Радіатори. Говорять, що термостати на радіаторах - це "муть"

Тема у розділі 'Радиаторы', створена користувачем Маляр Серега, 9 лис 2014.

1. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    А Штірліцу потрібна економія в мільон і до обіду.:-D

Энки та штірліц подобається це.
  2. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Все, хлопці, в мене біб закінчився. Я умиваю руки від розмови з Штірліцом.:pdntknw:-D

3. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Штырлиц редкой масти типок-ему ссы в глаза а он дождь.Я занимаюсь отоплением более 10 лет.И никакой цепной пес с непробиваемой броней меня не переубедит в том что термоголовки это плохо или не надо.В Германии они закреплены на законодательном уровне.Ну да немцы это бедная убогая и отсталая страна им очень надо экономить.А Украина наоборот бабла у народа только в жопу не суют друг другу.Пока такие как Штырлиц не здохнут не видать нам счастья.Даже зональное регулирование в одной комнате но разными радиаторами дает экономию.Про двух комнатную квартиру ну так натянуто за уши.Я у себя в квартире при городском отоплении ставлю термоклапана и головки-даже не для экономии .Просто для своего комфорта.Я лично Вас Штырлиц не понимаю-на Вас коробка в магазине с термоклапанами упала и вы ни них обиделись.Вы не привели ни ОДНОГО стоящего довода что термоклапана это плохо.Одни фотки с цербером американской телекоммуникационной компании.Я вас не понимаю неужели вы действительно с лобовой броней 600 мм.Или Я где то не прав
    --- добавлено: 22 лип 2015 у 00:04 ---
    А теперь сходите в магазин купите что либо на 101 гривну и сотку не додайте.Ответ очевиден-пиндюлей вм надают.

Останнє редагування модератором: 29 лип 2015
  4. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    http://video.meta.ua/7005649.video

andrij64 подобається це.
  5. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Розпалюєш піч, вилазиш на неї і сидиш-лежиш(грієшся), аж поки не притисне "до вітру". Біля печі відро з кришкою(туди справляєш свій "вітер"). Після вистигання печі виносиш відро і виливаєш на город, попутно приносиш дрова на наступну закладку печі. Питання постає у тому, який має бути розмір печі і об'єм відра, щоб рідше виносити і не часто пропалювати. І ВЗАГАЛІ, ЩОБ НЕ ЗЛАЗИТИ. ;-)
    Правильно я зрозумів??? В такій системі ніякого сервісу і знань не потрібно,не замерзне і каналізація не заб'ється, і вода не закінчиться.:)(одні++++++++++++++++++++++++)

Тепер по суті.
    Термоголовки на радіаторах аж ніяка не МУТЬ. У мене стоять, дісталися із радіаторами. (вище описував роботу):Hi:

maxut1979, Uh0, Іван 55555 та ще 1-му подобається це.
  6. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Оце якраз для Штірліца. І калькулятор не треба мучити.:vo:
    Штірліц, тепер ви знаєте все.

тепловик та leshiy_40 подобається це.
  7. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Все после поста Лешего штырлиц в нирване-посты проверяет.

8. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    а це називається великий пріоритет на термокрані.опалення це і гідравліка також.
    --- добавлено: 24 лип 2015 у 13:44 ---
    задавав питання на іншому форумі.так от.в данффоса ще не було рекламацій на терморегулятори.в принципі і своім заказчикам його рекомендую і собі в будинок поставив.
    --- добавлено: 24 лип 2015 у 13:46 ---
    найпошириніша рекламація в термоклапанаx - це залипання штоку.стуки і т.д.це вже гідравліка.

Останнє редагування модератором: 1 сер 2015
    Володимир П подобається це.
  9. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    шТЫРЛИЦ НЕМЕДЛЕННО ВЫКЛЮЧИТЕ КОМПЬЮТЕР .Вы тратите электричество -это муть.Вы как неандерталец-аж противно

leshiy_40 подобається це.
  10. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    електроенергію,яка ніколи не окупиться

Поділитися цією сторінкою