Радіатори. Говорять, що термостати на радіаторах - це "муть"

Тема у розділі 'Радиаторы', створена користувачем Маляр Серега, 9 лис 2014.

1. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    @andrij64,
    НІ, йому просто, П А П І З Д Є Т Ь.

тепловик, andrij64 та Энки подобається це.
  2. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Та я також ніби і не проти. Але "цо занадто, то нє здрово". В тому потоці його беліберди втрачаєть суть любої теми і губиться вся корисна інформація. Людина почитає трохи і плюне.
    Десь є тема. створена спеціально для штірліца. Я б його туди автоматом переносив.

leshiy_40 подобається це.
  3. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    roflroflroflCherna-facepalm

4. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Ось коли все зроблю
    А ты зделай хоть что нибудь.БАЛАБОЛ

5. Uh0

Uh0 Бригадир

Повідомлення:
    579
    Симпатії:
    196
    Адреса:
    Lemberg
    Ну, народ, штірліц - людина широкого польоту фантазії. Єдина проблема - він не може реалізувати ці фантазії на практиці.
    Я б рекомендував спершу купити штірліцу собі конденсаційний твердопаливний котел, нержавіючі ратіатори, ув'язати це все трубою з нержавійки (але позовні, а би з всі виділи і давилися хлібом за столом), поставити замість термоголовок кульові крани (з нержавійки) запитати все це від нержавіючої каналізаційної труби та насолоджуватись нержавіючою пічкою обв'язаною з системою нержавіючою трубою.
    А ви, @тепловик, з вашою ненормативною лексикою тільки рвете на собі тєльнягу. Шануйтесь трохи. Як казав один філософ, кожен дроче як він хоче.

Володимир П, Энки та тепловик подобається це.
  6. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Я не рву на себе ничего.У меня есть один недостаток Я всегда играю по честному-что думаю то и говорю.И если человек козел по жизни то Я не буду обьяснять ему о парнокопытных а прямо скажу Ты козел.Все

7. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    @штірліц, @штірліц, данфосс дає на своі терморегулятори 10р гарантіі.і якщо у вас він поламається,думаю ви будете перший,xто заявить про рекламацію циx клапанів цієі фірми.

тепловик подобається це.
  8. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Штырлиц основные ТТХ-лобовая броня 650 мм-не пробьем.А насчет культуры-за мою прямоту меня же и ценят.Это так для старта.А точто машинку отремонтировали молодец.Ремонтируйте котлы и все остальное сами.ВОпросы Мои в силе -сатисфакция по поводу толщины нержавеющих радиаторов.И второй сколько печек Вы лично сложили культурный вы наш.Я надеюсь задача поставлена четко-товарищь сторож

9. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    данфосс перші в своіx клапанаx використали заспокоювачі протоку.але це не панацея,при досить великому пріоритеті,шум може бути і в циx клапанаx.правда не такий яскраво виражений.

10. Uh0

Uh0 Бригадир

Повідомлення:
    579
    Симпатії:
    196
    Адреса:
    Lemberg
    Це ви мали на увазі авторитети, чи що і як? Я знаю, що шум виникає при великих перепаді та протоці.

Поділитися цією сторінкою