Дописи перенесені з теми: "Как экономить расход газа?" _______________________________________________________________________________________________ Есть немного инфы по субсидиям: 1. Субсидии на лето (не отопительный сезон, я так понимаю) не выдают 2. В мае будут изменения по начислению и даже если оформит сейчас, то субсидия будет на один месяц. 3. ФОПцам и прочим предпринимателям не положено (много мы зарабатываем), 4. Очень допрашивала есть ли ипотека и кредиты на авто, возможно тоже не положено (не уверен) Сказали прийти в середине июня, дабы уточнить изменения, исходя из логики нашей страны изменения не к лучшему.
Статейка інтересна . Для приготування їжі потрібно 3 куба в місяць., а для опалення 16гр на метр кВ. http://domik.ua/novosti/kak-sekonomit-na-otoplenii-pri-novyx-tarifax-n236605.html Інтересно яка буде субсидія на обігрів будинку газом . Вчора на свободі слова сказали якщо сімейний дохід 3000гривень то державі треба відати за енергоносії 800гривень. Так хто має такий сукупний дохід 3000гр літом віддаватиме 800гр.
Як рахуватимуть я спалив на місяць зимою 500кубів а заплачу за 100кубів Як ніяк не можу найти скільки мені положено газу на одну особу зимою
немає на одну, дві, три особи, в цьому і дибілізм, є ліміт 200м3 по 3,66 все що більше по 7,18грн/м3. принцип нарахування як за електрику, раз в місяц будуть приходить і знімать показники. Приклад: ви спожили 350 м3/місяць 200м3 * 3,66=736 грн 150 м3 *7,2=1077 грн Всього: 1809 грн Будимо надіяться, що може щось змінять. --- добавлено: 17 мар 2015 в 13:16 --- як що показники не зняли, скоріше за все будуть вираховувати по середньому за попередні місяці. Я так зрозумів що населення ще не зовсім розуміє в яку ...ОПУ нас загнали. Максимум що вони можуть зробити, так це змінити ліміт 200м3/місяць на 2400м3/рік, або 1200м3/пів року, скоріше останнє.
Це понятно . Не понятно якщо родина напалила 1800гривень а сукупний дохід 3000гривень . То родина заплатить 800гривень а 1000гривень покриє держава субсидіями . Просто менше газу спалити неможливо інакше в хаті буде +7градусів зимою . В квартирі котли ТТ не поставиш інакше цілий мікрорайон прокоптиться як бужениця .
--- добавлено: 17 мар 2015 в 15:47 --- http://104.ua/ru/gas-and-money/how-costs/id/informacija-dlja-pilgovikiv-8411 http://www.novput.com/2015/02/eshhe...zhilishhnoy-subsidii-s-1-oktyabrya-2014-goda/ --- добавлено: 17 мар 2015 в 15:51 --- Скоро на цей дохід можна буде тільки зуби на полку положить. Причому, якщо все свое і налоги виплачені. А то, хату і органи заберуть в щот виплат.
#Micro80, как пользоваться, если у меня в доме прописано 4 чел: мама (работает+пенсия), жена (работает), ребенок (3,5 года), я Фоп (буду закрываться, значит безработный)?
Все деньги сложить, безработный это 1218 грн. Ребёнок пока работать не может, поэтому 0 грн. Разделить на 4 человека. Получите доход (думаю к ФОП это не относится.) Мама - это другая семья. В общем путаница выходит. Есть ещё социальные нормы потребления газа, в зависимости от социальной площади.