Как отремонтировать вентканалы

Тема у розділі 'Вентиляция и кондиционирование', створена користувачем Шева, 15 жов 2009.

  1. Шева

    Шева Новачок

    Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    16
    Відповідь: Как отремонтировать вентканалы

    Так мабуть і зроблю, але вже з весни - немає зараз часу, а в наступному році буду фасад утепляти по мокрому пінопластом і вентканалами займуся, тоді й підберу клей та фарбу - перетворювач іржі в мене вже є:-D. Якщо у когось будуть інші варіанти пишіть - з мене фотозвітhello по закінченню робіт.
     
  2. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Не розумію чому ви не розглядаєте варіант замінити труби на якісні dntknw
    Там з виду метра два, можна і з нержавійки кинути, ніж паритись з поклейкою/покраскою, і все одно зсередини згниє
     
  3. Шева

    Шева Новачок

    Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    16
    Відповідь: Re: Как отремонтировать вентканалы

    В мене їх 3 шт 2.4 м довжина- тілька на нержавійку піде не менше 1000 гривень на однуbravo, а нержавійку ще треба гнути, варити і тд. - до 5000 гривень + утеплення полюбому необхідне та ще демонтаж, монтаж. От і порахуйте. Готові купляти тим більше дорожче обійдуться. А ремонт - максимум 200- 300 гр + моя робота 1-2 дні. З середини корозії не бачив - зверху тільки там де був клей. Ремонту вистачить років на десять думаю а при повторному ремонті і більше, в батька веранда вже 30 років черняком покрита, періодично краситься і немає проблем, а тут оцинковка. А через 10 років може їх взагалі демонтую, принаймі дві більше всього при переплануванні будуть демонтовані - так що робити тоді з нержавійкою?

    Коли ставив (3 чи 4 роки тому) мені три шт. обійшлися в 1050 гривень з установкою і актом на вентканалиhello, ставив по проекту і будь-яку трубу тепер не заміниш - горгаз буде взувати - ось такhello.
     
  4. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Re: Відповідь: Re: Как отремонтировать вентканалы

    Трохи не так. Не знаю звідки ви, але у нас поблизу ось тут http://kominwent.com.ua/price/dimohod_nerj.pdf (предмістя Києва) прайс в якому ціна за труби з нержавійки від 97 грн/м.п. (до речі ціни не самі низькі) Вам треба 2,4*3= 7,2 м + коліна, грибки. Обійдеться за все близько 1000 грн. Варити нічого не треба, труби будь-якої довжини з рострубом вкладаються одна в одну. Демонтаж/монтаж всіх труб по 2,4 м без проблем реально зробити за день при наявності перфоратора і кріплень victory Якщо замінити на аналогічний діаметр то міськгаз не те що не взує - навіть не помітить :vo:
     
  5. Шева

    Шева Новачок

    Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    16
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Как отремонтировать вентканалы

    Хороша інформація, але трохи не так ви порахували - сама дешевша не піде в мене - 1 труба діаметр -20см, 2 інші труби - 30 см. Виходить
    30см труба: 2 метрові + одна 50 см (10см лишні) + тройнік (коліно не піде- треба відвід конденсату)+грибок 445+445+222+547+152 = 1811 А ще утеплити треба і все той монтаж-демонтаж - аби одна та можна булоб а три - непотягну, та й сенсу поки немає, писав вище чому.
    Ще доставку не врахував, і часу в мене не дуже...
    Ще трубу що в стіну не порахува - півметра ще, капец короче...
     
  6. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Ого. Зрозуміло, буде накладно. Це у вас вдома така вентиляція?
     
  7. Шева

    Шева Новачок

    Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    16
    Відповідь: Re: Как отремонтировать вентканалы

    Така, що поробиш: горгаз робить такі проекти (в кожній кімнаті де є різьбові зєднання на газопроводі повинен бути вентканал діаметром відровідно до площі кімнат), фірма яку вони рекомендують клепає і встановлює (мажна і самому але чи підпише вам пічник актhello), а через три роки уже треба ремонт робити. у нас і нові будинки такими одороблами обвішують і нічого добитися неможна - горгаз у нас робить такі проекти, хоча у сусідньому районі такого немає. Можливо вони і праві - безпека є безпека, хоча якийсь вибір повинен бути.
     

Поділитися цією сторінкою