Своїми руками КСТ-16 переделанный и усовершенствованный

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем silverneo, 9 фев 2015.

1. slivka

slivka Підмайстер

Симпатии:
    18
    а киньте фото або хоч шось про цей розсікач, тяга норм D160 шибер відкритий на 1/4 завжди, відкриваю на повну- реактивний літак

2. SashulkaB3

SashulkaB3 Майстер

Симпатии:
    58
    Завтра викладу бо я на роботі наразі.

3. Гаманчук

Гаманчук Заслужений майстер

Симпатии:
    7.309
    Хлопці пропалив я ці 8 днів без приставки і зрозумів,що вона таке потрібна,без неї дуже швидко горять дрова,при такій самій тепловіддачі.Поставив сьогодня назад,і все стало на свої місця.

4. SashulkaB3

SashulkaB3 Майстер

Симпатии:
    58
    Ось такі турболізатори я зробив та встановив в КЧМ та в КСТ буду теж робити.

Вложения:

marlutsk нравится это.
  5. slivka

slivka Підмайстер

Симпатии:
    18
    SashulkaB3
    дякую за фото, у мого кст такі довгі не получиться засунути, треба буде робити коротші і вставляти бочком
    цікаво на скільки упала температура димових газів у Вас, хоча у мене на внутрішніх поверхнях котла набагато більше дьогтю, хоч і поставив термоклапан Герц

Гаманчук
    на мою думку вставка в котел значно занижує кількість повітря, що дає змогу довше горіти(горить неправильно, без достатнього кисню, багато піролізного газу вилітає в трубу), вчора наблюдав процес зачатків піролізного горіння,це теж частково подовжує горіння(тут краще сказати виділення теплової енергії) зніму відео, виложу, є пару ідей з цього приводу

6. slivka

slivka Підмайстер

Симпатии:
    18
    Давно дивився відео про тюнінг котла, радикально але думаю найбільш правильно по відношенню вартість\кпд\удобність
    планую, коли віддам борги, зайнятись такою переробкою

фактично зробили шахтник Холмова їз різновидністю загрузки та знімання тепла(на відео жаротрубна а у Холмова просто поверхнею+козирек )
    от тільки не став би робити перемикач з заслонкою для розпалювання, а зробив би нижній розжиг(важче але надійніше)
    от ще одна ракета, але на мою думку, майбутне за пиролізним горінням а не за збільшенням площі знімання тепла, що приведе до зменьшення температури відпрацьованих газів ...

Последнее редактирование: 21 дек 2015
  7. galstroj

galstroj Новачок

Симпатии:
    0
  8. slivka

slivka Підмайстер

Симпатии:
    18
    по першому відео зв'язався з автором, коштує то чуть більше як сам котел б\у, і тиждень часу
    панове, на вашу думку, підскажіть чи отримаю більше 12 годин горіння з переробленим по першому відео котлом не збільшуючи розміри, чи вставка в котел це оптимальний варіант переробки котла(про зняття додаткового тепла з димогазів не говоримо) ?

9. Alex__1970

Alex__1970 Підмайстер

Симпатии:
    19
    Вибачаюсь, але де ви взяли таку фантастичну ціну за торфобрикет? Відпускна ціна заводів 650-700 грн. Мені особисто привезли аж із Сарн 5 тонн, з доставкою вийшло рівно 5000 грн.

ruwi и Гаманчук нравится это.
  10. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    Мій батько по 800грн/т. брав, під хату підвезли.

Поделиться этой страницей