Своїми руками Розформовуючий станок власної консткрукції для виготовлення бруківки

Тема у розділі 'Станки', створена користувачем viktor28465, 13 бер 2015.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 24 тра 2015.
  1. Так

100,0%
  2. Ні

0 голосів
    0,0%
  1. viktor28465

viktor28465 Інженер

Повідомлення:
    602
    Симпатії:
    900
    Зварні шви на радіус, теж на фрезерному? І пуансони як робили ?
    Вище є посилання на мої "станки", бачили?
    --- добавлено: 22 май 2015 в 22:39 ---
    Оптимізувати своє виробництво за рахунок зменшення кількості робочих рук не вийде,(я і так один) Так що лишається тільки механізація по повній.Роздумую як зробити щоб "бульдозер"засипав норму у мішалку сам. Маю для лебідки червячного редуктора з барабаном, але ще не всі пазли конструкції в голові склав.Якщо хто має якісь думки, то викладайте.

Останнє редагування модератором: 30 тра 2015
  2. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Масштабируйте. У такой штуки любого размера один оператор.
    Коротенькая стрела, ковш на тросах натягивает с насыпей наполнители в мешалку. Цемент уже вверху в циклоне, через дозатор ссыпается вниз в мешалку.
    --- добавлено: 22 май 2015 в 22:57 ---

Рис. 16. Бетоно-растворосмесительная установка СБ-119: 1 — скреперный ковш, 2 — стрела скреоера, 3 — скреперная лебедка, 4 — ручной механизм поворота стрелы, 5 — кресло оператора, 6 — брезентовый тент, 7 — пульт управления, 8 — стойка для крепления дозаторов, 9 — дозатор цемента, 10 — дозатор жидкости, 11 — смеситель, 12— основная рама, 13— весовое устройство для заполнителей, 14— опорная рама, 15 — скиповой ковш, 16 — задняя колесная ось, 17 — вибратор ИВ-19, 18 – трехсектораый склад заполнителей

viktor28465 подобається це.
  3. Gelezo

Gelezo Майстер

Повідомлення:
    83
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Харьковская обл. Купянск
    Да пришлось попихтіть, наварював і зачищав дреллю с насадками. По питанню бульдозера то як варіант шнек с приемним карманом на дні насипі ,а замість дозатора релле часу -яке отрегулировать експериментальним путьом.

viktor28465 подобається це.
  4. viktor28465

viktor28465 Інженер

Повідомлення:
    602
    Симпатії:
    900
    Шнеки я для цементу заготовив, на щебню думаю не підуть, хоча можна спробувати поганяти по лотку, думаю що видко зітруться.Поки розглядаю такий варіант,привідний барабан з реверсом, над мішалкою бункер на вазі ,ковш впирається в упор і висипає.
    скип.png

Gelezo подобається це.
  5. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    от я думаю, .
    Також ще один ледащо знайшовся.
    Я думав я тут один такий, я все що можу стараюсь механызувати щоб меньше працювати.
    Щоб абсолютно механізувати то треба програмыстыв доймати. Та також багато єл.механіки застосовывати. Наприклад ; шнек - ваги; шнек працює доки на вагах нема &ru? потым вкл інший шнек до такого ж результату . І так по рецепту.
    Треба декылька шнеків щобб гнали в одну сторону на ваги та программу правильну - буде автоматизація, але це треба гроші щоб всим заплатити.

6. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Та не надо там электроники. Взвешивание - типа кантор - пружина и стрелка, ковш на тумблерах и концевиках ( чтоб об упор его не бить, в конце один канат может быть в натяжечку, чтоб точно над весами его за дно переворачивало), поворот стрелы вручную, а можно тоже на канатах, крышки на эл.магните- подъём верёвкой вручную.... Автоматизировать полностью не получится, всё-равно оператор нужен, а за верёвочки можно и подёргать.
    --- добавлено: 23 май 2015 в 01:10 ---
    Стрелу надо будет поворотную, чтоб влево-вправо двигать, бо ковш-скребок набирает пока едет потрошку. Чем сильнее наклонено лезо, тем быстрее набирает и короче путь. Надо будет ровненько с плоскости нагребать. А электроника нужна будет мотору, чтоб на старте не смыкал, и не тряслось всё.

7. bogdansv

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    та не, не стрелы - включается шнек для напр. цемента - горнет цементдо дозы в запрограмитрованом размере - выкл и вкл. второй шнек. Если делать всё с участием оператора то можно чтоб шнек был подвешен и его крутили на подвесе над интредиентами и он их засыпал.
    Като так.

8. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Дорого, мощно, ненадолго - изнашивается. Лучше уже транспортёр. И сухой цемент шнеком - капец. А ещё он пылит. С цементом надо аккуратно. Может даже отдельно молоко готовить, а его уже транспортировать в мешалку.

9. viktor28465

viktor28465 Інженер

Повідомлення:
    602
    Симпатії:
    900
    Пневмотранспорт ще складніше.Цемент шнеком у бункер на вагах, тут все ясно.А щебінь ковшом по принципу скіпового підйомника, треба тільки обмозгувати щоб він сам і зачерпував.Короче я вже знаю що буду робити зимою.

Вже купив на 50 кг.beer
    Снимок.PNG

Энки подобається це.
  10. bogdansv

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    Чтото я не пон чем шнек для цемента отличается от другого какого то