з переляку протопив на вулиці, думав вигорать буде-та це зайве, буржуйка чимось жаростойким вкрита, запахів не було! По закінченню робіт змонтую в будинку
При активній експлуатації тримайте викрутку під рукою , гвинт , що кріпить запирачку дверцят , постійно відкручується
Вчера в новостях показывали сгоревших АТОшников. Они в палатке затопили буржуйку. От искры загорелась палатка. Упоминалось что в буржуйке не было какого-то гасителя искр. Я решила что это должно было быть в трубе. Кто знает что это такое? О чем речь шла?
Не може просто так загорітися палатка . Перша причина якщо топили смерековими дровами то вони іскрять , там проходять мікрозриви . К примеру, ту же пахучую сосну не стоит использовать в открытом камине – полетят искры. А ще солдати люблять розпалювати вогонь насипавши трошки пороху. Є дрова якими не рекомендують топити в каміні аби не загорілась хата. Дуже прийнятний варіант для топки банних печей — дрова з ялини, сосни, кедра, модрини. При горінні вони виділяють дуже корисні для здоров’я ефірні масла, дають приємний аромат. Але відкриті каміни хвойними дровами краще не топити, так як вони можуть «стріляти» вуглинками.
@штірліц, спуститесь на "землю"! Какие модрыны-кедрыны-эфирни масла? Люди в АТО сгорели во сне. Упоминался какой-то искрогаситель в буржуйке. Меня интересует знает кто-нибудь о чем шла речь?
Як можна згоріти в сні , та щей в палатці , загинути від чадного газу –це можливо. Я сам лічно горів , огонь так припече що мертвий прокиниться