Майже вічний двигун

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем gam-ua, 25 вер 2014.

1. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
  2. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
  3. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Нещодавно сперечався з прихильником недоторканності ортодоксальної фізики, її гілки електродинаміки. З цієї причини я зібрав у логічний ланцюжок різні свої публікації та ідею довести абсурдність висловлювань про неможливість створення електростанції, на якій приводом буде малопотужний електромотор. Ця робота відволікла мене від інших завдань, які я вважаю важливішими. Те, що я заявив у публікації, давно для мене не новина. Це може бути новиною для вас.
    Попереджаю, це моє розуміння електродинаміки (і далеко не повне). У мене немає бажання когось переконувати або починати бійки і дискусії.
    У матеріалі я дуже наочно все представив на прикладах. Я намагався представити це якомога простіше. Якщо претендувати на спосіб викладу за методом: "скажіть мені все простіше, щоб я розумів, бо в мене немає часу думати", то не намагайтеся знайомитися з моїми роботами. Бажаю всім приємного і пізнавального читання.
    Ви можете безкоштовно завантажити за посиланням:

https://ua-hho.do.am/_ld/0/70_UA-Serge_Rakars.pdf

4. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
  5. Владмир

Владмир Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.587
    Симпатії:
    7.932
    Адреса:
    Харьков
    Маєте вищу освіту?

6. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    А вам це навіщо? Диплом про закінчення вищого навчального закладу, не ознака вищої освіти. Мій куратор, після отримання диплома казав: "наше завдання було надати вам базис, і навчити вчитися щодня, самостійно. Якщо ви за роки цього не навчилися, то ваш диплом - не більше ніж свідоцтво про перебування в навчальному закладі, і просиджування одного місця на кафедрах і в лабораторіях, без толку. Повісьте свій диплом навпроти, де справляєте ... і насолоджуйтеся спогадами студентської пори."

До речі, у цьому з середини 80-х я неодноразово мав особистий досвід переконатися.
    У вас є щось по суті, то з задоволенням ознйомлюся.

7. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Хто думав це маячня то до публікації додано цікавий приклад

Генератор с асинхронника 1,1 кВт, почти под ключ. - YouTube

РІШЕННЯ НА ОСНОВІ НАЯВНИХ ДАНИХ:

Дані беремо із записів майстра (якому начхати на мою концепцію), він робить це виходячи з факту проведених вимірів, причому дуже правильно.

Об/хв - 400; Е = 262,1 В; U = 85 В; І = 9 А; Rload = 9,0 Ом. (Опір навантаження - реостат 9 Ом, при всіх підключеннях і сполучних проводах приблизно 9,4-9,5 Ом).

Результуюче падіння напруги дорівнює: ∆U = E - U = 262,1 В - 85 В = 177,1 В. Знаючи силу струму, ми можемо визначити опір, при якому відбувається це падіння напруги. R = ∆U/I = 177,1 В / 9 А = 19,6 Ом. Перевіримо опір навантаження: Rload = U/I = 85 В / 9 А = 9,44 Ом. Віднімемо опір навантаження від загального опору падінню напруги, щоб отримати опір джерела: r = R - Rload = 19,6 Ом - 9,44 Ом = 10,2 Ом.

Давайте перевіримо рішення, де у формулі струму для замкнутого ланцюга: ε = ∆U :

∆U / (Rload + r) = I = U/Rload

177,1 В / (9,44 Ом + 10,2 Ом) = 85 В / 9,44 Ом = 9 А.

Автор не вимірює опір обмоток трифазного статора, асинхронного двигуна, потужністю 1,1 кВт. (Він не став переробляти обмотки, а лише виготовив ротор з постійними магнітами, перетворивши двигун змінного струму в синхронний генератор). Ми можемо уточнити опір обмоток, за відомими даними. Наприклад, існує велика кількість даних про підключення трифазних двигунів до однієї фази, де вказані опори обмоток.

Скріншот таких даних для однофазного двигуна із зазначенням опорів для двигуна потужністю 1 кВт.

Опори беруться з цього ресурсу: ПОСИЛАННЯ. Одна обмотка від зірки для двигуна потужністю 1 кВт становить 6 Ом. Для двигуна потужністю 1,1 кВт цей опір буде в межах 5 - 5,3 Ом. При послідовному з'єднанні, як у зірки, як у автора відео, опір складе 10 - 10,6 Ом (в нашому випадку 10,2 Ом).
    --- добавлено: Oct 1, 2024 6:26 PM ---
    Free Energy Ukraine - CURRENT IN A CLOSED CIRCUIT (do.am)

Останнє редагування модератором: 9 жов 2024
  8. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Це епізод, який не змусить пресу пускати слину (бо він суперечить світовому ринку електроенергії). Андреа Россі у співпраці з компанією RENAUT (Франція) продемонстрував бортове джерело живлення, яке не тільки забезпечувало рух звичайного електромобіля RENAUT, а й заряджало бортову батарею від 60% до 80%.
    Wise Eye OverUnity: Andrea Rossi self-driving electric car. (rakatskiy.blogspot.com)
    ПС
    Я також закінчив дослідження, яким займався майже 3 роки. Я з'ясував, що існує дві ЕРС, що струм це не рух заряджанних частинок (електронів) і що те, чого досі навчають у школі та вищих навчальних закладах, не відповідає дійсності.

9. Rakarskiy

Rakarskiy Підмайстер

Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Ukraine, Kyev
    Статичні електромагнітні генератори Клементе Фігераса, Роберта Голкомба, Пак Чже Суна та Шодзі Ханеди.

Це незручний момент у сучасній фізиці. Те, що електромеханічний генератор є перетворювачем механічної енергії в електричну, є майже маячнею. Чому знадобилося більше століття, щоб зрозуміти, що це не константа?
    Free Energy Ukraine - Static electromagnetic generators

Поділитися цією сторінкою