Своїми руками Измельчитель веток для отопления

Тема в разделе "Наши работы", создана пользователем valery1977, 17 сен 2014.

1. Юрий52

Юрий52 Майстер

Симпатии:
    30
    ресору брав СТО вантажівок. сказали з мерседеса.товщина 14мм.

Вложения:

• image.jpg
      image.jpg
      Размер файла:
      191,3 КБ
      Просмотров:
      38
    Последнее редактирование: 30 сен 2016
  2. mik67

mik67 Бригадир

Симпатии:
    229

профиль В SPB XPB
    а сразмером нужно определяться , у меня был долгий и мучительный труд, а все потому, что про размер ремня подумал в последнюю очередь, когда режущий блок и все остальное было готово
    --- добавлено: 30 вер 2016 у 21:54 ---
    Сьогодні закалив ножі . Ст. 65 Г , грів різаком потім охолодження на масло , не знаю що з цього вийде, завтра перевірю бо калив в кінці дня, залишив охолоджуватись. В неділю планую перші випробування

Последнее редактирование модератором: 8 окт 2016
    pic16f887 нравится это.
  3. mik67

mik67 Бригадир

Симпатии:
    229
    Майже закінчив подрібнювач. Залишилося зробити вихідний кожух, та захисний на шестерні. Не втримався , і перші випробування зробив в гаражі, завтра чіпляю на пичіп і в першу посадку))Гілля до 30-4о на холостих рубає аж гай шумить, але на товщій гілці заглох (думав що двигун при збільшенні навантаження сам повинен добавляти обертів) добавив зовсім трохи газку, покрамсав і товщу за 50 гілку. Мене влаштовує, для мого піролізника саме то , але здається що шків залегкий, буду згодом переточувати той що на пеших фото, вже знайшов токаря з таким станком.

Вложения:

Виталий73 и pic16f887 нравится это.
  4. pic16f887

pic16f887 Прораб

Симпатии:
    313
    Мені сподобалось, але одне зауваженя. Переробіть кріплення двигуна щоб можна було змістить приводний шків як можна ближче до двигуна. В мене між шківом і сальніком 21 мм.

Pyato4ckin нравится это.
  5. Пацюченко

Пацюченко Стажер

Симпатии:
    15
    Доброго дня, шановне панство!

Зібрав майже всі комплектуючі - щоки, вали, шківи, зірочки тощо. Залишилися лише ножі. Оббігав чермети - нема листа ресори шириною десь 100 мм, кажуть, що пакети ресор не розбиратимуть. Тому питання - а яка мінімальна ширина ножа ? Ресора шириною 65-70 мм (газелевська) буде достатньою ? Вали круглі, ножі впиратимуться в приварений до дисків кутник.

6. pic16f887

pic16f887 Прораб

Симпатии:
    313
    На круглі вали піде 65-70мм.

Пацюченко нравится это.
  7. mik67

mik67 Бригадир

Симпатии:
    229
    Тема мабуть оджила себе, або всі вже зробили та завзято дроблять гілля на зиму )) Трохи розповім про свої негаразди. пробував рубати , але недовго, спочатку розлетілась посадка шківа ( сам винуватий, бо розточив під вал 40, а на шківу залишилось тіла 1,5 мм) переточів шків той, що планував спочатку під профідь SPB, але на сучковатій гілляці провернуло шестерню на конусній втулці.
    pic16f887 порадив посадити на нерозбірний фіксатор різьбі. Знайшов локтайт ( в автомагазині його рекламували міцнішим за фіксатор) сохне вже другу добу, за цей час зробив вигрузний кожух, та раму на причіп для подрібнювача. Фотки не робив, бо ніколи, все завтра.

pic16f887 и serhio70 нравится это.
  8. Юрий52

Юрий52 Майстер

Симпатии:
    30
    у меня профиль spa два ремня. но беда в том что уже месяц жду. вроде завтра завтра может будет всё готово. токарь обещал всё быстро но на деле всё наоборот. вопрос вот в чём. обороты у меня по расчетам 300 об/мин. а хотелось 100 об/мин. моё мнение чем меньше обороты тем больше гарантия ничего не сломаёт. пусть лучше ремни пробуксовывают.

9. pic16f887

pic16f887 Прораб

Симпатии:
    313
    Так сохне другу добу, чи за деклька годин висох і проходить витримку доки робите інші роботи ?
    На моєму теж 300 об/хв приблизно при максимальних обертах двигуна, а в основному експлуатую +- на сердніх. На малих обертах майже не буде самоподачі, та й часу на дробіння буде затрачатись більше.

10. mik67

mik67 Бригадир

Симпатии:
    229
    По технології повинен висохнути за півтори-дві години, але я перестрахувався , вирішив робити другу роботу

peresada82sv нравится это.

Поделиться этой страницей