Питання по сходах, що не потребують створення окремої теми

Тема в разделе "Лестницы", создана пользователем woxhol, 27 фев 2015.

1. woxhol

woxhol Заслужений майстер

Симпатии:
    1.089
    Доброго дня!
    В цій темі будемо розглядати різноманітні загальні питання стосовно сходів, що не потребують створення нової теми.
    Гарного всім настрою та приємного обговорення)

Добавлю що це дуже корисний крок для користувачів,в такій темі можна задати будь яке питання стосовно сходів не створюючи тем "однодневок"які потім губляться в розділі і цінна інформація стає труднодоступна для пошуку.hello.

Не секрет що сходи це досить вагомий в фінансовому плані столярний виріб і не всі забудовники можуть собі дозволити запросити майстра для їх виготовлення ,тому "Для форумчан що мають будівельну історію а також приймають участь в житті форуму (крім політичних тем)але через фінансові труднощі не можуть замовити готові сходи-проектування та консультації щодо самостійного виготовлення дерев'яних сходів-БЕЗКОШТОВНО!!"Під проектуванням розумієм:технічна документація для виготовлення та монтажу+файл для друку на плотері шаблонів 1:1.

Последнее редактирование модератором: 19 авг 2015
    Юра2, alexduc и Andrii_M нравится это.
  2. Энки

Энки Модератор Команда форума

Симпатии:
    15.563
    А так званий "парящій модуль" Вам як до ока? Це ж ніби два косоури складені в купу в центрі.

Julla нравится это.
  3. sanya210806

sanya210806 Майстер

Симпатии:
    15
    То я так зрозумів -шо можете допомогти у розрахунку і проекі сходів на мансардний поверх??Які вам потрібно розміри надати щоб провести розрахунки??beer

4. Julla

Julla Заслужений майстер

Симпатии:
    3.793
    :-D
    У Вас такий сумний смайлик!
    Ця фотографія, скоріше, - жарт.
    Насправді у мене все прораховано, вирізали в натуральну величину із дешевого матеріалу.
    На диво, всі кути, вертикалі і горизонталі витримані і зійшлися.
    Тільки після того взялися різати меблевий щит.
    Просто, коли зібрали "стіл", то мені кортіло перевірити і піднятися.
    Думала Вас розвеселити, а Ви засмутилися :-(
    --- добавлено: 19 сер 2015 у 17:12 ---
    Та наче нічого... Наче так і хотіла - візуально легкі, "прозорі" сходи...
    --- добавлено: 19 сер 2015 у 17:16 ---
    Стіна взагалі поки без оздоблення.
    Мені також не дуже подобається стовпчик на першій сходинці. А чоловік наполягає, що так гарніше.
    Хто кого переконає :-D

Последнее редактирование модератором: 27 авг 2015
  5. Энки

Энки Модератор Команда форума

Симпатии:
    15.563
    А нижня сходинка, в плані, на двері вилазить? Може знизу, із першої сходинки, зробити майданчик, до кута та стін, та не ставити балясину? Так гадаю зручніше буде стартувати підйом, і завершувати спуск.

Последнее редактирование: 19 авг 2015
    Julla нравится это.
  6. Julla

Julla Заслужений майстер

Симпатии:
    3.793
    Край нижньої сходинки на одному рівні із... дверним полотном (не знаю, як українською "наличник" :-D)
    Двері відкриваються в кімнату.
    Все, звичайно, впритик, але не заважає ходити.
    .
    Про нижній майданчик думали. Але він туди не вписується. Або треба було брати сходинки 800.

7. woxhol

woxhol Заслужений майстер

Симпатии:
    1.089
    Фото приміщення де будуть сходи з розмірами,чим більше тим ліпше,висота між поверхами,товщина перекриття,фото другого поверху.Перевірити кутником внутрішні кути стін дам де примикають сходи.

Я не засмутився бо Ви молодець,:friends:просто побачив помилки яких могло не бути при вчасному втручанні.

за всю історію я бачив тільки одні модульні сходи варті уваги,шкода що не сфотографував,переважно модульні сходи це бюджетний каркас з модулів що "качається"а про дерев'яну частину та огорожу з хромованих труб взагалі мовчу.Основна ціль при виробництві таких сходів це стислий бюджет .ИМХО це просто моя суб'єктивна думка,тут "на вкс и цвет...." vjlekmys.jpg

Энки и Julla нравится это.
  8. земляк

земляк Інженер

Симпатии:
    867
    Ставите точений стовп,на нижньому перилі робите "гусак.
    Завдяки цьому перило підніметься до рівня квадрата.Стандартне рішення.
    І правильніше:).Відстань між балясинами має бути не більше 15 см(по ТБ).Для безпеки майбутніх внуків;-)

Julla нравится это.
  9. Julla

Julla Заслужений майстер

Симпатии:
    3.793
    Які помилки?
    Чи вони критичні?
    Чи можна їх виправити?
    Хоча, виправити тут можна все. Сама велика ціна питання - нові меблеві щити. helloЯкщо треба - то купимо!
    .
    Не думаю, що іншим цікаво. То чи не можна відповіді в приват? :-[
    --- добавлено: 19 сер 2015 у 22:52 ---
    Дякую!
    Піду гляну, що то гусь такий - "гусак" =)
    Сьогодні побачила точений стовпчик, але середня частина у нього, не "крапля" (як у мене), а такий самий довгий "квадрат", як внизу. Продавець сказав, що вріже мені 20 см (висота між сходинками) від простого бруса і просто дотачати знизу поворотний стовпчик (не знаю, чи зрозуміло я написала?).
    Тоді два перила упираються в рівну частину. Тільки одна вище точеного місця, а друга - нижче.
    --- добавлено: 19 сер 2015 у 23:09 ---
    Ось такий стовпчик (тільки без канелюрів) і доточений знизу квадратом використати в якості поворотного...

Ну, ... як варіант
    Ні?

столбики.jpg

10. земляк

земляк Інженер

Симпатии:
    867
    Гусак це "ламане" перило.Може бути плавне-дугою, це складніше.Можна просто під кутом.Маючи торцовку Ви це можете зробити запросто.В принципі перило повинно заходити і виходити з однієї точки.Зміщення перила по висоті,стовпи з двома квадратами і т.інше P9012558.JPG це вже "халтура":)
    --- добавлено: 19 сер 2015 у 23:57 ---
    Можу помилятися,але думаю,що навпаки дуже навіть цікаво.Для мене наприклад супер цікаво Така інтрига -жінка будує сходи!

Як скажете.Воля жінки -закон!;-)
    --- добавлено: 20 сер 2015 у 00:10 ---
    Респект і уважуха!:Hi:

Энки и Julla нравится это.

Поделиться этой страницей