Майже вічний двигун

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем gam-ua, 25 вер 2014.

  1. Rakarskiy

    Rakarskiy Підмайстер

    Повідомлення:
    55
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Заявления общеобразовательных ресурсов о не возможности выполнить электромеханического преобразователя с коэффициентом преобразования COP>1, несостоятельны. Такое утверждение справедливо только при условии равности мощностей электрической и механической Рэм = Рк (1 кВт = 1 кВт). А разве это условие всегда константа? Предлагаю свою статью "Электромеханический преобразователь СОР>1. Решение задачи по физике." Где в деталях рв форме задачи по физике находим вариант когда результат преобразования в идеальном варианте составит
    Цитата из статьи:
    Нетрудно рассчитать коэффициент преобразования СОР = Ргенатора/Рмотора = 1 / 0,014 = 71,4 (7140%).
    Цифра выглядит фантастично, данный генератор вполне реален. Если выйдет выполнить приводной мотор в 100 Вт, это будет 0,9 кВт свободной энергии при самоходной работе электромеханического преобразователя. Главное мы выяснили, что включение возможно, в нашем случае по условию задачи, мы можем включить мотор в цепь генератора с нагрузкой, при условии снижения мощности нагрузки, на потребляемую мощность мотора и частоты сети и мотора 563 Гц.
    [​IMG]
     
  2. Rakarskiy

    Rakarskiy Підмайстер

    Повідомлення:
    55
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev

    Просто все же революция в способе генерации электроэнергии состоялась, правда аж через 114 лет, с момента первой конструкции инженера Клементе Фигуэра.
    Сайт компании https://holcombenergysystems.com они собственно уже запатентовали карманный бтг в мерности повербанка. Есть демонстрационные модели и патенты.
    [​IMG]
    При желании все можете найти по ссылкам. Мой блог c материалом: https://rakarskiy.livejournal.com/18977.html
    Мои разработки и обоснования на условно понятном: https://rakatskiy.blogspot.com/2022/04/electric-solid-state-generator.html
    Патенты рассматриваемые в ролике. https://patentimages.storage.googleapis.com/e3/d8/d3/1aeb332738ea16/WO2018134233A2.pdf https://patentimages.storage.googleapis.com/9c/ba/8f/e697b9689cefc6/US20120007708A1.pdf https://patentimages.storage.googleapis.com/eb/0c/07/d463fa60c9f935/WO2021063522A1.pdf
    Канадский патент:
    https://patentimages.storage.googleapis.com/f1/73/db/bddc31a19a8100/CA2357550A1.pdf
    Патент на простую конструкцию:
    https://patentimages.storage.googleapis.com/e0/85/a3/3203853ab72c52/US8629588.pdf
    [​IMG]
    Механическое преключение это то ч чего проще начинать.
    Электроника для создания твердотельного вращения очень сложна

    Если бы парень вместо внутреннего керна с намотанной катушкой съема поставил железо с пазами получил бы законченный вид трансгенератора с высоким кпд более 1.
     
    Останнє редагування: 4 тра 2022
  3. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Фокуси ! Як би так було все просто на космічних станціях сонячні панелі не ставили. Електроенергія, магнітна енергія 100% якої може дати 100% без опору. І все, глухий кут. Супер маховик з кінетичною енергією 96 % процентів, різні акумулятори конденсатори. Пружини, годинниковий маятник та інші механічні або хімічні елементи для вироблення енергії. Якщо енергія виникає в наслідок руху, то щось служить затратною силою. Немає затратної сили, немає енергії та магнітного поля.
     
    Ant0ny2a та Бригадир подобається це.
  4. Rakarskiy

    Rakarskiy Підмайстер

    Повідомлення:
    55
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Будь-яка думка формується на стереотипах. Наука електромагнітної генерації заснована на законі електромагнітної індукції. Скажу по секрету, що в генераторах з механічним обертанням, та укладання обмотки в паз, пояснити виникнення електрорушійної сили (ЕРС), силою Лоненця вже не виходить. Також правило Ленца не може бути використане. Конструктори розраховують інший ефект, електромагнітне тяжіння та його подолання при обертанні. Подолання магнітного блокування. Витрати електромагнітного збудження та вихід потужності з фази генератора? Замислювався у різниці.
    Чому не роблять? У мене таке саме питання, чому. Чому лікар з медичною освітою організував, провів свої дослідження та знайшов оптимальний варіант, а інші високотехнічні інженери не змогли?

    Хоча я можу сказати чому лікар! Він з родини енергетиків, які займалися все життя електрогенерацією. Лікар успадкував підприємство. Тому займався проблемою, і, швидше за все, думає не стереотипами.

    Подібний принцип було реалізовано ще 1902 року. Щоправда після продажу прав інженером на патенти та діючого пристрою дирекції міжнародних банків немає жодного випадку публічної демонстрації пристроїв. Доктор Холкомб, організував свою компанію і реалізував концепцію, вона не заперечується наукою, все зроблено на основі законів електромагнетизму. При цьому компанія вже запатентувала пристрій у розмірах поурбанку. Патент видано з літерою "В", це означає, що представлений робочий зразок.

    Пристрої з маховиком працюють на принципі екзомеханічного ефекту. Заряд та розряд. Знову ж таки лінійні стандарти не підходять, не можна таку установку сприймати як бензогенератор.

     
    Останнє редагування: 7 тра 2022
  5. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Ваші винаходи, щоб люди зрозуміли нормальною мовою являються акумуляторами.
    Нормальною мовою, щоб було зрозуміло, крутити одним генератором, три генератори для отримання більшої потужності, так не вийде.
    --- добавлено: May 7, 2022 12:46 PM ---
    Тема саморобний бензин зараз більш популярна.
     
