Приставки нижнього горіння до котлів КЧМ

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Витэк, 5 гру 2014.

1. FENCER

FENCER Прораб

Повідомлення:
    410
    Симпатії:
    296
    Чуєте, земляки, а металу 2 мм на завантажувальний бункер вистачить? Відчуваю, що ті ж перипетії і мене не оминуть, тільки щоб поставити те все діло, доведеться ямку кубів на 5 під верандою викопати - у хаті КЧМ ставити нікуди, а він є. Та і цегла не проблема.

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    вірне рішення! Тільки щоб будинок не обвалився.. Геть з хати всякі котли, подалі від людей..

3. FENCER

FENCER Прораб

Повідомлення:
    410
    Симпатії:
    296
    То вже пройдений етап, усе обраховано, все працює. Я таким чином робив сухий біотуалет у будинку. Ніяких вигрібних ям, ніякої хімії, тим більше запаху.

4. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    В камер¡ велика температура бувае т¡льки при догоранн¡.Тому думаю що вистачить ¡ двох мм.

FENCER подобається це.
  5. FENCER

FENCER Прораб

Повідомлення:
    410
    Симпатії:
    296
    А перехідна камера? Бо у мене тільки 2 мм і 10 мм метал.

6. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Низ завантажувально¡¡ камери та сопло з не¡¡ на мою думку треба викладати або обкладати шамотом.

7. FENCER

FENCER Прораб

Повідомлення:
    410
    Симпатії:
    296
    Та то і мій обрізаний мозок розуміє. А із розмірами сопла експериментували? Оптимум який?

8. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    По довжин¡ ч¡м менше тим краще, а по ширин¡ ¡ десять на десять гор¡ ло без проблем. Я б робив би десять на двадцять ¡ в цей отв¡р поставив би нар¡заного повздовш по 2 см. шамоту щоб полумья розр¡ залося шамотом ¡ на початок шамоту подавав би вторинне пов¡тря.

Алекс Иваныч та FENCER подобається це.
  9. Валерон К

Валерон К Прораб

Повідомлення:
    488
    Симпатії:
    378
    Адреса:
    Черкащина
    @FENCER, на рахунок товщини металу-вистачить,але потрібно в зоні високих температур ізолювати шамотною цеглою та підсилити ребрами жорсткості.Від розміру газвікна (сопло) залежить потужність приставки,у мене розмір 120х80 мм.,вистачає щоб на максимуму за 3-4 години закипіла система.Довжина хобота (перехідник з ГГ в ТПК) повинна бути від 230 мм. до 300 мм.,цього достатньо,щоб зберігалася висока температура для допалювання пірогазів,футеровка обовязкова.Велике значення має колосник,його нахил,площа жару,шар жару.Зараз пробую варіант без подачі ВП ,і дійшов висновку що ВП на малих потужностях не потрібне.Футеровку із котла прийняв,вона там теж не потрібна.

Алекс Иваныч, dan1984, Voyutichi та 2 іншим подобається це.
  10. gjkzr

gjkzr Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.677
    Симпатії:
    1.698
    Адреса:
    Украина
    goodЧто значит вдумчивая эксплуатация. Как быстро сделали правильные выводы.
    ВВ попробуйте синхронно из под зольника и не много.Хотя сверху эффективнее ( там Т больше ) , но завести труднее.

Алекс Иваныч та Валерон К подобається це.

Поділитися цією сторінкою