Ручний інструмент STABILA, KNIPEX, WERA, BESSEY, NWS, PROXXON...

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем Юрко, 4 гру 2014.

1. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Можу з Bessey, весь модельний ряд, в наявності є тільки D16 та D16L вони на сьогодні по 280 грн.

2. kolesnikn

kolesnikn Стажер

Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    1
    Прошу поради в Юрія та форумчан в виборі ножниць по залізу.Хочу замінити китайські та радянські ножниці на щось якісніше.Дивлюсь в сторону Bessey D116, D118, D122, D214.Які практичніші?Які вибрати?

Останнє редагування: 11 сер 2015
    Кубик подобається це.
  3. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Я поки нічого непораджу, бо у відпуску до 25 серпня, а каталогів при собі немаю.

4. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Доброго дня , я вже на місці , тому спробую допомогти.
    Всі моделі які ви написали є без ричажного та пружинного механізму - тобто класика. Вони всі будуть різати до 1мм сталь, і при більших відстанях буде швидше втомлюватись рука.
    Bessey D116 - акуратний криволінійний різ
    Bessey D118 - ідеальний прямий різ, безпечний - високо рука.
    Bessey D122 - спеціалізовані для перетину попередньо напружених металевих упаковочних смуг.
    Bessey D214 - для вирізання отворів, або коректування криволінійних різів.
    Вам правильніше було б уточнити під які завдання буде використовуватись інструмент, бо як бачите список за призначенням широкий.

Особисто мої улюблені це 27 і 29 серія, вони універсальні, напр:Bessey D29BSS-2 та Bessey D 27BL
    Переваги - ричажний механізм , пружина з подвійним витком навколо своєї осі, зменшує фізичне втомлення руки. Ідеальне виконання хромованих ручок, не ржавіють і при стисканні не стирають одна одну , це видно по тому як вони проштамповані, і також чітки фіксуючий крайнє положення упор. Завдяки такім деталям механізм практично не зношується при щоденних довгих навантаженнях. Бездоганно викуті довговічні леза. Але вони відповідно будуть і найдорожчі. Підходять як правильно під більшість завдань.
    5c49a1599a3b160b14cdc920c1663a5f.jpg D29BSS-2.jpeg

Вкладення:

• D29BSS-2.jpeg
      D29BSS-2.jpeg
      Розмір файлу:
      55,3 КБ
      Переглядів:
      49
  5. kolesnikn

kolesnikn Стажер

Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    1
    Доброго дня. Вибираю ножниці для періодичного побутового використання, самі розумієте важко вказати , що ними прийдется різати.Тому шукаю для прямого різу і для фігурного.Якщо можна ціни на моделі вказані Вами, тут чи в приватні повідомлення.Десь в інтернеті бачив набори із 3х ножниць від NWS ( прямий різ, ліві та праві).щось можете сказаті про них.

6. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Bessey D116-260 - 25.2 євро ==== аналог NWS 061L-12-250 - 15,5 євро
    Bessey D118-300 - 28 євро ====аналог NWS 070-12-300 -25 євро
    Bessey D 27BL - 50 є.
    Якщо комусь на хвилинку здалось що вище дорогі ножниці, то можна глянути на ось такі, з покриттям нітриду титану
    Bessey D27AHL-TIN - 270 євро:-D

нітрид-титану.JPG

Я набору в каталозі знайти неможу, якщо він попадався вам на очі то скиньте його артикул, пишіть в приват щоб тему не занімати.

7. Mikelli

Mikelli Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Здравствуйте. Интересует стоимость jokari allrounder.

8. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Домовились по телефону.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Є в наявності багато інструменту KNIPEX VDE, стриппери , практично весь модельний ряд STABILA - складні метри, кишенькові рівні, опори штативи LT30 для лазерних рівнів.
    IMAG3254.jpg IMAG2921.jpg IMG_3746.JPG IMG_3751.JPG

супер ціна від WERA , набір викруток ВДЄ 1000 вольт. - 380 грн
    IMAG2640.jpg

Весь інструмент новий оригінально запакований, заводські гарантії.

9. NikIN

NikIN Бригадир

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    170

Доброго!... А скільки коштує такий ключ [​IMG]

10. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Доброго ранку , це Knipex 83 61 010 його можу віддати за 41Є.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    також по ключам стараюсь тримати в наявності всю 86 серію та COBRA. Всі інструменти нові, оригінально запаковані, поширюється заводська гарантія.
    IMAG3552.jpg
    Кілька новинок від WERA та ALPEN
    IMAG3538.jpg IMAG3540.jpg IMAG3543.jpg IMAG3561.jpg

Поділитися цією сторінкою