн\куб. Напевне справа в цій ціні і є.

Я давно уже не нервничаю ибо по субсидиям и принципам их начисления знаю больше, чем наш РайУСЗН (Полтавщина) весь вместе взятый. Потому и не хочу идти и выяснять в УСЗН эту "мелочную задержку".
    Вот как-то так. Успехов всем нам. :lulka:

6. stryzhko

stryzhko Інженер

Симпатии:
    523
    Тільки не уважно читаєте, що Вам пишуть. При чому тут 6 лютого, якщо Вам писали, що з 19.08 нові норми.
    Тут все знайдете http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250210068
    Більш за все, що для Ваших доходів і нових норм субсидія на газ в літній період не передбачена. Думаю порахувати самі зможете)).

7. РЕПЕЙ

РЕПЕЙ Бригадир

Симпатии:
    143
    Да, Вы правы. Приношу свои глубочайшие извинения.
    Вот только в этой Постанове http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250210068
    нигде не написано - когда она начинает действовать.
    Да и наше "мудрое УСЗН" не прислало мне измененное Повідомлення про призначення субсидії на 2 місяці, з СЕРПНЯ 2017р. по ВЕРЕСЕНЬ 2017р.
    Сейчас у меня на руках официальный документ Повідомлення про призначення субсидії на 4 місяці, з ЧЕРВНЯ 2017р. по ВЕРЕСЕНЬ 2017р.
    А наилучший выход - это дать доступ к электронному Кабинету пользователя субсидий (как сделано по газу и по электричеству). И тогда снимется много неясностей и вопросов. Вот как - то так.:kozak:
    P.S. Что ж мне - за этим доступом лично к Гройсману или Розенко обращаться?

8. Чим дальше тим гірше // почалася субсидія А РОЖНЯТІВСЬКА ГАЗОВА КАНТОРА відмовляється прийняти показник лічильника газу , п’ятого листопада прийме , а як буде нараховувати . ТОГО року все було нормально показники приймали , а цього року вийо……ся суки .Людей відфутболюють , люди не знають що робити , от як люби влада наших людей / ну як тепер нарахувати що я спалив після 15 жовтня а що до 15 жовтня , як схочуть так порахують наглюки .

«Доборолась Україна до самого краю.
    Гірше ляха свої діти її розпинають…» (Т.Шевченко)

Добавлю від себе //і так жити тяжко ну то нащо робите ще гірше життя людям , сієте смуту серед людей і ненависть один до одного.

Чим дальше тим гірше , робиться все щоб до влади прийшла ЮЛЯ . e678f2adc81908cf494e8becdc_6c88068c.jpg Будемо голосувати за неї може вона порядок наведе .

Поделиться этой страницей