    Останнє редагування модератором: 15 тра 2022
  6. Rakarskiy

    Rakarskiy Підмайстер

    Повідомлення:
    55
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Мої пояснення: давайте представимо традиційний cинхронний механічний електрогенератор (для прикладу, який встановлюється на автомобіль). З курсу електромеханіки і електродинаміки нам стверджують, що електричний механічний генератор є пристроєм, який перетворює механічну енергію обертання в електричну енергію. Я з цим ствердженням не згоден категорично. По перше силу Лоренса можна пояснити з великою натяжкою, тільки для відкритого провідника, який переміщається в магнітному полі, або навпаки. В автомобільному генераторі, провід покладений в паз сердечника з електротехничної сталі. Рух поля в статорі, пояснюється зміною магнітного насичення сердечника, при обертанні полюсів диполя в тілі сердечника. Конструктори і фізики це пояснюють ЕРС в такому генераторі, появою вихрового електричного поля навколо провідника (електрорушійної сили ЕРС), при зміні параметра насичення магнітного поля в часі. У разі нерухомих провідників, ЕРС індукції є наслідком дії на вільні заряди вихрового електричного поля, що виникає при зміні магнітного поля. Уявлення про вихровому електричному полі було введено в фізику великим англійським фізиком Дж. Максвеллом в 1861 році.
    Тепер уявімо конструкцію генератора, статор з пазами в який проведена укладання генераторної трифазної обмотки для дванадцяти полюсного магнітного ротора (шість пар полюсів). Ротор представляє з себе електромагніт, виконаний на осі, з двома полюсними млинцями з розгалуженнями, які формують по шість полюсів одного полюса. Дані розгалуження загнуті до середини котушки на осі, таким чином, що формують дванадцять (6Х6) електромагнітних полюсів. При обертанні осі формується обертання цих полюсів щодо статора. Магнітне поле в на полюсах ротора, є наслідком роботи електромагніту, який має свою споживану електричну потужність. Бортова напруга мережі 12 Вольт, Максимальний струм збудження 5 Ампер. Максимальна потужність збудження 12В * 5А = 72 вата. Для створення пікового значення магнітної індукції в статорі, витрачається потужність збудження електромагніту = 72 Вт, в порівнянні, з вихідною максимальною потужністю електрогенератора 1,5 кВт. Виникає питання, звідки такий результат. Відповідь можете подивитися в підручнику фізики намагнічування сталі. Обертання ж ротора на валу, від зовнішньої механічної приводної сили, забезпечує "обертання" поля або як для сердечника статора, синхронне зміна магнітного поля (магнітної індукції) в конкретній точці. Причиною ж гальмування вала генератора, є магнітне блокування електромагнітного тяжіння двох полюсів (системи полюсів) електромагнітів ротора і статора. При замиканні ланцюга фази в електричний контур з навантаженням, в проводах формується сила струму, яка в свою чергу формує електромагнітну силу статора". Подолання електромагнітних сил тяжіння ротор / статор і є електромагнітний момент генератора. Це і є необхідна механічна енергія, яка не перетворюється, а формує змінну складову магнітної індукції від електромагніту ротора, шляхом його обертання в статорі генератора. Як бачимо, ніяких ознак перетворення механічної енергії в енергію електричну, ми не виявили. Можемо умовно не враховувати її для прямого перетворення вхідної електричної потужності збудження Рг, до вихідної потужності фаз генератора Pg. Знову умовно можемо визначити ККД перетворення:
    ККД = Pg / Pr = 1,5 кВт / 0,075 кВт = 20,0 (2000%)
    Механічне обертання магнітних полюсів в статорі, а якщо виконати пристрій де рух поля буде симулюватися включенням і виключенням електромагнітів за спеціальним алгоритмом. Припустимо у нас збільшиться витратна частина для збудження до 200 Вт (0,2 кВт), в будь-якому випадку
    ККД складе = Pg / Pr = 1,5 кВт / 0,2 кВт = 7,5 (750%).
     
    Останнє редагування модератором: 18 тра 2022
  7. Rakarskiy

    Rakarskiy Підмайстер

    Повідомлення:
    55
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
  8. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Я не знаю в чому ФОКУС. Перший і другий закон термодинаміки доказує неможливість даного генератора. У Швейцарії виробили вічний годинник. Фокус в температурі дня і ночі який заставляв металічну пружину рухатись. Пружина рухала маятник. В усіх вічних генераторах існує скрите джерело енергії.
     
    Rakarskiy та Ant0ny2a подобається це.
  9. Ant0ny2a

    Ant0ny2a Бригадир

    Повідомлення:
    166
    Симпатії:
    197
    Адреса:
    м. Суми
    Тобто по Вашому, не обов'язково крутити генератор, прикладаючи механічну енергію до його валу? Електрична енергія сама по собі буде на виході?
    Або може крутонути вал генератора один раз для розгону, а далі най сам крутиться і видає електричну потужність :)
     
  10. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    ТЕРМІНОВО!!! Куплю дармовий генератор електроенергії 15 кВт. 10 кВт потрібно на електрокотел, а 5 кВт на домашні потреби. Зв'язку з невідомою ситуацією зимою по газу в зимі. Оплата після установки, і перевірки на працездатність.
     
    Vitalik Xm, Ant0ny2a, WalterCV та ще 1-му подобається це.

Поділитися цією сторінкою