Своїми руками Трактор саморобний

Тема в разделе "Тракторы, мотоблоки и другая техника", создана пользователем Лютий_Бандерівець, 7 фев 2015.

1. slavko.malynovsky

slavko.malynovsky Інженер

Симпатии:
    634
    Пане, Миколо, по ваших Роботах зразу видно що вони зроблені зі смаком, з душею, що не крожному дано, у вас кожна деталь обдуманна, нічого лишнього, а я колись шоферував, а зараз столярую вже більше 20-ти років, зараз роблю сходи, але з лаками і фарбами не дружу, тай здоровля не дозволяє.

Последнее редактирование: 19 апр 2015
    Лютий_Бандерівець нравится это.
  2. Лютий_Бандерівець

Лютий_Бандерівець Інженер

Симпатии:
    645
    А мені навіть страшно й сказати, де і ким я тільки не працював ! Навіть в тій клятій рашці десять років тому довелось працювати з холодною сваркою "Бельзона".

slavko.malynovsky нравится это.
  3. slavko.malynovsky

Симпатии:
    634
    А що це таке?

4. Лютий_Бандерівець

Симпатии:
    645
    Це 2х компонентна холодна сварка. Американці придумали, а у Воронежі була приватна фірма така, займалась ремонтами всякими. треба сказати шо ота холодна сварка шо продається в тюбиках на базарі зовсім не те з чим працювали ми. 1 кілограм ХС коштував у 2003 році більше 250 долярів. Я зараз не пам'ятаю точномарку (по номерах) тої сварки, але в мене осталось куча документів з тої роботи, мохна знайти. ми восстанавлювали нею шліци на валах ведучих коліс(зірочок) на великих гусеничних єскаваторах. Хороша мазута, тільки дорога дуже.Як застигне, то зубило тупиться об неї.

viktor28465 и slavko.malynovsky нравится это.
  5. slavko.malynovsky

Симпатии:
    634
    Як колись казали що не стається, все на краще, певно так мало бути, я тоже був у тій клятій рашці, служив в Петропавловськ-Камчатському в ВМФ, там до речі дуже багато було наших з України.

6. Лютий_Бандерівець

Симпатии:
    645
    Ого як далеко вас занесло було!
    Бо я в Москві служив, а це наче рядом з хатою...

slavko.malynovsky нравится это.
  7. slavko.malynovsky

Симпатии:
    634
    Пане Миколо, пишіть мені краще на Ти, я від вас молодший на 9 років(простло Славко).То не занесло, то залетіло, з Москви до П-Камчатського=8 з половиною годин льоту, тоді на жарт Камчатку називали автономною Українською Республікою тимчасово окупованою коряками.

8. viktor28465

viktor28465 Інженер

Симпатии:
    900
    Та годі Вам прибіднятись :vo:Ваш трактор мені подобається *от ушей до кончика хвоста*, а від *непрямокутного* капоту я взагалі в захваті.Єдине зауваження - по фен-шую у Лютого Банберівця трактор мусить бути синьо- жовтий(кабіна проситься синя) з червоними елементами(гідроциліндри наприклад)(мені та комбінація подобається і я свої станки крашу саме так)Ну то діло смакуhelloАле якщо мені десь трапиться МАЗЕРАТТІ то я згрішу і видобуду з нього для Вас значка:)https://krainamaystriv.com/threads/22083/page-625#post-481448
    Да, з реєстрацією як, гайові не чіпають? Чи ходять лісом?:-D

9. Лютий_Бандерівець

Симпатии:
    645
    Мушу сказати шоз реєстрацією зовсім швах. Колись, ше тіко Юща вибрали , в районі я намагався зареєструвати, зібрав відповідні документи...Мені назвали ціну питання - 5оо зелених гривнів...Може це і небагато, але таких грошей в мене не було.
    Місцеві мєнти мене не чіпають , поки що, в мене все в тракторі працює, світло, гальма...Та я і не порушую Правили ДР .
    Отакі діла...
    А за ваш станок я голосував, добра розробка, і головне шо якусь копійчину на хліб маєте.

viktor28465 и slavko.malynovsky нравится это.
  10. bon007

bon007 Майстер

Симпатии:
    27
    Є лаки і фарби на водній основі більш екологічні ніж на розчинніках .

viktor28465 и Лютий_Бандерівець нравится это.

Поделиться этой страницей