Комнатные термостаты и программаторы для котлов

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем THRASH, 3 лис 2014.

1. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    По-моєму, я написав: "Біда в рівні доходів великої частини населення", а не "Всього населення". А економити всім хочеться, і роблять це по різному- хто на дрова переходить, хто температуру в приміщенні знижує, хто менше кімнат опалює, хто термостати ставить... Кожен дроче так, як хоче )))

pic16f887 подобається це.
  2. Diver

Diver Майстер

Повідомлення:
    121
    Симпатії:
    22
    экономят на том что экономит??
    Вот например лучшая экономия - это утепление дома! но нужно сначала вложить денег.
    В общем то - всегда нужно считать, кто умеет считать - тот больше в реальности экономит.

3. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Цілком згоден. Краще раз потратити і потім насолоджуватись, ніж щоразу ригати ))

4. Jack-zp

Jack-zp Підмайстер

Повідомлення:
    85
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    Запорожье

Petko подобається це.
  5. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Шановні майстри цікавить мене Контроллер управління С.О. В ідеалі підійшов би цей http://www.atmos.eu/russia/ekvitermni-elektronicka-regulace але ціна :stena: 600 ойро
    можна з "бубном" підлаштувати і такий http://www.techsterowniki.pl/pl/produkty/st-409n/ за 200$ але не дуже хочеться. У них не передбачено систему з акумулятором.

Хто може підсказати щось подібне для системи опалення як на схемі у першому посиланні, але самим котлом керувати не потрібно.
    Буду дуже вдячний.

6. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Diver тут свої термостати пропонує.
    та й отаке ніби нічого: http://www.kosmodrom.com.ua/masterkit/bm8036/bm8036.php

Останнє редагування: 1 гру 2015
  7. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Нє ну таке Мастер кіт я і сам спаяю, і запрограмую.
    Цікавить профільна річ. Я можу і тех 409н прилаштувати під цю С.О. ну але не по феншую. До речі телефонував до Теховців, сказали що контроллер СО з акумулятором у розробці. Це добре але треба на вчора.

8. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Виправився :-[:

Вкладення:

9. Morfu1986

Morfu1986 Підмайстер

Повідомлення:
    79
    Симпатії:
    4
    Это у вас что клапан стоит электро и комнатный термостат?Не помню что вы писали.Честно если трубка пластик?Лучше бы медную поставили а то мало ли:(

Petko подобається це.
  10. Petko

Petko Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Трубка та що замість зеленого шланга- сертифікована для газу з гофри нержавійки, покрита зверху пластиком. Електроклапан- від автомобільної газової установки, трохи розсвердлений. Живиться від БЖ 12В, керується програмованим термостатом LT-08

teplodom.dp.ua подобається це.

Поділитися цією сторінкою